• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeşil mercimek cok severim, bir de bulgur pilaviyla oldumu bayılırım.
Benim henüz çorba hazır, dolmanin içini de yaptım.
Ayyy menüm yetismeyecek🤣
Bende bayilirim yeşil mercimeğe beğenmeyen kahvaltilik yesin 😂
Koca villaya da sadece mop ne biliyim, yedek bezlerini de alalım bari karamelli_turta karamelli_turta 🤣
Tabikii 🤣
Karantinanin ilk günlerinde üst sokagimizda caddeye paralel bir bina inşaatı başladı.
Az önce kapıya broşür bıraktılar.
Temmuzda anahtar teslim, yeni faiz oranlarına uygun yazıyor.
Aradım yazan numarayı, yeni faiz oranı kacmis dedim.
0,69 olacak dedi. İyi de açıklama yok ki dedim, olacak olacak merak etmeyin dedi adam😱
Çok iyi bir oran bu 😯
Çok âmin çok.
Bu faiz oranını duyan eşim, pazartesi bakalım mi dışı güzel görünüyor dedi.
Ne yapicaz bakıp boşver dedim.
Broşürde 1+0, 1+1 daire de yazıyor, kiraya veririz kredisini öder dedi.
Yok artık dedim, ben mevcut borçtan kurtulmaya çalışıyorum bir daha mı borca girecegim
Evin kredisi bitiyor olaydi olurdu aslinda ama henüz başlardayız sanki.
Merhaba bende nakit biriktiriyorum. Aranıza katılabilir miyim. Listeye ekler misniz beni de. Bu ay 4500 TL
Hoşgeldiniz, ekliyorum:)
Kendinizi tanitir misiniz biraz.
1000tl kurban niyetine ayırdim
Listeye yazabilirsin, karamelli_turta karamelli_turta
O da birimim sayilir bence En Büyük TÜRKİYE
Bereketli olsun 👍

Oraları takipteyim canim sadece gezip takip edemiyorum...Bikac hafta geçsin gezerek bakınayim diyorum...
Bir gün gezme dönüşü bir villa tipi gordum meraktan gezdik sorduk.. Güzeldi ben öyle cok lükse düşkün değilimdir. Ama gayet modern düzgündü... fiyatı 420 idi. 2 katlı. Bakayim aklima geldi varsa size de gösteririm

Biliyor musun hanı baktigim istediğim yer okula biraz da yakin olsa yine idare ederim de çok uzakl özel araçla 50 dk.
Gerçekten uzakmış tatlu neredeyse tekirdağ istanbul arasi 🤔

Kendinizi tanitir misiniz biraz. karamelli_turta karamelli_turta

24 yaşındayım. Eşim askeri personel. Bende aldığı maaşın ihtiyaç dışı kalanını birikim yapıyorum. Zor şartlarda çalışıyor ve parasına kıyamıyorum. Bu 3. birikim ayım. O bana atınca bende vadeli hesabıma aktarıyorum. Şuan hesabımda 13400 tl var. İnşallah haziran da 17 bin olacak diye düşünüyorum 🤗🤗1.5 senelik evliyim

Kendinizi tanitir misiniz biraz. karamelli_turta karamelli_turta

24 yaşındayım. Eşim askeri personel. Bende aldığı maaşın ihtiyaç dışı kalanını birikim yapıyorum. Zor şartlarda çalışıyor ve parasına kıyamıyorum. Bu 3. birikim ayım. O bana atınca bende vadeli hesabıma aktarıyorum. Şuan hesabımda 13400 tl var. İnşallah haziran da 17 bin olacak diye düşünüyorum 🤗🤗1.5 senelik evliyim
Ne güzel genç yaşta birikimin öneminin farkinda olmak :) bereketli olsun.
Yeni evlisiniz maşallah 😊

Ne güzel genç yaşta birikimin öneminin farkinda olmak :) bereketli olsun.
Yeni evlisiniz maşallah 😊
Çok teşekkür ederim 🤗 Allah razı olsun 🤗🙏🏻 Birikim yapmama izin vermiyordu ilk başlarda eşim ben yapabilirim diyordu ama bu zamana kadar (1.5 senede ) yapamadığının farkına vardı ve bana sen biriktir ben yapamıyorum dedi 3 aydır bana veriyor çok şükür 🙏🏻 Haziran 4. Ayımız olacak 🤗🤗

Çok teşekkür ederim 🤗 Allah razı olsun 🤗🙏🏻 Birikim yapmama izin vermiyordu ilk başlarda eşim ben yapabilirim diyordu ama bu zamana kadar (1.5 senede ) yapamadığının farkına vardı ve bana sen biriktir ben yapamıyorum dedi 3 aydır bana veriyor çok şükür 🙏🏻 Haziran 4. Ayımız olacak 🤗🤗
Ikiniz de aynı noktadasiniz bu yüzden çarçabuk başlamış maşallah.
Biz yeni evliyken ne gerek var modundaydik 🤦🏻‍♀️

😂😂😂 öyle olunca gelen gidiyor elde para kalmayınca da insan üzülüyor açıkçası. Ben bekarken çalışırken de birikim yapıyordum. Hem çeyiz (beyaz eşya mutfak gereçleri, tabak bardak elektrik li mutfak gereçleri, yatak yorgan vs ) aldım. Hem de 2 bilezik 3 çeyrek 1 Cumhuriyet alabildim 2 sene de. Sonra evlendim. Yine birikim yapim dedim eşim ben yaparım dedi. Sonra bana döndü ve bu noktadayız elhamdulillah 🤗🤗🙏🏻😍

S sizden biri hoşgeldiniz.
Nickinizi çok beğendim.
Bol, bereketli birikimlerin olsun.
Birikimi neden TL yaptığını merak ettim
Eşim altın almamı istemiyor nakit birikim istiyor. O biraz piyasadan korkuyor altın ya düşerse diye. Belki yakın zaman da ev alırız nakit 100 bin olursa diyor. Altınları koyacak yerim de yok. Evde kalmıyorum ben eşim Suriye de 🙁 ortada göçebe gibi anneme kayınvalideme biraz da evime gidip kalıyorum. Sürekli bir yerde değilim. Altın alamıyoruz o yüzden. Ailelerimiz köy evinde oturuyor çok güvenli değil evler o yüzden emanet de veremem. Bizde böyle yapalım dedik 😊

Eşimin arkadaşı aradı, bir saattir konusuyor adam bizi tatile gitmeye ikna etmeye çalışıyor.
Ablasıyla geçen yıl rezervasyon yaptırmışlar, kadın hastalık nedeni ile gitmek istemiyor.
Cok uyguna aldık siz gelin, hem anlasabiliyoruz çok keyifli olur, ise başlamadan da enerji depoların diye beyin yıkamaya çalışıyor.
Eşim biz bu yıl tatil düşünmüyoruz dedi. Para önemli değil sonra hallederiz dedi arkadaşı.
Paradan değil bu ortamda güvenip markete bile sayıyla gidiyoruz olmaz dedi.
Nasıl bir ısrar anlatamam.
Eşine verdi telefonu bana dil dokuyor.
canım kusura bakma siz egleneceksiniz diye ben canımı tehlikeye atamam, başbaşa gidin.
Ki zaten hastalık olmazsa bile gelmem sizle yalnız takılmayı seviyoruz biz dedim.
Bozuldular ama gerçek yani.
Deliler mi ne😡
Neymiş devlet heryeri aciyormuş niye bu kadar onyargiliymisimiz. Açıyorsa vardır sebepleri ama tedbirli olmak gerek.
Çok sinirlendim ya.

Eşim altın almamı istemiyor nakit birikim istiyor. O biraz piyasadan korkuyor altın ya düşerse diye. Belki yakın zaman da ev alırız nakit 100 bin olursa diyor. Altınları koyacak yerim de yok. Evde kalmıyorum ben eşim Suriye de 🙁 ortada göçebe gibi anneme kayınvalideme biraz da evime gidip kalıyorum. Sürekli bir yerde değilim. Altın alamıyoruz o yüzden. Ailelerimiz köy evinde oturuyor çok güvenli değil evler o yüzden emanet de veremem. Bizde böyle yapalım dedik 😊
İnşallah bir an önce kavuşur ve evinizi alirsiniz

Biz yeni evliyken bu kafada olsaydık 2,5 katlı villa kesindi bence 🤣
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Paranın kıymetini anlamak da bir beceri, geç oldu ama hayırlısı böyleymiş

Nerde çalışyorsun cnm bak benden tavsiye sen zorla kendini 2 gram altın yap öğretmen maaşı öldürmese de yaşatır idareten😊😊
Doğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.

Eşimin arkadaşı aradı, bir saattir konusuyor adam bizi tatile gitmeye ikna etmeye çalışıyor.
Ablasıyla geçen yıl rezervasyon yaptırmışlar, kadın hastalık nedeni ile gitmek istemiyor.
Cok uyguna aldık siz gelin, hem anlasabiliyoruz çok keyifli olur, ise başlamadan da enerji depoların diye beyin yıkamaya çalışıyor.
Eşim biz bu yıl tatil düşünmüyoruz dedi. Para önemli değil sonra hallederiz dedi arkadaşı.
Paradan değil bu ortamda güvenip markete bile sayıyla gidiyoruz olmaz dedi.
Nasıl bir ısrar anlatamam.
Eşine verdi telefonu bana dil dokuyor.
canım kusura bakma siz egleneceksiniz diye ben canımı tehlikeye atamam, başbaşa gidin.
Ki zaten hastalık olmazsa bile gelmem sizle yalnız takılmayı seviyoruz biz dedim.
Bozuldular ama gerçek yani.
Deliler mi ne😡
Neymiş devlet heryeri aciyormuş niye bu kadar onyargiliymisimiz. Açıyorsa vardır sebepleri ama tedbirli olmak gerek.
Çok sinirlendim ya.
Ben bu yılın tatil için uygun olduğunu düşünmüyorum. Corona daha tam geçmedi

Ben bu yılın tatil için uygun olduğunu düşünmüyorum. Corona daha tam geçmedi
Ayni fikirdeyim, maddi manevi hastalığın etkilerini önümüzdeki süreçte göreceğiz, şu an tatil fikri çok uzak bana.
Allah korusun korona olurda atlatirsak ancak o zaman düşünürüm🤣
Yoksa tatile ihtiyacım var, kışı geciremem diyip tatil düşünmem.
Herkesin kendi düşüncesi gitmek isteyene niye gidiyorsun diyemem tabi ama ısrarı çok sinirlendirdi beni.

Back
X