Ben de 3 poşet koydum 3 poşet daha koysam yeterdi..
Börülce nefis bir lezzet
K kahvemsi mutluluk ben kurusunu denemedim hiç..

Geçen yıl istanbulda pazarda denk gelmişti almıştık annemle ama pahalıydı..
Ama bulsam yine de alirim :KK76:
Ben üç aydır pazara gitmedim, bulursam alırım çok lezzetli oluyor cunku

bu arada kızlar ıs yerınde maske takamıyorum ya anca baska odaya gecerken odada 3 kısıyız pencereyi devamlı acık tutuyorum canım sıkıldı ya vırus falan kapmasam habıre dezenfektan kolonya kullanıyorum ellerimi yıkıyorum
Canım en yakinimizdakilerden bulaşıyor biliyorsun, maske takamiyorsan siperlik kullan en azından.
Eczaneden dün ofis maskesi aldım.
Normal maske gibi ama daha yumuşak ve burun kısmında tel yok ve ip kısımları ayarlanabilir.
Geçen hafta ben de çok kötü oldum maskeyle çalışırken ama bir şekilde alismamiz lazım.

Çok zor maske. Sağlık çalışanlarınin gerçekten bu konuda hakkı ödenmez

Sen yine temizliğine dikkat et mesafe korumak onemli..Ben şimdiden okulda nasil maskeyle ders anlatacağım diye düşünüyorum
Aynen öyle canım.
Gerçekten nasıl anlatacaksin🤔
Maske konuşurken nemleniyor ve sürekli kayıyor.

Ben geçen haftakileri fiziki aldım, şirketteki kasaya koydum.
Şu an bankadan aldığımı satarsam gram başı alış ve satış icin 7 TL vergi ödemek gerekiyor.
Çok yüksek bana göre.
Ben fiziki alırım bundan sonra
Peki önceden aldıklarımızı bozarken de bu vergiye tabi miyiz :(

Evde eksikler var.
Sebze meyve et sut kahvaltilik gerekli...
Şimdiden harcamadan 300 tl gitti diyorum kendi kendime...

karamelli_turta karamelli_turta ben bugün tartılmamış kararı aldım çünkü detoks bugun bitiyor. Yarın sabah tartilacagim. Ama asıl bildirim cuma sabahki sonuç olacak...
Bugün bende tartılmadım tatlu cuma artık.
bu arada kızlar ıs yerınde maske takamıyorum ya anca baska odaya gecerken odada 3 kısıyız pencereyi devamlı acık tutuyorum canım sıkıldı ya vırus falan kapmasam habıre dezenfektan kolonya kullanıyorum ellerimi yıkıyorum
Uykucum duruma alışmamız gerek bir şekilde, siperlik bana daha zor geldi 🤦🏻‍♀️
Canım en yakinimizdakilerden bulaşıyor biliyorsun, maske takamiyorsan siperlik kullan en azından.
Eczaneden dün ofis maskesi aldım.
Normal maske gibi ama daha yumuşak ve burun kısmında tel yok ve ip kısımları ayarlanabilir.
Geçen hafta ben de çok kötü oldum maskeyle çalışırken ama bir şekilde alismamiz lazım.
Ben 3 aydir çalıştığım hergün maske kullandim daha da gidecek maalesef böyle.
Kendi ve yakin çevremizin sağlığı için takiyorum ben hatta çıkardığım an rahatsiz hissediyorum kendimi 😃 eksik gibi.

Akşam geç yattim, sabah eşimin alarmiyla uyandim tekrar dalmam 8.30 oldu.
10 gibi babam aradi, banyo için eksiklikler kalmıştı beraber seçelim diye hoop kalktim, gittik aldik geldik anca kahvalti ediyorum 😃
Oooo sana gün erken başlamış pardon🙈
Afiyet olsun canım.

Günaydın kızlar 😍

maske takmaya alışmak lazım çok zor olsa da.. Ben n95 üzerine normal cerrahi maskeyle çalışıyorum 3 gündür burnum kanadı resmen. Soyunmak da bir eziyet.. forma gözlük maske bone..çıkar çıkar bitmiyor🤣
Sen de mi sağlık sektorundeydin.
aynen öyle zor ama alisacagiz, nasıl ki giyinmeden evden cikmiyorsak maske olmadan da cikamayacagiz, olur olmaz maskeyi cikartmayacagiz.

Günaydın kızlar 😍

maske takmaya alışmak lazım çok zor olsa da.. Ben n95 üzerine normal cerrahi maskeyle çalışıyorum 3 gündür burnum kanadı resmen. Soyunmak da bir eziyet.. forma gözlük maske bone..çıkar çıkar bitmiyor🤣
Oo senin işin daha zor 😧
N95 ile mümkün değil nefes alamadim.

aynen öyle zor ama alisacagiz, nasıl ki giyinmeden evden cikmiyorsak maske olmadan da cikamayacagiz, olur olmaz maskeyi cikartmayacagiz.
Gel de gör caddeleri, maskeler çenelerde.
Azicik daha isinsin hava da şapka niyetine kafalara takilir 😂
Ben daha kapidan maskeyle çıkıyorum ya gören tekrar bakiyor dil cikaricam da görmezler 😂

Gel de gör caddeleri, maskeler çenelerde.
Azicik daha isinsin hava da şapka niyetine kafalara takilir 😂
Ben daha kapidan maskeyle çıkıyorum ya gören tekrar bakiyor dil cikaricam da görmezler 😂
Anlina takani gördüm maskeyi 🤣
Artık daha ne kadar yaratıcı olacaklar bilmiyorum.
Anormal olan bizmisiz gibi bakışları beni de çok rahatsız ediyor.

Aynen canım 😊 valla alışacağız bir şekilde. Biz klinikte her yere hep kirli muamelesi yapıyorduk. O düzeni normal hayata da uyarladık artık maalesef 🤦‍♀️

Turtiş valla bende takmıyordum bu süreçte ama şimdi normal mesaiye başladığımız için takıyoruz mecbur. Alıştım sanırım 🤣 koku yok hiç bir yerde🤣

Back
X