- Konu Sahibi karamelli_turta
- #60.801
Hangi bankaymış o
Ben kapattirmak için aradım 50tl puan verip ağzımı kapadilar
Şimdide aidat kesmisler
qnb idi. aidatı iade etmediler, üstüne parapuan verdiler. ek hesabımı kapattırdım. benim için avantajlı oldu. yanlız kartı kapatmama sözü aldılar. o da 1 yıldı. şimdi istesem kapatırım, bir yıl geçti.
geçen sene başka bir banka da aidat kesti, yoğunluğuma denk geldi, uğraşamadım. bu sene onu da ya kapattırır, ya da avantajlı bir seçenek sunarlarsa kullanırım. o bankada da ek hesap, kk ve otomatik ödeme talimatım var. hepsini birden kapattırabilirim. ben bunları kredi puanım yükselsin diye kullanıyordum.
bir yıl önce kredi puanım 922 idi. iki ay önce baktığımda 1584 olmuştu. şimdi 1600 ü geçmiştir. benim için yeterli. kredili ürünlerimi azaltabilirim artık. limitleri zaten yüksek değil. önemli olan kullanıp, zamanında ödemekti. işime yaradılar.