• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turtacım benim müdürün adı mehmet
Müdür yardımcısının adı ahmet
Birçok öğrencinin adı ya ahmet ya mehmet
Memurun adı mehmet
Okulda bazen en iyisi okulun adını ahmetler ve mehmetler ortaokulu diyelim olsun bitsin derim
Aklıma bu geldi
Yine de özel isimleri kolay kolay paylaşmam ben 😊 çok nadirdir bende.

Bu msjlari okuyorsa mudur ve yardımcı bilemedim abla.

Benim annemler yapardi ama herkes kendininkini işte parayla falan değil yorganın çok buyukmu biraz ugrastiriyo çünkü kadın belki Ondan istemiştir o kadar bide daha önce kullandigin için temizdir yünün zaten onun temizlik ürünü var alırsın bir defa yıkar o deterjanla bir-kac sudada durularsın kurularsin senmi didiklersin kadınmi bilemem ama söyle yani didiklemeyi
Ben didikleme yapamam yerim de yok, yıkayıp vericem, Yorgancı yapicak.
Battal boy canım.
Gerçi mağazanın girişinde temizlik malzemeleri de vardı. Yarın bir sorayım tekrar.

Ben olsam önce refinansman beklerdim. Muhtemelen olacak. Borç miktarı daha da düşerdi. Ona göre kar zarar hesaplardım. Ama muhtemelen çok kar etmeyeceğimi görüp altına yatırım yapardım.

kızlar az önce noldu bılseniz
en son ne zaman gece bu saatte sulu yemek yedıgımı hatırlamıyorum(sahur harıc)
oturdum bı guzel aksamdan kalma yemegi kıymalı pideyle götürdüm öncesinde de bi kazan meyve yedim
suan cok mutluyum okuldan kacmıs cocuk hissiyle :KK70:
aman yanlıs anlayıp aksamları bıse yemedıgımı dusunmeyin hep atıstırıyorum bıseler de sulu yemek olay oldu saat 24:00:KK70:
Gel sarilalim kanka 😂
Uykucu kanka :KK50:
K kahvemsi mutluluk sende gel kahvemsi kankam

eveeet hepinizi okudum 😃

bugün ev bakmaya gidince ekmek yapamadim, artik yarin mecbur girisecem. Bukez biraz fazla yapayim da bir kac gün ugrasmiyayim.

Bu haftada kizima ayakabi almam gerek, ayagindaki kücüldü sanki. 60€ gitcek ona.
Esimde ablasina 100€ yollamak istiyor, baskada büyük hesaplarimiz olmaz bu ay herhalde.

Asil birikimi artik bende ise dönünce yapacaz insallah

Kahvemsi biz bugün uykucu ile diyetleri bozduk 🙄
Yerken iyiydi de,yedikten sonra pişmanlık hissettik 😂
Haftaiçi telâfi edeceğiz ama.
Yerken pişmanlık duyarsanız kilo olur, mutlu yerseniz erir gider, pişman olmayın.
Biz de makarna yedik aksam yemegi niyetine.
10u geçiyordu ama akşam ogunuydi🤭
Eşim yaptı, bir soslar,birşeyler katmalar sanki italyan şef. İkişer tabak yedik ama🤣

Back
X