- 28 Mart 2020
- 6.412
- 24.848
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #58.661
Arabayı almam parasını alırımBak herkes şahit sonra kahvemsi arabayı üstüme almam vergisi kaskosu çok tuttu idare et falan deme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabayı almam parasını alırımBak herkes şahit sonra kahvemsi arabayı üstüme almam vergisi kaskosu çok tuttu idare et falan deme![]()
Bizim 101de hâlâ var yedekleriŞimdi şöyle hepimiz ev kredisi ödüyoruz ya da ödeyeceğiz madem senin mopun var sana direlt yedek bezleri alalım, renk renk hem de![]()
Ayyy inşallah sana çıkarArabayı almam parasını alırım![]()
canım malesef burda soyle bisey var bu ilcede tası topragı altın mısali (sahil kesım bu tarafta diye abartılıyor) görsen eski evler var ev dökülüyor 250den baslıyorHadi hayırlısı.
Bir haftaya belli olur kredi basvurduktan sonra.
Ev fiyatları o civardami peki, bölgeyi arastirsaydin fikrin olurdu canım.
bizim yedek bezler de pahalı silvanınŞimdi şöyle hepimiz ev kredisi ödüyoruz ya da ödeyeceğiz madem senin mopun var sana direlt yedek bezleri alalım, renk renk hem de![]()
Inşallah yaAyyy inşallah sana çıkar![]()
Sana zahmet çıktığında birkaç tane al da kenarda dursun, bizim kızlar peşpeşe ev alacak malum, hediye işi aradan çıksın.Bizim 101de hâlâ var yedekleri![]()
Uykucum hizlandirin kendinizi bırakmayın.canım malesef burda soyle bisey var bu ilcede tası topragı altın mısali (sahil kesım bu tarafta diye abartılıyor) görsen eski evler var ev dökülüyor 250den baslıyor
3-1 zaten bırazda yeniyse 300-350den asagı hıc yok
bide su var sımdı ıstanbul vs de genıs alana yayıldıgından toplu tasıma agı daha genıs bizim burda uzak yerlerde tepelerde ev daha uygun ama özel arac var sadece.
bu evın fıyatı da 4-1 ve bölgeye uygun sadece bize göre cok onu da ıste uydurmaya calısıyoz zorlayacagz kendımızı
bizim yedek bezler de pahalı silvanın![]()
Olur canımSana zahmet çıktığında birkaç tane al da kenarda dursun, bizim kızlar peşpeşe ev alacak malum, hediye işi aradan çıksın.
Ben sana parasını yolluyorum, watsaptan IBAN at![]()
Öncelikle vip Ahmet bey abinin yedek bezleri her mopa uyarcanım malesef burda soyle bisey var bu ilcede tası topragı altın mısali (sahil kesım bu tarafta diye abartılıyor) görsen eski evler var ev dökülüyor 250den baslıyor
3-1 zaten bırazda yeniyse 300-350den asagı hıc yok
bide su var sımdı ıstanbul vs de genıs alana yayıldıgından toplu tasıma agı daha genıs bizim burda uzak yerlerde tepelerde ev daha uygun ama özel arac var sadece.
bu evın fıyatı da 4-1 ve bölgeye uygun sadece bize göre cok onu da ıste uydurmaya calısıyoz zorlayacagz kendımızı![]()
bizim yedek bezler de pahalı silvanın![]()
Evin içini görmeden kapora verme bence, kiracı eve zarar verdi belki nereden bileceksin.
Bir de kiracılı evi alınca, kiracının da hakları var.
Bunu atlama. Bu hafta aldın ay başı oturana çik diyemezsin.kronikuykucu
Sen bana gönder bi 5000Başka iban isteyen varsa çekinmesin yollarim![]()
Hiç sırası degil, borca gireceklerBaşka iban isteyen varsa çekinmesin yollarim![]()
Canımsınkaramelli_turta yok kızlar bakmadan mumkun degıl almayız adam hani kiracıdan önce bze ıstedıkleri zaman bakabılırler babında demıs.
kiracı olayını sordugumuzda cıkacak ama vırusten ev gezemıyor o da ondan cıkamadı demısler. bakalım ayrıntılar ne onu bılmıyoruz
gercekten cok tsk ederim size ya
tanımadıgım kız kardeslerımsınız
Kız kurbana elden çıkarırsın sen onuSen bana gönder bi 5000
Ben porche çıkınca sana atayım
Ya da buyukbasi satinca![]()
Büyükbaş daha çabuk satilirsa ondan gelecek olana da ok 5.000 iyi paraSen bana gönder bi 5000
Ben porche çıkınca sana atayım
Ya da buyukbasi satinca![]()
Hayırlı bi kısmet bulayım en iyisiKız kurbana elden çıkarırsın sen onu![]()
Ayyyy çok kalpkaramelli_turta yok kızlar bakmadan mumkun degıl almayız adam hani kiracıdan önce bze ıstedıkleri zaman bakabılırler babında demıs.
kiracı olayını sordugumuzda cıkacak ama vırusten ev gezemıyor o da ondan cıkamadı demısler. bakalım ayrıntılar ne onu bılmıyoruz
gercekten cok tsk ederim size ya
tanımadıgım kız kardeslerımsınız
Yok haberiBüyükbaş daha çabuk satilirsa ondan gelecek olana da ok 5.000 iyi para
Haberi var mı ağlamasın![]()