- Konu Sahibi karamelli_turta
- #58.301
Evet turtisssss yapma kuzummmBir yil kullanilmayacak para TL de kalirmi turtiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet turtisssss yapma kuzummmBir yil kullanilmayacak para TL de kalirmi turtiş![]()
Ne olacak yine 5inde acabaBugun menüm taze fasulye bulgur pilavı cacık... Ben fasulye cacık yerim
Yemeği biraz erkene almak istiyorum artık...
Bugün online ders yaptim çocuklar cok sıkolmışlar evde olmaktan üzüldüm...
Bu ara astrologlara taktım. Canlı bağlantıları takip ediyorum.. ısrarla 5 haziran a dikkat edin diyorlar
Bir yandan da anasina babasina gereksiz alisveris yapmayin, paramizi carcur etmeyin diyormus. 7 yasindaki bebe gelecek kaygisina dusup, umutsuzluk yasiyorsa vay halimize...Ikisi için de bir amaç yok bende şu an,
Altin alirsam destek olur belki.
Çocuklar bu durumukabullenmekte zorluk yaşıyor abla. Senin torun daha ufak yaş olarak birde. Benim çocuklar başta adapte olmakta bocaladilar anlattıkça gördükçe kabullendiler süreci çocuklar acisindan sıkıntılı yaşamıyoruz şükür. Ama benim psikolojigidik.
Kuyumcular iyi müşterilerini unutmazlar,Haklisiniz kizlar ama benim kuyumcu hatirlamicak bile beni
Tam yil oldu kuyumculardan uzağım![]()
Tek çocuk birde daha da zor oluyor bu yüzden belkiBir yandan da anasina babasina gereksiz alisveris yapmayin, paramizi carcur etmeyin diyormus. 7 yasindaki bebe gelecek kaygisina dusup, umutsuzluk yasiyorsa vay halimize...![]()
Normal bir tepki değil ama bu çok üzüldümBir yandan da anasina babasina gereksiz alisveris yapmayin, paramizi carcur etmeyin diyormus. 7 yasindaki bebe gelecek kaygisina dusup, umutsuzluk yasiyorsa vay halimize...![]()
WauwwKuyumcular iyi müşterilerini unutmazlar,
Benimki maske ve siperlikle beni tanıyıp adımla hitap ettibir de üstüne çok kilo verdiniz dedi
![]()
Yılbaşından beri eşimin aldığı bilezik, tektaş, Alyans, kardeşimin düğün takısı falan derken epey alışveriş yaptım ondan her girişimde Firdevs hanım gibi karşılıyorWauwwaferin kuyumcu abiye.
Elbette degil. Kizim dun biraz anlatti, butun gece uyuyamadim.Normal bir tepki değil ama bu çok üzüldüm
Sirf boyle hissedebilecegini ongorup, valiz, sirt cantalari, sapkalar, yuruyus ayakkabilari aldim ona..Hani bu durum gecici, bu yil olmasa da onumuzdeki yil gezebiliriz vs dusunsun, hayal kursun diye...Ama yeterli olmuyor iste...Bu süreçte genelde sadece temel ihtiyaçlara yöneldik sanirim onu farkedip öyle tepki veriyor olabilirCanTorun Abla.
Benim küçük bir ara diyordu ne kadar paramiz var, babamın maaşı ne kadar vs. Oğlum dedim var bizim çok paramiz neden böyle soruyorsun dediğimde merak ettim hadi söyle söyle demişti.![]()
Canım iskan sadece harçla alakalı birşey değil.Para vereyim alayım diyemezsin.istenen bir ton belge var.Yapı denetim firmasından bir sorun bakalım eksik nesi varmış.Yapı denetim firmasını iş bitirme vermesi lazım mesela borcu varsa adamlar vermez, sgk borcu yoktur yazısı, bulunduğu belediyeye borcu yoktur yazısı vs bir çok şey istenir.Eğer ruhsata aykırı yeri varsa iskan alamaz.Siz bence belediyeye bir sprun tapunuzla gidip.İskan başvurus varmı yoku, eksikleri neler,belediye size direk bilgi verir.Elektrik su borcunu kapatıp size borçsuz olarak teslim etmesi lazım müteahhidin.Direk müteahhitten almadım,arsa sahibinin dairesini arsa sahibinden aldım, tahahhutname vs de görmemiştim zaten alırken,
Her dairede petek yok, benimkinde var mesela
Kombi yok, doğalgaz yok şuan,
Iskan için ücret ne kadar olur ki,
Kumbaradaki paramla sterlin almayıp bekliyim en iyisi,
Eline sağlık canım. Ben artık fırından almaya başladım ekmekleri bezdum daEkmeklerim fırına gitti, börek hamuru da tamam.
Birazdan açmaya başlarım.
Haftaya da mantı yapar buzluga atarim.
Yaprak da koyamadim bu yıl daha
Turtisim elinde mmesela 5000 varsa 1000 kenarda koy gerisini altin yap. Şu an kenarda ayirmadim elime geçene altin aldimKizlar bana bir fikir verin.
Çocuklarin harçlıkları, birikimlerini altina mi çevirsem nakit mi biraksam onu da.
Bilemedim bir taraftan az da olsa altina da yöneleyim ufaktan diyorum.
En kötü ihtimal ihtiyaç halinde bozdurulur ama bilemedim.
hahahaKuyumcular iyi müşterilerini unutmazlar,
Benimki maske ve siperlikle beni tanıyıp adımla hitap ettibir de üstüne çok kilo verdiniz dedi
![]()
Bende simdi farkettim son 1 yılda ceyrekli kolye tamtur yuzuk 40gr bilezik 5tas ve baget yüzük aldim aman Allahım ne harcamisimYılbaşından beri eşimin aldığı bilezik, tektaş, Alyans, kardeşimin düğün takısı falan derken epey alışveriş yaptım ondan her girişimde Firdevs hanım gibi karşılıyor![]()