• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim altın almamı istemiyor nakit birikim istiyor. O biraz piyasadan korkuyor altın ya düşerse diye. Belki yakın zaman da ev alırız nakit 100 bin olursa diyor. Altınları koyacak yerim de yok. Evde kalmıyorum ben eşim Suriye de 🙁 ortada göçebe gibi anneme kayınvalideme biraz da evime gidip kalıyorum. Sürekli bir yerde değilim. Altın alamıyoruz o yüzden. Ailelerimiz köy evinde oturuyor çok güvenli değil evler o yüzden emanet de veremem. Bizde böyle yapalım dedik 😊
cok samimi geldi konusmanız ya hosgeldınız topiğimizee
Biz yeni evliyken bu kafada olsaydık 2,5 katlı villa kesindi bence 🤣
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Paranın kıymetini anlamak da bir beceri, geç oldu ama hayırlısı böyleymiş
kahvemsim biz evlendık evleneli bu kafadayız vıllayı bırak eve gecemedık daha :KK70:
Doğudaki bir liseye atandım ben.Aslında yeni atandım koronodan dolayı başlayamadım göreve.
Geçen ay iki gram almıştım.Bakalım bu ayda alabilirim inşAllah.
canım seni hatırlıyorum topiklerden hosgeldin atanmana cok sevındım

Selam kızçelerr 😘😘 bugün benim doğum günümdü😂😂 28 oldum bee ama kendimi 22 hissediyorum evlendigim yaş 😂
Geçen düşündüm de neden evlendigim yaşta hissettigimi
Sanırım kendimi evlenmemiş umuyordum evlendim hayat bitti falan 🤪🤪😂😂😂
ıyı ki dogdun sekerimmmm
nice mutlu sneeleree

Selam kızçelerr 😘😘 bugün benim doğum günümdü😂😂 28 oldum bee ama kendimi 22 hissediyorum evlendigim yaş 😂
Doğum günün kutlu olsun
Büyümeyen muzur kız🥰

cok samimi geldi konusmanız ya hosgeldınız topiğimizee

kahvemsim biz evlendık evleneli bu kafadayız vıllayı bırak eve gecemedık daha :KK70:

canım seni hatırlıyorum topiklerden hosgeldin atanmana cok sevındım
Sen begenemedin yoksa villa kesin olur🤣

kızlar yemegi yedik 5 gibi aksam canım bi tatlı ıstedi sormayın göbek olmus kocaman hala tatlı derdındeyım
sonra esım dedi künefe söylıyeyımmi ama sen sevmıyosun esım cok sever, ben sevmıyorum dıye soylemıyor dedim söyle gelsin beaa:KK70:
annemlere de süpriz söyledik onlar da hüpletmısler:KK48:
bu arada ev için adamdan haber geldi konusmus ev sahıbıyle en 430 a ınıyormus cocuk cok ısrar etmıs. (size yazdımmı hatırlamıyorum bugun bunu:KK48:)
bu cocugun babası da aynı bınada bi ust kattaymıs gelsin bizim ısterlerse önce bızım eve baksınlar demıs.fıkır olması acısından.
diyorum begenırsek kapora verırız hani su krediler hafta içi belli olana kadar dimi? atıyorum krediye basvurduk kac gunde belli oluyo acaba

kızlar yemegi yedik 5 gibi aksam canım bi tatlı ıstedi sormayın göbek olmus kocaman hala tatlı derdındeyım
sonra esım dedi künefe söylıyeyımmi ama sen sevmıyosun esım cok sever, ben sevmıyorum dıye soylemıyor dedim söyle gelsin beaa:KK70:
bu arada ev için adamdan haber geldi konusmus ev sahıbıyle en 430 a ınıyormus cocuk cok ısrar etmıs. (size yazdımmı hatırlamıyorum bugun bunu:KK48:)
bu cocugun babası da aynı bınada bi ust kattaymıs gelsin bizim ısterlerse önce bızım eve baksınlar demıs.fıkır olması acısından.
diyorum begenırsek kapora verırız hani su krediler hafta içi belli olana kadar dimi? atıyorum krediye basvurduk kac gunde belli oluyo acaba
Hadi hayırlısı.
Bir haftaya belli olur kredi basvurduktan sonra.
Ev fiyatları o civardami peki, bölgeyi arastirsaydin fikrin olurdu canım.

evlendık evleneli bide kredi ödüyorz canım onlarla epey olmus olurdu pesınatımız:KK48:
bana ne hedıye alıcaksınız bakim ev hediyesi
benim mopum var malum baska bıse ısterımm
Şimdi şöyle hepimiz ev kredisi ödüyoruz ya da ödeyeceğiz madem senin mopun var sana direlt yedek bezleri alalım, renk renk hem de 🤣

Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii Samanyolu bilezik yazmıştı ya gunduz, nasıl birşey diye bakayim dedim, benim reklamlarda o.
Bana da alırsın artik bir tane 😀
Yaaa🥰🥰🥰 evet bugün yaz lastiği aldikya porche çekilişine katıldım 3 hak verdiler muhtemelen 1 milyonluk araba. Çıkarsa alayım kız kopeeen olsun🤣

Şekerim iyiki doğdun 🥰
Her geldiğinde fırçalamak istiyorum seni ama kiyamiyorum 😂
Böyle de seviyorum sizi 😚

Mutlu yillar caniiiim🥰

Benimki 2 veya 3 günde belli olmuştu.

Back
X