Kizlar pazara giden var mi bezelye ne kadar zamanı geçmek üzere çünkü ..
Geçenlerde az koydum.. Bugun biraz daha alınsa diyorum

Bir de börülce severim ama malesef her yerde satılmıyor
Börülce ben de çok severim ama her zaman denk gelmiyor kurusu ile idare ediyorum.
Bezelye artık sonları, dün manavda 8 TL idi, seyyar manavda 3 kg 20 ye satıyordu.
Bu sene bezelye almadım ben, geçen yıldan üç poşet var eşim de pek yemiyor bana yeter.

Kizlar pazara giden var mi bezelye ne kadar zamanı geçmek üzere çünkü ..
Geçenlerde az koydum.. Bugun biraz daha alınsa diyorum

Bir de börülce severim ama malesef her yerde satılmıyor
İnan bende bilmiyorum canım bu sene kışlıklarımı annem yapıyor taşınırken ziyan olmasınlar diye geçen alayımmı dedi 2 hafta kadar önce 3 kilosu 10 liraydı seyyar satıcıdan bulmuştu kendisine bana buldumu bilmiyorum😅börülce bende çok severim keşke heryerde bulabilsek burdada hiç yok😕

bu arada kızlar ıs yerınde maske takamıyorum ya anca baska odaya gecerken odada 3 kısıyız pencereyi devamlı acık tutuyorum canım sıkıldı ya vırus falan kapmasam habıre dezenfektan kolonya kullanıyorum ellerimi yıkıyorum
Çok zor maske. Sağlık çalışanlarınin gerçekten bu konuda hakkı ödenmez

Sen yine temizliğine dikkat et mesafe korumak onemli..Ben şimdiden okulda nasil maskeyle ders anlatacağım diye düşünüyorum

Günaydın arkadaşlar :KK66: Bir şey soracağım, banka hesabına vergi geldi diye duydum, altını halen bankadan mı alıyorsunuz? Yoksa fiziki mi?
Canım ben yine de bankadan alıyorum..Çünkü sürekli evde birikim yapamam..Ek ders yaysın ins böyle olursa 2 gr alacagim

Ben de 3 poşet koydum 3 poşet daha koysam yeterdi..
Börülce nefis bir lezzet
K kahvemsi mutluluk ben kurusunu denemedim hiç..

Geçen yıl istanbulda pazarda denk gelmişti almıştık annemle ama pahalıydı..
Ama bulsam yine de alirim :KK76:
Hiç yapmadım börülce yemeğini nasıl yapıyosunuz

Günaydın arkadaşlar :KK66: Bir şey soracağım, banka hesabına vergi geldi diye duydum, altını halen bankadan mı alıyorsunuz? Yoksa fiziki mi?
Ben geçen haftakileri fiziki aldım, şirketteki kasaya koydum.
Şu an bankadan aldığımı satarsam gram başı alış ve satış icin 7 TL vergi ödemek gerekiyor.
Çok yüksek bana göre.
Ben fiziki alırım bundan sonra

Back
X