• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese iyi geceler...🙃Bursa'nin Yenisehir ilcesinin bir köyünde satilik bahce bulduk. 2 donum kadar...Elektrik, su, kanalizasyon var. En azindan bahar, yaz aylarinda koyde yasamak gibi bir istegim hep vardi. Esim sicak bakmiyordu, simdi daha iliman. Sali gunu gidip gorecegiz...
Köy esimin rahmetli yengesinin koyu. Bakalim fiyatlari 65 ila 90 arasinda bir kac bahce varmis...Nasipse olur. 😊
Ya bugün ne güzel haberler bunlar 😍
Ben şimdiden hayirli olsun diyorum

Yok daha almadım işte almak istiyorum çeşit çeşit görünce 😂 birde bende büyükçe balkon var komple cam balkon, cam işinide çözüyorsa süper olur diyecektim.Bahar temizliğine onlarla girmek süper olabilir 😊 iban yolla sipariş vericem 😂
Sana link atıyorum sayfayi yukarı kaydirarak sipariş olusturabilirsin 🤣

Herkese iyi geceler...🙃Bursa'nin Yenisehir ilcesinin bir köyünde satilik bahceler bulduk. 2 donum kadar...Elektrik, su, kanalizasyon var. En azindan bahar, yaz aylarinda koyde yasamak gibi bir istegim hep vardi. Esim sicak bakmiyordu, simdi daha iliman. Sali gunu gidip gorecegiz...
Köy esimin rahmetli yengesinin koyu. Bakalim fiyatlari 65 ila 90 arasinda bir kac bahce varmis...Nasipse olur. 😊
Abla hayırlısıyla olsun.

Back
X