Analık parası,el öpmeye gittik diye babannem kızımla bana vermişti birazda ben koydum üzerine 3 gram aldım kullanmadıgım bir hesabım vardı onu kızıma hesap olarak kullancam artık bide 50 euro aldım.kıbrıs biletlerini iptal ettim.gelince onunlada altın alırım.gürcistanı acıga alıcaz artık ekonomik almışım iptal olunca çok kesintisi oluyor.

Üniversiteyi Samsun'da okudum mesela orası şehir olmasına rağmen oranın esnafı da çok sıcak kanlıydı yardım severdi
Mesela bizim il merkezinin esnafını sevmem hoş genel anlamda insanını da sevmem insanlara genel anlamda bir tepeden bakan kibirli halleri vardır nefret ediyorum 😡
Öyle insanlar her yerde var 🤭
Allah iyilerle karşılaştırsın

Canım okuduğum yorumlarda beklentiler 340
nasip abla hayırlısı neyse o olsun ben dugun zmaanı kuyumcunun kartına bılezıkleri aldıgımız gramı yazmıstım 2016 bilezık gramı 117, ceyrek 242 tl.
Allah bereket versin ınsAllah hayırlı ısler ıcın bozdurur gonlumuze göre bı yer alırız.

nasip abla hayırlısı neyse o olsun ben dugun zmaanı kuyumcunun kartına bılezıkleri aldıgımız gramı yazmıstım 2016 bilezık gramı 117, ceyrek 242 tl.
Allah bereket versin ınsAllah hayırlı ısler ıcın bozdurur gonlumuze göre bı yer alırız.
Ben ev işi ciddiye binince Mart 2018 de gram altını 135 TL den bozdurmustum. O zaman için iyi gelmişti fiyatı. Tapuyu almaya gittiğimiz gün 185 idi.
Nasip gerçekten, önemli olan güzel bir amaç için bozdurmak her durumda karlı.

Alakasiz ya aklima geldi. Gecenlerde okudugum bir yaziya gore, deterjanlarin omru uzerlerinde yazilandan cok kisaymis. Bana inandirici gelmedi. Guya toz c.deterjaninin omru paket acilinca 6 aymis. 10 gunde bir beyaz yikiyorum, 6 kg'lik deterjan 8-10 ayda anca bitiyor. Bir sorun da yasamadim. Millet 6-7 ayda deterjanlari bitmeyince cope mi atacak, ne yapacak...😖

Dikkat ettiysen altın hep uzun vadede kazandırır
Bir malın fiyatı da sürekli artmaz ya da azalmaz
Altın alacaklar için 340 fırsat olurken satacaklar için de belki fırsat 400 leri geçtiğinde gelecek
Her zaman herkes için umut var 😘

Alakasiz ya aklima geldi. Gecenlerde okydugum bir yaziya gore, deterjanlarin omru uzerlerinde yazilandan cok kisaymis. Bana inandirici gelmedi. Guya toz c.deterjaninin omru paket acilinca 6 aymis. 10 gunde bir beyaz yikiyorum, 6 kg'lik deterjan 8-10 ayda anca bitiyor. Bir sorun da yasamadim. Millet 6-7 ayda deterjanlari bitmeyince cope mi atacak, ne yapacak...😖
Asla abla son zerresine kadar 2 yıl içinde kullanacağım

Alakasiz ya aklima geldi. Gecenlerde okydugum bir yaziya gore, deterjanlarin omru uzerlerinde yazilandan cok kisaymis. Bana inandirici gelmedi. Guya toz c.deterjaninin omru paket acilinca 6 aymis. 10 gunde bir beyaz yikiyorum, 6 kg'lik deterjan 8-10 ayda anca bitiyor. Bir sorun da yasamadim. Millet 6-7 ayda deterjanlari bitmeyince cope mi atacak, ne yapacak...😖
Bizim evde hiç o kadar uzun deterjan kalmıyor abla ya🙈
Buna benzer bir yazı okudum ben de.
Kimyasal olduğu icin zehirli gaz üretir kullanmayın diyordu.
Ama büyük boylar fiyat olarak cok avantajlı, insanlar haklı olarak bütçesini düşünüp hesaplı olanı alıyor.

Bulasik deterjanlarina da 6 ay omur bicmisler. Su an kullandigim paketi alali nerdeyse 2 yil olacak, ayni randimanda yikiyor...Akma yok, patlama yok...
O zaman üzerine neden 2 yıl yazıyorlar kullanım ömrünü
Tüketiciyi kandırmak olur bu

Bizim evde hiç o kadar uzun deterjan kalmıyor abla ya🙈
Buna benzer bir yazı okudum ben de.
Kimyasal olduğu icin zehirli gaz üretir kullanmayın diyordu.
Ama büyük boylar fiyat olarak cok avantajlı, insanlar haklı olarak bütçesini düşünüp hesaplı olanı alıyor.
9 kg'lik makinem 10 gunde ancak doluyor. Beyazlarim da cok bol, hergun degisiriz. Dolmadan da makineyi acmiyorum.

Bulasik deterjanlarina da 6 ay omur bicmisler. Su an kullandigim paketi alali nerdeyse 2 yil olacak, ayni randimanda yikiyor...Akma yok, patlama yok...
Koronadan önce günde 1 kez çalıştırıyordum bulaşık makinasını 13 martta aldığım 120 li paketi
Tahminen 13 temmuz civarı biter diyordum
Ama öyle olmadı çünkü şu an bulaşık makinasını günde en az 1 en fazla 3 kez çalıştırıyorum

9 kg'lik makinem 10 gunde ancak doluyor. Beyazlarim da cok bol, hergun degisiriz. Dolmadan da makineyi acmiyorum.
Hemen birşey anlatmak istiyorum musadeniz ile.
İlk evlendigimiz zamanlar eşim hergun beyaz gomlek giyiyor. İki haftada gömlekler bitiyor ama makina bomboş. Calistirdigimda giden elektriğe suya yazık, dolmasını beklesem adamın giyecek gömlek yok
Koca yaz onun yüzünden her gün beyaz giydim 🙈

Back
X