• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısı olsun canım. Hayır görduklerimizde şer, şer gördüklerimizde hayır vardır biz bilmeyiz. Allah bizlere hayırlısı ile içimize sinecek ağız tadıyla oturabileceğimiz evler nasip etsin inş
Canım zaten bunca zamandır olmayıp bir seyler çıkıyorsa sebebi vardır diyorum..

Gule gule oturun.
Oglum da bugun iki donum yer almaktan bahsetti, fikir soruyor. Mirasmis 150.000'e birakirlar diyorlarmis.
Otursun diye babamdan kalan mirasla ev almistim. Borcu da var biraz, oduyorum. Oturmaya devam edin diyorsan, o fiyata olursa dusunuyorum diyor... 😍
Mal edinin, kira vermeyin diye aldim ya oturun tabi ki dedim.
Aklima senin ev geldi, oglumun da hayali oyle bir ev. Ama o surekli yasamak istiyor.
Rabbim helalinden, gonlunce versin.
Benim yavrularima da, isteyen butun inananlara da... 🤲
Sağol ablacığım, darısı, başta senin evladın olmak üzere, diğer bütün isteyenlerin olsun ☺️

Torunun için birikim yapman, ne kadar hoş, ince bir düşünce ☺️

Ben de bir süredir, çocuklar için bankada, ayrı ayrı altın hesabı açtım, harçlıklarını vs hemen gram alıyorum, yarış halindeler 😅 inşallah torunlara da nasip olur ☺️

su cumartesı market olayı cok sacma bence ya 10dan 5e kadar bıde.bizim ev ana caddenın bı ustu 4 market yanyana görsenız herkes sokakta herkes market yolunda. hani alan alsın cumadan ılk günkü gibi yıgılma olacak degıl ya bi gün için.
Ben de senin gibi düşünüyorum, uzun süreli bir kısıtlama değil,
Geçen cumartesi biz de ciktik, bildiğin herkes sokaklarda.

Ucu bize de dokunur mu kahvemsim 🙈
Turtisim inşallah.
Ama şu an ekonomiyi canlandirma ilk hedef olacağı için bugünkü pakette sanmıyorum.
Belki bir süre sonra mevcut borçlara yapılandırma getirirler

Günaydın:KK49:ben kabak detoksu yapıyorum 2. Günümdeyim inşallah fayda görürüm ilk günden 500 gram gitmiş:KK76: T tatlu birde ben eliptik bisiklettende fayda gördüm önce kilo alımım durdu ama zamanla vermeye başladım😉birde spor olarak ne yapıyorsan değiştir vücudun şaşsın bence belli bir yaştan sonra zor gidiyormuş kilolar onu anladm önceden ekmeği kesince verirdm şimdi maraton koşucusu gibiyim😕 ip atlamada yapabilirsin düzenli olarak😉buarada bende güncel kilo 74.5

Günaydın:KK49:ben kabak detoksu yapıyorum 2. Günümdeyim inşallah fayda görürüm ilk günden 500 gram gitmiş:KK76: T tatlu birde ben eliptik bisiklettende fayda gördüm önce kilo alımım durdu ama zamanla vermeye başladım😉birde spor olarak ne yapıyorsan değiştir vücudun şaşsın bence belli bir yaştan sonra zor gidiyormuş kilolar onu anladm önceden ekmeği kesince verirdm şimdi maraton koşucusu gibiyim😕 ip atlamada yapabilirsin düzenli olarak😉buarada bende güncel kilo 74.5
Bisiklet aklimda canim ama fiyatlar cok geldi. Şu ara 2. Ek de sıkıntı ne bileyim.. Kavak detoksu aklimda gelecek hafta salı çarşamba perşembe yapmayı düşündüm...
Bir de ip atlama deneyeyim bel de sıkıntı var az az da olsa yapayım...
Kesinlikle kilo verme 20 li yaşlardaki gibi olmuyor.

Back
X