Benim elimde de bir miktar para var. Sabah 100$ aldım. Vergi 6.75 tl kesildi. Çok sinir oldum. 400 $ daha alacağım. Ama döviz bürosuna sorup, fark olup olmadığına bakacağım.
Bereketli olsun birikimin.
Döviz bürosu da alıyor o vergiyi😡

Bugun firsat bulamadim, nasipse yarin gidip kuzenden gelen paramla cumhuriyet altini alacagim...

Temmuzda torunumun okul taksitleri baslayacak. Ilkokul bana ait.
Ev senetleriyle birlikte 3500 tl sabit odemem olacak.
Oglan arada bir destek olayim, nihayetinde biz oturuyoruz diyor da kabul etmiyorum. Aidat disinda hic bir sey kabul etmiyorum. Insanoglu cig sut emmis. Bakarsin yarin oburgun biz de eve su kadar harcadik denir.
Oturduklari kadar otursunlar.
Evlatlar arasinda adaletli olmak cok onemli ve zor...
Oglana boyle destek olurken, kizi da ihmal etmemek lazim.

Boyle boyle ana baba isteklerini otelemek durumunda kaliyor.
Icine sinmez ki.
Evlatlar da nankor olmasinlar, ana baba kiymeti bilsinler insaallah...🤲

Çok zor maske. Sağlık çalışanlarınin gerçekten bu konuda hakkı ödenmez

Sen yine temizliğine dikkat et mesafe korumak onemli..Ben şimdiden okulda nasil maskeyle ders anlatacağım diye düşünüyorum
Maske ve yüzümüze siperlik takıyoruz, mesela bebeklere aşı yaparken iyice eğiliyoruz üzerlerine hem kendimizi, hem kendimizden onları korumak için

Biz 2’yiz yeni 3 olduk ama 15 günde 1300 harcamışız hepsi market azıcık eczane var. Çok da bişey almıyoruz ama marketler uçuk sanırım her şeyi yazdım bu ay kalem kalem.
Her seye ufak ufak sık sık zam geldi. Bir de evde olmanın etkisi de var. Ayrıca pazar daha uygun ona da 2 kez gidebildik..Ben de yarin itibariyle tek tek yazacağım bakalim 1 ay sonunda ne olacak.

Her seye ufak ufak sık sık zam geldi. Bir de evde olmanın etkisi de var. Ayrıca pazar daha uygun ona da 2 kez gidebildik..Ben de yarin itibariyle tek tek yazacağım bakalim 1 ay sonunda ne olacak.
Bu ayki elektrik faturamız da geçen aykinden 10 tl fazla, ama bu ayki tüketim daha az. Değişik değişik işler 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Back
X