- 6 Ağustos 2010
- 40.944
- 73.565
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #60.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla nasılsa lazım olacak şeyler bunlarElime kağıdı kalemi alıp indirimli ürünleri tek tek gözden geçireceğim
İhtiyaç mı stok mu diye![]()
Hah şöyle süper olduAbla nasılsa lazım olacak şeyler bunlar
Akmaz, kokmaz.
Al bulunsun
Her durumda kullanıyoruz zaten.
Oldu mu![]()
Orada biterse ben sana buradan yollarım aşk olsun ya ablamizi stoksuz bırakmayız
Sağolasın eksik olma canımOrada biterse ben sana buradan yollarım aşk olsun ya ablamizi stoksuz bırakmayız
Varyemez abartma gulum...
senin kiler odan mucizevi sekilde gozumun onune geldi, parmaklarim boyle yazdi...
![]()
Kesin evinin karsisindaki A101'e uctu gitti...
Markette ürün bitecek diye uçtuKesin u
Kesin evinin karsisindaki A101'e uctu gitti...![]()
Ahahaha sesli güldüm...Markette ürün bitecek diye uçtu
Market eksik ürün olunca ondan istiyor hala ürün bitecek diyor![]()
hic birsey tesseli etmez herhalde canim. sarilcaksin yanininda olcaksin. Baska hicbirsey yapilamaz malesefSağol canım rabbim kimseye yasatmasin.
Herşeyde bir hayir vardır dedik ama çok zor günlerdi ,evlât kaybinda anne nasil teselli edilir tamamen çaresiz kaldık.
seninde basin sagolsun canimCanım bende 3 kez kaybettim bebeğimi. Belki de bunları yaşamasam bende benzer davranacaktım. Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var derler ya o durum benimkisi.Sadece evlat değil, Her hareketime daha çok dikkat ediyorum şimdi aman birini incitmeyeyim diye. Çünkü her hale imrenen birileri oluyor. Evlenmeye ev sahibi olmaya iş sahibi olmaya vs vs.. Her şey dozunda güzel yoksa tabii paylaşılır evlat da eş de iş de![]()
evden çıkmak istemeyen kiracı ev ısınmıyor diyor. bizim baktığımız evdeki kiracı da daha önce gelen 2 kişiye öyle söylemiş, bize söylemedi. bize evin her yerini didik didik gösterdi. çünkü alırsak siz burda kalmaya devam edersiniz dedik. onları da anlıyorum, düzenlerini değiştirmek istemiyorlar, üstelik korona zamanı ve evlerinde kronik bir hasta da vardı. ama senin baktığın evde 3 ay kira ödememiş, bu ayıp bir şey.
yerinde olsam o evi almaya yanaşmam, o kiracıyı siz de zor çıkarırsınız. haaa diyelim ki almakta ısrarlısın, o zaman evin fiyatını kırdır, belli ki bu kiracıyla uğraşacaksın ve belli ki ev sahibi de o evi zor satacak, fiyatı düşürür. ya da ev sahibine kiracıyı çıkartın, evi alıcaz diyebilirsiniz. çünkü aralarında husumet de varsa, kiracı evden çıkarken eve ciddi hasar verebilir.
hangi semtten bakıyorsun bilmiyorum, ben atakentte yıllarca oturmuştum, bulunduğun ilde kriterlerini karşılayabilecek, sorunsuz evler bulabileceğine inanıyorum.
beni de ekle canım.![]()
kızlar ev sahıbı 15ıne kadar cıkartırım demıs kapora verıcez beklıcz suandaki durum buGüzel bir çözüm yolu bence.
Hadi hayirlisi
O kadar kısa sürede cikarmi ki bugün ayın 6si.kızlar ev sahıbı 15ıne kadar cıkartırım demıs kapora verıcez beklıcz suandaki durum buVaryemez abla kaporası beklemezki sonucta kiracıyla da evı kabul edenler var
hadi diyelim kiracı cıkti bız de almadık o da kendını dusunur sonucta.
Her işte bir hayır vardır.Bizim kizce ve damadimiz ev isinden vazgecmis. Damat son anda calistigi bankanin satilacagini duyum almis, buyuk risk olur demis ve vazgecmisler...Hayirlisi...
Teşekkür ederim canim
Çok üzüldüm canım. Yakın arkadaşımda 14 aylıkken kaybetti bebeğini 3yil oldu hala ara ara ağlama krizine girer. Dediğin gibi nasıl teselli edeceğimizi bilemiyoruz bazen. Ahirette elinden tutup cennete götürsün insallahSağol canım rabbim kimseye yasatmasin.
Herşeyde bir hayir vardır dedik ama çok zor günlerdi ,evlât kaybinda anne nasil teselli edilir tamamen çaresiz kaldık.
O zaman sıkı bir sözleşme yapın canım ben senden yanayımkızlar ev sahıbı 15ıne kadar cıkartırım demıs kapora verıcez beklıcz suandaki durum buVaryemez abla kaporası beklemezki sonucta kiracıyla da evı kabul edenler var
hadi diyelim kiracı cıkti bız de almadık o da kendını dusunur sonucta.