• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın bayanlar☺️
bizdede değişen faiz oranlarıyla beraber ev arama faaliyetleri arttı fakat işler yoğunlaştı izin alamıyoruz ki gidip gözümüzle görelim😕ailelere de gidin bakın diyemiyoruz ne kadar normalleşme başlamış olsada virüs hala var halada dikkat etmeleri gerek, malum yaşları var ve kronik hasta bizim büyükler 😞eşimin abileri bakabilirse en azından gitmeden fikir olur dedik bakalım haber bekliyoruz biryandan internetten aramaya devam🧐altının düşüşü bizede kötü oldu dahada düşerse canımızı sıkacak büyük ihtimalle evi alırken ama her işte vardır bir hayır diyorum düşersede kısmet yapacak bişey yok🤲🏻Sayfaları zor takip ediyorum maşallah diyeyim sohbetler arttı sanki bu ara iyi oldu 🧿kalabalıklaştıkça farklı fikirler geliyor farklı hayatlardan☺️Yeni gelen arkadaşlarda hoşgeldiler bende yeni gibi görünsemde baya eskiyim aslında 🤣
Hadi inşallah gönlüne göre denk gelir.
İlanlarda 360 gezinti olanlar çok var.
Evin içini online gezdiriyor.
Beğenirse gidip bakiyorsun. Öyle olanlara bak müsait olana kadar, haftasonu yasaklar kalktı, o zaman bakabilirsin.
Bu oranlar gerçekten büyük fırsat, umarım istediğin gibi bulur ve alırsın

Bizde bu kış girmeden çocuklar hasta olunca götürdüğümüz doktorun tavsiyesi üzerine probiyotik başladık yetişkinler içinde olduğunu öğrenince aldık kullandık kendimizde birkaç aydır.Birde keçiboynuzu pekmezi aklımıza geldikçe akşamları veriyoruz bana ağır geliyor kullanamıyorum ne yazıkki ama çocuklara faydası olduğunu düşünüyorum☺️
Kefir, keçiboynuzu özü, meyve, çiğ kuruyemiş, zerdeçal ve zencefil yaz-kış tüketiyoruz biz.
Çok sukur iyi geliyor, kırgınlık olsa bile ayakta atlatiyoruz.

Yumurtanın her hâlini bende severim 😂🤣
Sahanda en bi sevdiğim tâbi 😃
Yumurtanın beyazını yemem ben, mecbur kalıp yiyorsam iyice karışacak ben onun yumurta olduğunu bilmeyecegim. Haşlanmış beyaz asla yemem.
sarisini kayısı kıvamında severim
Cinslik dizboyu bende 🤣

Yumurtanın beyazını yemem ben, mecbur kalıp yiyorsam iyice karışacak ben onun yumurta olduğunu bilmeyecegim. Haşlanmış beyaz asla yemem.
Cinslik dizboyu bende 🤣
Beyazını ben de pek sevmem ama yine de yerim asıl kalsiyum onda diye...Her gün 2tane yumurta yiyorum😂😂
Tavuk çiftliği kursam tek başıma batiririm

Cinslik dizboyu bende 🤣
Ben birçok çeşidini severim.
Omlet,kaymaklı, sucuklu,beyaz peynirli,maydanozlu,kaşar salam ve domates üçlüsü ile 🤣

Beyazını ben de pek sevmem ama yine de yerim asıl kalsiyum onda diye...Her gün 2tane yumurta yiyorum😂😂
Tavuk çiftliği kursam tek başıma batiririm
Diyet yaparken haftada dört gün yumurta vardı.
O kadar çok çırpıp içine herşeyi katiyordum ki anlamadan yiyordum ama normalde yiyemem.
Hamur işlerinde falan da yumurta kokusu gelirse yiyemem.
Allah'tan evde kahvaltı yapıyoruz da benim yemediklerimi eşim yiyor🤣
Ama çok faydalı tabi günlük tüketmek lazım.

Diyet yaparken haftada dört gün yumurta vardı.
O kadar çok çırpıp içine herşeyi katiyordum ki anlamadan yiyordum ama normalde yiyemem.
Hamur işlerinde falan da yumurta kokusu gelirse yiyemem.
Allah'tan evde kahvaltı yapıyoruz da benim yemediklerimi eşim yiyor🤣
Ama çok faydalı tabi günlük tüketmek lazım.
Et yumurta süt grubu en sevdiğim

Back
X