• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tesekkur ederım canım acıklaman için sagolasın hayırlı olsun sımdıden Allah odeme kolaylıgı versın
bi arkadasım da soyledi ucretsiz on basvuru yapabılırsın bankalara dıye tapu fotokopısı ıle
bılgın varmı @kahvemsi mutluluk
hayat sıgortası masraflar vs bu sekılde ogrenebılırsın dedi
Evet, sabah bunu yaptık zaten. Eksper ve sigorta Vs. Masrafları 5000 civarı dedi. Net rakamları kendi temsilcimiz söyleyecek sanırım

Kizlar renklilere yillardir sivi deterjan kullaniyorum. En son ne zaman toz kullandim hatirlamiyorum bile. Kullandigim zamanlarda 30 derecede tam erimiyordu, camasirda tortu birakiyordu. Deterjan gozunde de topaklaniyordu.
Kullananlar memnun musunuz? Bazen oyle guzel indirimler yakaliyorum ki, cesaret edip alamiyorum..
Abla ben de renklileri sıvı deterjanla yıkıyorum
Renkli havluları ön yıkamalı yıkayacağım zaman toz deterjan kullanıyorum

Kumbarami acamadim daha dogrusu bankaya götürüp saydirmam gerekiyor haftaya yapacagim artik. Esim calisiyor cocuklarla evdeyim tek basima. Kres de acilmadi. Agustosa kadar böyle. Cocuklarla olmak cok eglenceli ama kendi islerimi yapamiyorum. Ev isini anca hallediyorum o kadar. Buraya da cok sik giremiyorum o yüzden. 😣
Bugün 20 gram altin aldim online bankadan 373e verdi. Burda fiziki alamiyorum zaten. Vergiler artmis ama napalim 😩
Bereketli olsun canım🤲🤲🤲

Kuzenden gelen paramin bir kismiyla 2430 tl'dan 4 cumhuriyet altinini oglum kendi kuyumcusundan alivermis. Hayirli, mutlu seyler icin kullanmak nasip olsun insaallah. 🤲🤲
Insan inanamiyor cumhuriyet altinin fiyatina 🥴 nasil, ne zaman bu kadar yükseldi 🙄
Hayirli olsun bu arada. Güzel günlerde insallah.

Hoşgeldin canım nasıl gidiyor beybi ile hayat
Hoşbulduk canım, karantinada evin bahçesini düzenlemeye başladık, o yüzden yemek, temizlik, bebek derken elime telefonu alamaz oldum. Çok şükür bahçe bitti, eşim de işe döndü bu hafta.
Hoşgeldin pandora, nerelerdesin?
Selam canım, geldim buralardayım 😊 Çok yazmışsınız okuyamadım. Topiğe adım attım, kısmetimiz açıldı. Yaz tatilini biz bu sene erkenden almıştık, korona çıkınca iptal ettik, otel paramızı geri vermiyordu, bugün kesintisiz hepsini geri göndermiş, attım birikime 😁
Oooo selam,
Sormuştum geçenlerde seni bebiş nasıl
Herşey yolunda mı
Aa canım etiket yapmadıysan görmemişimdir. Çok şükür iyiyiz herşey yolunda. Bebeğim 7.5 aylık oldu, günlerimiz sabahtan bir başlıyor, akşama kadar dolu dolu geçiyor.
Sen nasılsın? Sizin oralar nasıl, korona vakalı hastanız falan oldu mu?

Hoşbulduk canım, karantinada evin bahçesini düzenlemeye başladık, o yüzden yemek, temizlik, bebek derken elime telefonu alamaz oldum. Çok şükür bahçe bitti, eşim de işe döndü bu hafta.

Selam canım, geldim buralardayım 😊 Çok yazmışsınız okuyamadım. Topiğe adım attım, kısmetimiz açıldı. Yaz tatilini biz bu sene erkenden almıştık, korona çıkınca iptal ettik, otel paramızı geri vermiyordu, bugün kesintisiz hepsini geri göndermiş, attım birikime 😁

Aa canım etiket yapmadıysan görmemişimdir. Çok şükür iyiyiz herşey yolunda. Bebeğim 7.5 aylık oldu, günlerimiz sabahtan bir başlıyor, akşama kadar dolu dolu geçiyor.
Sen nasılsın? Sizin oralar nasıl, korona vakalı hastanız falan oldu mu?
Oldu oldu, eksik olmadı, uçak belliyiz şimdi arabistandan

Back
X