• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçmiş olsun kızlar kronikuykucu kronikuykucu @p_ritha

Kahve yanı çikolatasının olduğu kavanozda minik bir böcek görünce Temizlik mutfak temizlemeye döndü. Tüm bakliyat kutularını yıkadım dolapları sildim yerleştirdim. Garip bir böcek var, kelebek değil de.. sanırım azcık bir bulgur vardı ondaymış. İnşallah başka bir şey de yoktur.

Yemeği eşime yıkmaya çalıştım saolsun beni şaşırtmadı😠 İlk başta beni çok sinirlendirse de amaan boşver huysuz dedim kendime; her güzelin bir kusuru var onu da böyle kabul et🤣

K kahvemsi mutluluk maalesef etraf böyle tiplerle dolu... 🤦‍♀️
O kavanozu en başından buzdolabına koyacaktin ama, o zaman hiç böyle dertlerin olmazdı🤣
Ben de koridordaki dolabın bir bölümünü gıda için kullaniyorum, ama mutfak cekmecelerinde birkaç parça yine kaldı.
Kocaman bir kiler istiyorum, kat kat rafları olsun.

K kahvemsi mutluluk

bak hala uyumamis 😂

saat 3 degil mi sizde?

sonunda hepsini okudum 😄 bugün esim evdeydi. Kizla övlen uykusuna daldilar, annemde dizi seyretdi. Dedim firsat bu firsat 5 km yürüyüs yapip geldim. Aksamda hep beraber parka gidip kizi sevindirdik.
Yarin güya bir eve bakacaktik, emlakci aramadi. Mesaj atdim dönmedi bile 😔

Burda bir eve en az 600 kisi bas vuruyor. Abartmiyorum gercekten. Yani emlakcinin gelip göre bilirsiniz demesi bile mucize. Bizde sevinmisdik, ama randevu icin dedigi gibi dönüs yapmadi malesef.
Yarin yine ekmek yapcam. Az kaldi yine.

Benden bukadar.

Uyumaya calisayim, sabah kizim uyandiginda, gec yatmanin acisini cekecegim.

tatli rüyalar görün
Berlin'de de kiralik ev bulmak inanilmaz zor. Minimum bir sene bakmak gerekiyor bir daire bulabilmek icin. Hic böyle birsey görmemistim. Istanbulda bugün begensen yarin tutarsin.

Instangramdan haftalık 50 tl haftalık 100 tl limit koyanların sayfalarını okudukça fena gaza geldim 😂
Bugün elde kağıt kalem haftalık menü listesi yaptım
Evdeki malzemeleri değerlendireceğim böylelikle yeni mahsullerle kışlık hazırlığımı yaparım nasipse 😁

Gerçekten hayirlisyla ne olacaksa diye beklemedeyim...Soyle içine nedense eylüle doğru diye doğuyor🤣
Bir alaydım da kurtulsaydiniz benden
Alınca da ara ödeme mi yapsam, yapılandırma olur mu eve şunu mu yapsam,.bu da eksik
Öyle kolay kurtuluş yok🤣

Haziran ayı ile birlikte günümüz bitti
10 kişiydik kişi başı 500 tl idi

Bakalım 22 Haziran'da arkadaşlarla konuşuruz yeniden gün yapılacak mı ne zaman kaç kişi kaç tl vs vs

Ben en fazla 1000 tl ye kadar güne girebilirim
En az 10 kişi olsak ayda çok güzel bir miktar olur
Hayırlısı artık
Bizim bir grup ayda 1000 10 kisi iyi oldu bu yıl.
Şimdi girmediğim gün grupu 12 kişi 500 düşünülüyor

Berlin'de de kiralik ev bulmak inanilmaz zor. Minimum bir sene bakmak gerekiyor bir daire bulabilmek icin. Hic böyle birsey görmemistim. Istanbulda bugün begensen yarin tutarsin.
Yarın mi, dakikasında tutarsın. Her yer beton burada maaalesef.
Ev sahibi zam yapınca bana ev çok diye atar gider de yapamazsınız o zaman🤭

hepınıze tesekkur ederim kızlar :KK200:

Bende yürüyorum merdiven inip çıkıyom ama boş benimkide bekletirse diye korkmuyor degilim :110::110:
hıc korkma canım bekletırse de hıc sıkıntı yok bence daha guzel hatta bebek ıcerde buyuyor ne zaman hazır olucaksa o zaman gelsın

Şu sosyal medya olmasa insanların yalanları ortaya cikmayacak😠
Eski is arkadaşım cuma gunu arayıp borç istedi.
Hastalık dışında kimseyle para alisverisine sıcak bakmam kesinlikle.
Bu haniminda para yönetimi konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu birebir gördüm.
Neyse dedim kendi kendime karı koca evreler, çocuk da var.
İhtiyaç için harcayacak olabilir.
Hemen yok deme kahvemsi dedim.
Gida ilaç gibi birşey için kullanacaksan ne alacaksan link at, adresine yollayayim,
marketlerin de eve teslimleri var oradan da alabilirsin kk ile öderim olunca verirsin dedim.
Yok bana nakit lazım dedi.
Biz de çalışmıyoruz maalesef dedim.
Bugün Instagram'da boy boy fotolar.
Arkadaşlarıyla Şileye kahvaltıya gitmişler ailece.
Gittikleri yer de öyle kendin gotur piknik yap tarzı da değil yani.
Önce sinirlendim sonra sana ne kendi hayatı dedim ama kızdım yani.
Borç para ile kahvaltıya mi gidilir, hem de en az 1 saat yol yapip😠
Gerekten anlam veremiyorum hele ki gidilecek zaman d

Back
X