• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de yıllardır yatırım amaçlı dükkan almak istiyorum
Ama şu ana kadar nasip olmadı
Onun yerine ev ve araba nasip oldu kimbilir belki bundan sonra nasip olur 😊
İnşallah
Ben evi ancak hayal ediyordum. Alınca alabildiğimi gördüm. Nasibimde varmış çok şükür.

İnşallah
Ben evi ancak hayal ediyordum. Alınca alabildiğimi gördüm. Nasibimde varmış çok şükür.
Olur canım olur neden olmasın tevekkül bizden takdir Allah'tan
Biz isteriz fiili kavli her türlü duamızı yaparız 🥰

Sizlerle sohbet ederken

Ekmekler de pişti😀😀

Gene 3 ü bir arada oldu 😂😂😂
1591544806280968122456266685369.webp

Y Yuppiyayye aradığım mimar Selim ayağıma geldi.
Gel benim boş odaya bir el at ne olur.
Emeklilik planların çok iyi.
Ben gorusek o günleri 58 yaşında emekli maaşı alacağım. Primimin dolmasına dört yıl kaldı.
Primim dolduktan sonra ben de kendi buromu açıp farklı bir alana kaymak istiyorum. Evin borcu da biterse o zamana harika olur.

Ben de hamir yoğurdum börek ve ekmek için.
Böreği binaya dağıtacağım fazla yoğurdum.
K klbk33 seni güncel gördüm ya artık ne biliyim🤣
Varyemez Varyemez abla anne geldin dedim ama semtine çıkar bir hava alırsın diye düşündüm😀
Ekmekler şahane eline sağlık.
Yok tatlım ben yapı olarak çok şakacı bir insanım.
ciddi görünümümün altında yatan aslında espirili yanım daha ağır basar
Ben burada şuraya buraya gidiyorum diyorum ama gerçekten mecbur olmadıktan sonra bir yere gitmiyorum
Toplum sağlığı ve toplumsal duyarlılık her zaman ön planda benim için 🥰

Varyemez Varyemez abla anne geldin dedim ama semtine çıkar bir hava alırsın diye düşündüm😀
Ekmekleri her yaptığımı bir öncekine göre daha iyi düzeyde buluyorum 😊

Tam yetişiyorum okurken uyuyakalıyorum. Sonra bi bakıyorum çok ilerlemiş.

Y Yuppiyayye yorumlarını ben de çok beğeniyorum.

turtiş ve kahvemsim evi aldığımız zaman size yapılandırma, ödeme vs. konularında soracağım çok şey var. ama önden şunu sorayım: ödeme planında neye dikkat etmeliyim? seçeneklerimiz var mı? bankacılardan cımbızla laf çıkıyor. siz deneyimlisiniz.

bugün yatak odasının şeklini değiştirdik, camları silindi, balkon yıkandı, süpürüldü, toz alındı. yemekte de buzluktan son barbunya ve yanında pilav var. buzluğu boşaltmam lazım. her gün buzluktan gitsem iyi olur.

bu sene doğranmış soğan, biber de koydum. yemek yaparken büyük kolaylık oldu. havuçları da minik minik yemeklik koymuştum. barbunyayı ocağa atmam 5 dakika almadı, tavsiye ederim.
Ödeme planında tarihleri ve rakamı tek tek kontrol et, geri ödeme rakamını hesapla uygun mu bak.
Sözleşmeler sayfalarca olacak ama oku, aklına birşey takılırsa bankaciya sor.
Benim sigorta poliçesinde vasii kısmı boştu mesela. Ben yazarım dedi bankacı.
Olmaz öyle bilgisayar ciktisinda olması lazım, yarın birgün bana birşey ailem bununla mi uğraşacak dedim, değiştirdik. Bunu işyerinden arkadaş yaşadığı için biliyordum. Babası ev aldı, sigorta policesinde kimse yazmadığı için adam ölünce ödeme yapmadılar, birsuru mahkeme açıldı.
Neyse burasi gereksiz oldu.
Aklıma gelen bunlar canım

Y Yuppiyayye aradığım mimar Selim ayağıma geldi.
Gel benim boş odaya bir el at ne olur.
Emeklilik planların çok iyi.
Ben gorusek o günleri 58 yaşında emekli maaşı alacağım. Primimin dolmasına dört yıl kaldı.
Primim dolduktan sonra ben de kendi buromu açıp farklı bir alana kaymak istiyorum. Evin borcu da biterse o zamana harika olur.
😊olur canım atalım el.Burdaki hanımların hepsi çok planlı, tasarruflu ve akıllı.Eminim herkes hedeflerine tek tek ulaşacak.Sende ulaşacaksın eminim.Senin mesleğinde avantajlı.Ben dediğim şekilde yaparsam ege taraflarında yazlık siteler yapıcam inşallah, sizin vilları benden alırsınız 😂 topikteki herkese benden yüzde 10 indirim hadi hayırlı olsun 😂

😊olur canım atalım el.Burdaki hanımların hepsi çok planlı, tasarruflu ve akıllı.Eminim herkes hedeflerine tek tek ulaşacak.Sende ulaşacaksın eminim.Senin mesleğinde avantajlı.Ben dediğim şekilde yaparsam ege taraflarında yazlık siteler yapıcam inşallah, sizin vilları benden alırsınız 😂 topikteki herkese benden yüzde 10 indirim hadi hayırlı olsun 😂
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur.
Büyük havuzlu olacak ve ada mutfak isterim.
TLC'de gördüklerime benzemesi lazim🤣

yarı meslektas sayılır o zaman ben de kamuda ınsaat muhendısıyım :KK200: yasınız kac merak ettım emeklilik planları sanki yakın gibi yorumlar

Back
X