Sever misin sevmez misin uykucu anlamadım emojiden :))
Yorucu tarafı var ama kendi seçtiğim malzemelerle evin yenilenmesi güzel olcak inş :süslü:Buradan da fikir alırım sizden kısmet olursa 🌸
Tamirat ev yenileme programlarını çok severek takip ediyorum ben.
Ne fikirler geliyor akıllarına hayret ediyorum.
Seçtikleri şeyler ilk baktığında garip ama yapınca harika duruyor ayrı bir ilgi alanı o da tabi.
Yorucu ama zevkli uğraşlar.

Tanışnıştık aynen.
Bahsedeyim kendimden 2 yıllık yeni öğretmenim yaşım 30 6 yıllık evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Birikim yapamıyorum maalesef geçen yıl ev aldık aylık 5.5 bin kadar kredi borcumuz var. Ama birikim yapmak çok istiyorum.
Topigimize aktif olarak bekleriz, sadece birikim değil hayata dair pekcok şey paylaşıyoruz.
Kredi de çoğumuzun ortak noktası🤭
Eviniz hayırlı olsun.
Hangi şehirde siniz.

Tanışnıştık aynen.
Bahsedeyim kendimden 2 yıllık yeni öğretmenim yaşım 30 6 yıllık evliyim 3.5 yaşında oğlum var. Birikim yapamıyorum maalesef geçen yıl ev aldık aylık 5.5 bin kadar kredi borcumuz var. Ama birikim yapmak çok istiyorum.
Hoşgeldin canım 😀

Kredi yapılandırma ile ilgili henüz bir gelişme yok ama sosyal medyadan birçok kisi mevcut kredilerin de güncel oranlardan yapilandirilmasi için baskı yapıyor.
Yapilandirma çıkarsa 0,99 ile cektigimiz kredi için 0.74 ya da 0,79 gibi bir oranı yeni faiz oranı olarak belirleyecekler.
Yeni bir kredi gibi olmayacak bu.
Kalan ödemeler 0,74 faize göre yeniden hesaplanacak. Ödeme rakamindan düşülecek.
Ziraat bankasından çektim ben krediyi, onlar vadeden düşürmedi geçen sefer. Aylık tutarı azalttı.
Bir ceza miktarı olacak.
Kalan ama paranın %1 ya da 2si civarında olacak ceza ödemesi.
Bu parayı yapilandirmaya gittiğimiz gün hesapta bulundurmak gerekiyor.
Yeni bir kredi sozlesmesi imzalanacak.
Kredi yapılandırmada geçen süreç bu.
Kenarda dursun😏

Topigimize aktif olarak bekleriz, sadece birikim değil hayata dair pekcok şey paylaşıyoruz.
Kredi de çoğumuzun ortak noktası🤭
Eviniz hayırlı olsun.
Hangi şehirde siniz.
Teşekkür ederim. Evet krediye girmek hiç istemezdim bakalım yapılandırma bekliyoruz herkes gibi.
ilk atama yerim şanlıurfanın bir ilçesindeyiz. Evi memleketden aldık şimdilik kirada nasip olursa dönüşte biz oturacağız. Aktif olarak katılmak isterim inşallah.

Kredi yapılandırma ile ilgili henüz bir gelişme yok ama sosyal medyadan birçok kisi mevcut kredilerin de güncel oranlardan yapilandirilmasi için baskı yapıyor.
Yapilandirma çıkarsa 0,99 ile cektigimiz kredi için 0.74 ya da 0,79 gibi bir oranı yeni faiz oranı olarak belirleyecekler.
Kalan ödemeler 0,74 faize göre yeniden hesaplanacak. Ödeme rakamindan düşülecek.
Ziraat bankasından çektim ben krediyi, onlar vadeden düşürmedi geçen sefer. Aylık tutarı azalttı.
Bir ceza miktarı olacak.
Kenarda dursun😏
Teşekkür ederim ☺

Teşekkür ederim. Evet krediye girmek hiç istemezdim bakalım yapılandırma bekliyoruz herkes gibi.
ilk atama yerim şanlıurfanın bir ilçesindeyiz. Evi memleketden aldık şimdilik kirada nasip olursa dönüşte biz oturacağız. Aktif olarak katılmak isterim inşallah.
Hiçbirimiz krediye girmek istemedik ama günümüz şartlarında kredi kullanmadan birşey sahibi olmak zor, benim için imkansız hatta.
Rabbim hepimize ödeme kolaylığı versin.
Uğrayın mutlaka bekleriz

Hiçbirimiz krediye girmek istemedik ama günümüz şartlarında kredi kullanmadan birşey sahibi olmak zor, benim için imkansız hatta.
Rabbim hepimize ödeme kolaylığı versin.
Uğrayın mutlaka bekleriz
Amin inşallah bittiğini de görürüz.

Abla naaaptin maşallah ellerine sağlık.
Ben hiç yufka açmadım desem 🤦🏻‍♀️😂
Bir ceza miktarı olacak.
Kenarda dursun😏
Ne güzel yazdin kahvemsim, dört gözle bekliyoruz cezaya da raziyiz yeterki azalsin odemelerimiz.
Hergün bakiyorum yapilandirma onaylandi diyeceğin mesaji ariyorum 💜
Hoşgeldiniz 😊
Bizde seni aramizda görmek isteriz ☺️

Ne güzel yazdin kahvemsim, dört gözle bekliyoruz cezaya da raziyiz yeterki azalsin odemelerimiz.

Hoşgeldiniz 😊
Bizde seni aramizda görmek isteriz ☺
Hoşbuldum katılmak isterim inşallah. ☺️

Tamirat ev yenileme programlarını çok severek takip ediyorum ben.
Ne fikirler geliyor akıllarına hayret ediyorum.
Seçtikleri şeyler ilk baktığında garip ama yapınca harika duruyor ayrı bir ilgi alanı o da tabi.
Yorucu ama zevkli uğraşlar.
Sonuca değen yoruculuğu severiz 🥳

Insallah.
Ne kadar kredi çektiniz aylık ödemesi ne kadar?
Toplam 320 bin çektik 30 bini ihtiyaç kredisi onu 1500 ödüyoruz ve 15 ay kaldı ona konut kredisini ise 10 yıllık çektik 10 ay oldu 4100 ödüyoruz

Hoşgeldiniz 😊
Bizde seni aramizda görmek isteriz ☺️
Mesajı burada ne arıyorsun, dedim ya onaylansın gördüğüm an arayacağım ilk kişi sensin ✌️

Back
X