• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bankalardan yarın haber gelse ya
bu arada kayınvalıdemın kronik böbrek yetmezlıgı var degerleri cok yukselmıs
balıkesırde dokturu.randevu bulup ona gıdıcek esımle. kendisi görümcemlerde ucakla gıdıcek esım burdan arabayla. insAllah hayırlı seyler soylerler:KK43:
Düşünme olumsuz bir şey her şey de vardır bir hayır mutlaka.. evrene olumlu mesaj gonderiyoruz

balıkesırde dokturu.randevu bulup ona gıdıcek esımle. kendisi görümcemlerde ucakla gıdıcek esım burdan arabayla. insAllah hayırlı seyler soylerler:KK43:
Geçmiş olsun, iyi düşün canim

Oku oku bitiremedim 😱 faiz oranları çok güzel inşallah yapılandırma da olur 👍😍

Yatak odasının şeklini değiştirdik. Yatakbaşlarımız yan daireyle yan yanaydı sanırım. Bayadır ses olmuyordu ama iki gündür adamın sesiyle uykudan uyanıyordum🤮 Çok rahatsız oldum. Değiştirdik gardropla çok da ferah oldu.

Reklamlarım çok manidar kahvemsim🤣 22F5FA39-6117-4B4C-9E8C-5E249FFBADEF.webp

Yatak odasının şeklini değiştirdik. Yatakbaşlarımız yan daireyle yan yanaydı sanırım. Bayadır ses olmuyordu ama iki gündür adamın sesiyle uykudan uyanıyordum🤮 Çok rahatsız oldum. Değiştirdik gardropla çok da ferah oldu.

Reklamlarım çok manidar kahvemsim🤣 Eki Görüntüle 2642451
Bak şimdi sen birikim para altınla ilgili aramalar yap değişsin reklamlar😂😂

Reklamlarım çok manidar kahvemsim🤣 Eki Görüntüle 2642451
Güle güle kullan yeni düzenini.
Ama sen benim attığım linke bakmamişsin, yaz googela altın, bilezik
Hb ye de yazabilirsin.
Olmazki süpürge falan öyle 🤭

Yaaa güldürdün beni patates kızartması simit ye üstüne tabi yararlanırsın...Başka neler vardi kimbilir tatlı tuzlu....

Salamura beceremiyorum... Ben direkt sarıp koyuyorum
Bense sardigimiz gibi pişirip yemesini seviyorum 😂😂
Uykucu acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun canım.

Güle güle kullan yeni düzenini.
Ama sen benim attığım linke bakmamişsin, yaz googela altın, bilezik
Hb ye de yazabilirsin.
Olmazki süpürge falan öyle 🤭

Bakmıştım aslında🙄 Hatta robot süpürge hiiiç bakmadım.Öyle bir süpürgeye sıra gelene kadaaar 🤣Ben aşırı korkak bir insanım zaten evin içinde öyle bir şey dolansa aklım çıkar😅

Altın senin neyine diyor bana reklamlar 🤣

Hayır canım kiradayım yaaa ben nedense çok uzun kredi çekip ödemeye çok korkuyorum eşim serbest çalışıyor o yğzden bir sıkıntı olursa diye 10 ve daha fazla sene kredi beni korkutuyor aslında korkularımı yenmem lazım 1(5 senelik evliyim o zaman korkmasaydık şimdiye çoktan bitmişti borcu🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Yaaaa evet ama çok büyük miktarlardan korkuyorum😰😰😰
İnşallah bir süre böyle kalır 🙏🏻🙏🏻

Bakmıştım aslında🙄 Hatta robot süpürge hiiiç bakmadım.Öyle bir süpürgeye sıra gelene kadaaar 🤣Ben aşırı korkak bir insanım zaten evin içinde öyle bir şey dolansa aklım çıkar😅

Altın senin neyine diyor bana reklamlar 🤣
İnadına bak o zaman, yenecem seni eyyyy reklamlar diyip tık tık yapiyorsun

cok gecmis olsun canim

Back
X