selamlar;
krediler düştüğünden beri fellik fellik ev arıyoruz. baktığımız evler 400den başlıyordu. piyasa çok yükselmiş ayrıca müteahhitler yüksek kredi kullandırmaya kesinlikle yanaşmıyor, kendilerine çok fazla vergi masrafı çıkıyormuş.
255 bine bir ev bulduk, çatı katı, lokasyonu güzel, sitesi güzel. o sitede bu fiyata daire yok. ön anlaşma yaptık, biraz kapora verdik. yarın bankayla görüşmeye gidicez. henüz ailelerimiz ve arkadaşlarımızdan kimseye söylemedik. bir aksilik çıkmasın diye dua ediyorum resmen. ikinci el alacağımız için 0,74 den faydalanmak istiyoruz. bize şans dileyin, bankada vs de bir aksilik çıkmadan bu daireyi almak istiyoruz.

kaç gündür geziyoruz, herkes fiyat artırdı, gezen çok ama alan çok az kişi var. fiat artıranlar bir ay içinde fiyatları geri çekmek zorunda kalacaklar deniyor.
T
tatlu
sen de araştırmaya devam et, nerden nasıl bir fırsat çıkacağı belli olmuyor. benim bu sene ev almaktan yana umudum kalmamıştı, o nedenle kirası daha uygun bir siteye taşındım hatta. ama şimdi umutlar tavan oldu.
kronikuykucu
hep birlikte güzel haberler veririz umarım. gelişmelerden haberdar et.