• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke pazartesi ise başlıyor olsak diye konuşurken senin mesajın geldi abla.
İş var ama baslayamiyoruz hala.
Eşimle evdeyiz.
Bunda da bir hayır vardır mutlaka ama baslasaydik da gelirimiz normale donseydi keşke öbür ay ödemeler baslayacak
Yanimizda calisan delikanli 10 yillik elemanimiz.
Eger cok zorda kalinirsa isten cikarmayin, maas almasam da olur demisti. :( Cunku yeni bir is bulmasi cok zor. Elbet gun gelip bir seyler yoluna girer diyor.
Iki yavrusu var. Sukur ki maasini da verebiliyoruz, isine de devam ediyor...
Sukur, sukur, sukur...

Ben yine haftasonu yasağından istisna kisilerdenim🤣
Yarın kalabalık olur, cumartesi çıkar iki tur atar eksik olursa markete de ugrarim
su cumartesı market olayı cok sacma bence ya 10dan 5e kadar bıde.bizim ev ana caddenın bı ustu 4 market yanyana görsenız herkes sokakta herkes market yolunda. hani alan alsın cumadan ılk günkü gibi yıgılma olacak degıl ya bi gün için.

Çok teşekkür ediyorum her guzel şey de hatırlayıp haber veriyorsun.. insallah bir gun aldik diye haber veririm .Bu ara tayin ertelenmesi ve eşimin iş durumları gibi bikac sebepten dolayı askıya aldik..Sadece birikim odakliyim:KK43: Içten içe dertleniyorum
Hayırlısı olsun canım. Hayır görduklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır biz bilmeyiz. Allah bizlere hayırlısı ile içimize sinecek ağız tadıyla oturabileceğimiz evler nasip etsin inş

Sağol turtişim
Olabilir canım, midemi usutmus de olabilirim bilmiyorum.
Eve geldim soğuk soğuk ter attım.
Duş aldim uzandım iyi gelmedi.
Mecbur ilaç attım, bitki çayı yaptım.
Sogukda yiyip içmem ama anlamadım niye böyle oldu.
Geçmiş olsun canım ıhlamur filan demle iyi gelir inşallahhh🤲🤲🤲

Selâm kızlar.
Yine anneme gittik bu akşam, banyo tadilati yapiliyor eşim de bir taraftan yardim ediyor.
Muhtemelen yarin akşam da gideriz.

Sok marketten iki adet familia tuvalet kağıdı alip attim stoga parfumluydu bir de 😀 kokusuz olaydi bir alacaktim papia ile familia iyidir ,ihtiyacı olan baksin.
Beyazlara ariel ile fairy tablet var sırada.

Kizlar kumbara demissiniz. Kumbaralara bayilirimmm...🥰
Yeni baslayan veya baslayacak olanlara, baslayip devamini getiremeyenlere, icinden cikan parayi nasil oldugunu anlamadan harcayanlara motivasyon vesilesi olur mu bilmem...
Ben torunuma kumbara birikiminden 77 ayda 21 cumhuriyet altini yaptim. Yine 77 ayda yegenlerimin bebeklerine hediye 5 cumhuriyet altini yaptim. Torunumun 22. cumhuriyet altini yolda...
Altin cok artti, onceki gibi cikmiyor. Ama olsun vazgecmek yok... :KK66:

Ben yillardir kumbara birikimi yaparim. O kucumsenen paralarla neler yaptim neler...
Yeter ki saglam durun, ciddiye alin...🥰
Neler görüyorum.. İyi ki burayı okuyorum..

Selam kizlar
İşyerinde hastalandım, mideme kramp girdi nefesim kesildi, uzandım biraz sonra eve bıraktılar beni. Maskenin kokusundan oldu sanırım, midem çok bulandı. Kaliteli diye aldım ama resmen gaz kokuyor.
Dus alıp uzandım daha iyiyim ama biraz bulantım daha var.
cok gecmis olsun canim. Bez maske mi kullansan aceba?

Çok teşekkür ediyorum her guzel şey de hatırlayıp haber veriyorsun.. insallah bir gun aldik diye haber veririm .Bu ara tayin ertelenmesi ve eşimin iş durumları gibi bikac sebepten dolayı askıya aldik..Sadece birikim odakliyim:KK43: Içten içe dertleniyorum
bu kadar beklemeden sonra bak gör, cok ama cok güzel bir evin olacak ❤️

Back
X