Kizlar oyle guzel yerlere gittik ki anlatamam...
Bize gosterilecek yeri emlakci satildi dedi. Sonra baska iki yer daha gosterdi. Imarli yerler...Biri bize cok buyuk geldi, digeri 1 donum yere cok ucuk bir fiyat soyledi...
Eve donduk, emlakci tekrar aradi. Satilan yerin alicisi son anda vazgecmis. Yarin gidip oraya bakacagiz. Nasip...

Eklentiler

• 20200608_195544.webp
    20200608_195544.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 104
  • 20200608_195538.webp
    20200608_195538.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 117
Ah ah eşim de aylarca baktı, bütçemiz kısıtlıydı böyle olunca daha zor. Nihayet bişey bulduk kaporasını ödedik haftaya alıcaz. İnşallah size de gönlünüze ve bütçenize göre güzel bir araç denk gelir.
Herseyde oyle...Allah'in hazinesi genis, istemeye devam. 🤲🥰
Hakkinizda hayirlisi...

Selam kizlar,

bugün cidden beynim yandi resmen. Tüm gün bilgisayar ve evraklarla ugrasdim. Felaket yordu beni. Ben ise dönünce ise alismamda zaman alacak anlasilan.
Yarinda disarda biraz evrak islerim var, ardindanda ev isleri bekler beni.
Bugün kiymali bögrek yapcaktim hazir yufkayla. Kiymayi kavurdum, bsktim yufka bozulmus. Oysaki tarihi gecmemisdi daha. Makarna hasladim kiymanin bir kismini ona kullandim. Gerisinide pogaca yapmayi deniyeyim diye düsündüm.
Yarin esim kasaba ugruyacak. Arkadasi orda calisiyor, adam sag olsun güzel et seciyor bize. Eve baya uzak oldugu icin gidince fazla fazla aliyoruz.
Ic yagida ismarliyor bize. Yarin 4 kilo kahvaltilik kavurma yapilcak (annem yapar, bende ögrenirim). O cok iyi oluyor, esim isede götürüyor, bazen taze et yerine yemege kullaniyorum.
2 kg da kuzu kusbasi, 2 kg kiyma, 2 kg pirzola, salam ve pastirma ismarladim.
Bakalim ne kadar tutacak.
Uzun süre götürür bizi bunlar. Bugünde Tavuk aldim koydum dolaba.
Iki kez market yaptim bugün tasiyamadigim icin. Toplam 80€ harcadim bugün. Pisire bilecigimde pek birsey yoktu icinde.
Evde ekmek yapmam mutfak bütcesinde cidden fark yaratiyor. Disardan alsam haftada en az 14€ ekmege giderdi. Böylece iki paket unla 1 haftslik ekmegim cikiyor. Masrafim 1€, un ve maya icin ve ekmegin icinde ne oldugunu biliyoruz en azindan.

Kizlar oyle guzel yerlere gittik ki anlatamam...
Bize gosterilecek yeri emlakci satildi dedi. Sonra baska iki yer daha gosterdi. Imarli yerler...Biri bize cok buyuk geldi, digeri 1 donum yere cok ucuk bir fiyat soyledi...
Eve donduk, emlakci tekrar aradi. Satilan yerin alicisi son anda vazgecmis. Yarin gidip oraya bakacagiz. Nasip...
Burası da çok guzel abla.
Bakalım nasipte hangisi var, hayırlısı olsun

Günaydın kızlar😍
Sabah eşim kaldırdı hadi kahvaltıya dışarı çıkıyoruz dedi😱
Piknik sepeti hazırlamış,parka ciktik.
Serin serin, kimse de yok.
Nasıl mutlu oldum anlatamam
Kahvemsim ne güzel bir sürpriz biz olsak sen hazirla ben hazirla iki dakkada atisiriz 😂

Günaydın kızlar 🌸🌸
Dün araniza katılamadım biraz işlerim vardı eksikliklerimi tamamladım birazcık harcama oldu 😏
33 euro harcayıp geldim sonra yemek yap çay iç uyumuşum
Bugün yemek derdim yok şükür
K kahvemsi mutluluk canım hayırlı olsun iş günün dikkat et inşallah bisey olmaz

Günaydın kızlar 🌸🌸
Dün araniza katılamadım biraz işlerim vardı eksikliklerimi tamamladım birazcık harcama oldu 😏
33 euro harcayıp geldim sonra yemek yap çay iç uyumuşum
Bugün yemek derdim yok şükür
K kahvemsi mutluluk canım hayırlı olsun iş günün dikkat et inşallah bisey olmaz
Sağol canim

Kahvemsim ne güzel bir sürpriz biz olsak sen hazirla ben hazirla iki dakkada atisiriz 😂
Bizim evde kahvaltı eşim beye ait🤣
Turtisim çok iyi geldi gerçekten, aylar aylar sonra dışarı çıkmak.
Bir de kimse yok🤣

Eklentiler

• IMG_20200609_104921.webp
    IMG_20200609_104921.webp
    208,3 KB · Görüntüleme: 91
Back
X