yarı meslektas sayılır o zaman ben de kamuda ınsaat muhendısıyım :KK200: yasınız kac merak ettım emeklilik planları sanki yakın gibi yorumlar
Canım ben 38 yaşındayım.Normal emekliliğime 20 yıl var 🙈 ama prim dolunca ben maaşsız emeklilik isteyeceğim 😊 onun içinde bir 8 yıl civarı var hesabıma göre.En azından 45 imde emekli olayım istiyorum, azıcık gençken gezip tozabileyim.

Bende genelde ayni tepkiyi veriyorum.
Bir de havuz yapan biri var, onun yaptığı programı da çok beğeniyorum.
Çünkü hayalim havuzlu villa 🤣
Havuzsuza razıyım 🤪 evlerin önünde varendada yatak odasında görünen o ağaçlar.. kocaman mutfaklar.. mermer banyolar... inşallah bizim de olur amin 😍🤣

Merhaba, herkese hayırlı günler diliyorum. Ara sıra uğruyorum topiginize eski çok eski bir üyeyim seviyorum sohbetinizi
44 yaşıma gireceğim yakında veeeeeeee emekli olabilir yazım e devlete düştü
Ev alma planımız var ama benim 2 ay iznim var sağlık calisaniyim birikti izinler kullanamadık. Şimdi izne çıksam ev bulamazsam boşuna çıkmış olacağım ya da bulsam adamlar benim ikramiyeyi beklemez ki daha çok kredi çeksem toplu parayı ne yapacağım ara ödeme yapsam zarar mı etmiş olurum? Böyle günlerdir kafam allak bullak oldu.bu düşük oranlar ne kadar devam edecek ki ,oldu bittileri sevmiyorum ev beni bulsun diyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20200603_141645_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi.webp
    Screenshot_20200603_141645_tr.gov.turkiye.edevlet.kapisi.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba, herkese hayırlı günler diliyorum. Ara sıra uğruyorum topiginize eski çok eski bir üyeyim seviyorum sohbetinizi
Ev alma planımız var ama benim 2 ay iznim var sağlık calisaniyim birikti izinler kullanamadık. Şimdi izne çıksam ev bulamazsam boşuna çıkmış olacağım ya da bulsam adamlar benim ikramiyeyi beklemez ki daha çok kredi çeksem toplu parayı ne yapacağım ara ödeme yapsam zarar mı etmiş olurum? Böyle günlerdir kafam allak bullak oldu.bu düşük oranlar ne kadar devam edecek ki ,oldu bittileri sevmiyorum ev beni bulsun diyorum.
Ay harika 😍 tamda ben o yaşlarda emeklilik hayali kurarken bunu paylaşmanız süper oldu.Ama sağlık çalışanlarında sanırım yıpranma payıda olduğunda maaşlı olarak direk emekli olacaksınız değilmi?Hayırlı olsun şimdiden emekliliğinizde alacağınız evde 😊

Ay harika 😍 tamda ben o yaşlarda emeklilik hayali kurarken bunu paylaşmanız süper oldu.Ama sağlık çalışanlarında sanırım yıpranma payıda olduğunda maaşlı olarak direk emekli olacaksınız değilmi?Hayırlı olsun şimdiden emekliliğinizde alacağınız evde 😊
Teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallah. Radyasyon görevlisi olarak full çalıştım full fiili hizmet aldım. Yaşımı 48 den 4 yıl 2ay öncesine çekti fiili hizmet buluştuk bu yaşımda

Gözünüz aydın hakkınızda hayırlısı olsun inşallah☺️

Canım ben 38 yaşındayım.Normal emekliliğime 20 yıl var 🙈 ama prim dolunca ben maaşsız emeklilik isteyeceğim 😊 onun içinde bir 8 yıl civarı var hesabıma göre.En azından 45 imde emekli olayım istiyorum, azıcık gençken gezip tozabileyim.
ben de 30 yasındayım sımdılık 1 ay sonra degıscek :KK48: maassız emeklılıgıme ne kadar var bılmıyorum da maaslı 57 yasımı gorursem o zaman olacakmısım:halay:

Küçük oğlumun yardımıyla genel temizligimizi yaptık 🙆🏻‍♀️
5 kıza bedel benim küçük masallahina resmen içinden geliyor, anne onu mu sileyim bunu mu sileyim ☺ titiz başağim benim.
Evi supurduk, sildik toz aldik.
Banyo ve tuvaleti yikadim.
Çamaşırlar hep yıkanıyor, asilip katlaniyor zaten bitmiyor.
Oğlum mutfak dolaplarinin altlarini, sandalyeleri sildi ben üst dolaplari,ocağı 😃
Pazara da gittik geldik fiyatlar hâlâ çok yüksek.
teyzeyede yolla 🧿

Sosyal medyaya bakınca sadece ben evde herkes gezmelerde tozmalarda gibi hissettim bugün.
Kahvaltıya gitmişler, pikniğe, yazlık, tatil.
Ama hep kalabaliklar.
Siz hepiniz ben tek gibi hissettim.
Hala anneme bile gitmedim
Aynen ben de, dün uğradık annemlere yaklaşmadık bile, bahçede yarım saat oyalandik o kadar

Yok canım 😊 ben mimarım.Kamudan önce özel sektördede çalıştım.Çalışan olarak çok yoğundu mesaim, maaşım daha fazlaydı.Hala devam ediyor olsam şu anki maaşımın 2 katından fazla alırdım.Ama artık yoğun çalışmaktan bunalınca, şu anki işim bir fırsat gibi karşıma çıktı.Bende bir süre dinlenirim diye başladım, o sırada kadro filan geldi 😊 ama kamuda çok başka sorunlar yaşadım. Bende hem memuriyetin avantajını yaşamak için primimin dolmasıno bekleyeyim dedim, özelliklede yeşil pasaport için 😂 hemde bu sırada her tür birikimimi yapıp, kendi işimi kurarım dedim.Maaşlı çalışan olarak bu yaştan sonra çalışamam.Bizim işimiz yoğun, stresli iş çünkü.Gençken insanda enerji oluyor ama bu yaştan sonra organizasyon ve takip dışındaki işleri yapamam
Yaa ne güzel, benim kızımla meslektaşınız.
Mimarlık son sınıf bu hafta final jürisi var,
Kafası karışık, sonrasıyla ilgili

Mezun olunca hemen işe mi başlamalıyım, yüksek lisans mı yapmalıyım vs,.....
Ne önerirsin

😊olur canım atalım el.Burdaki hanımların hepsi çok planlı, tasarruflu ve akıllı.Eminim herkes hedeflerine tek tek ulaşacak.Sende ulaşacaksın eminim.Senin mesleğinde avantajlı.Ben dediğim şekilde yaparsam ege taraflarında yazlık siteler yapıcam inşallah, sizin vilları benden alırsınız 😂 topikteki herkese benden yüzde 10 indirim hadi hayırlı olsun 😂
:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :halay: :halay: :halay: :halay: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Back
X