Kızlar ablamlar kredi çekecekti. O düşük faiz işi olmamış. Tapunun 2019 ocaktan sonra işlem görmemiş olması gerekiyormuş. Ne alakaysa.. bir indirim oluyor güya bir sürü şart şurt. 0,95den çekmişler 🤦‍♀️
Hayirlisi olsun, hangi bankadan çekti ve ne kadar kredi?

Kızlar ablamlar kredi çekecekti. O düşük faiz işi olmamış. Tapunun 2019 ocaktan sonra işlem görmemiş olması gerekiyormuş. Ne alakaysa.. bir indirim oluyor güya bir sürü şart şurt. 0,95den çekmişler 🤦‍♀️
Durumu fırsata cevirip mevcut malı sayis gibi gösterip para elde edilmesin diye alınmış bir önlem ama her zamanki gibi kurunun yanında yasda yandi

Tam bir saattir personele laf anlatmaya çalışıyorum.
Hamile, ben randevu aldım gidip doğum raporumu actircam diyor. İyi git de senin daha vaktin var diye hatırlıyorum dedim. dün sağlık bakanın dediği durumu söylüyor, işe donmek istemiyorum dedi. Biz özel sektörüz senin için geçerli değil dedim bir saat bana söylendi sanki kanunları kamu ve özel olarak ayıran benim😡
Onlar hamile de bizimkileri leylekler mi getiriyor dedi🤣 haklısın ama yapabileceğim birşey yok dedim.
Ben yine de hastaneye gidicem, resmi makamlara soracağım dedi.
İyi dedim sor💆

Keşke şöyle şeyleri baştan anlatsalar dimi.. Millet de ona göre adım atsa..

sağlıkçılara tavan döner işine döndü bu da. Önce herkese deyip sonra başka başka kurallar çıktı.

Neyse hayırlısı artık..
Valla canım çok haklısın ama neyse durumu özetliyor.
Hayırlısı olsun, güle güle otursunlar belki yapılandırma imkanı gelir ilerleyen günlerde ondan faydalanirlar

20200603_144740.webp

Merhaba kızlar 15 gr altın aldım bugün

Bugün size altınlarla geldim
Pasta börek çörek yok 😂😂😂😂😂😂😂😂

Tam bir saattir personele laf anlatmaya çalışıyorum.
Hamile, ben randevu aldım gidip doğum raporumu actircam diyor. İyi git de senin daha vaktin var diye hatırlıyorum dedim. dün sağlık bakanın dediği durumu söylüyor, işe donmek istemiyorum dedi. Biz özel sektörüz senin için geçerli değil dedim bir saat bana söylendi sanki kanunları kamu ve özel olarak ayıran benim😡
Onlar hamile de bizimkileri leylekler mi getiriyor dedi🤣 haklısın ama yapabileceğim birşey yok dedim.
Ben yine de hastaneye gidicem, resmi makamlara soracağım dedi.
İyi dedim sor💆
Eh ne diyelim gitsin denesin şansını.
Bu soyleyeceklerini başka makamlara söylemeli sen yasa neyi gerektiriyorsa onu uygularsın.

Back
X