• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizde ev bulmak cok zor galiba Asmin. Sevecigin bi ev bulirsun kissa zamanda umarim.
Sorma 600-100 kisi basvuru yapiyor bir eve. Cokda pahali bir sehirde oturuyoruz. Ve malesef yabancilara karsi bazen hakli olsrak önyargililar. E bide kücük cocuk var, ekime kadarda tek maasliyiz. Ideal kiraci degiliz yani. Hakkimizda hayirlisi artik, bir sekil olur.

Benim ufak oğlum öyle.
Ayne yorgun musun,yardım edeyim mi,ağrın mi var senin için ne yapabilirim..
Herşeyi ayrintili yapar daha az önce masaj bile yapti🤩 kiyamam küçücük parmaklarina onlarin.
Düşkün bana, bende onlara.
Benim küçük bana benziyor 😬
Pinokyo 'yu okudum ona bir de kendi seçtiğini okuyacakmış şimdi ve uyku zamanı.
Ayni ayni, zaten ayni yastaylardi senin kucukle... Bizimki babaci ama🤪
1 uasindayken kutiphaneye kaydettik, her gidisinde 24 e kadar kitap alabilir.. Ayda iki defa gidiyoruz.. Bir yasindan beeidir her gece okuduk, simdi bagzen o okuyor ama artik bize israr etmiuor kitap diye her gece malesef😕
Bizimki de gitti yatmaya:)

Gonl
canim hic begenmedik. Tavsni cok alcak, hic isik almiyor iceriler, odalarin kesini garip, cocuk odasindada camin kenarinda küf vardi. Ev sahibi bizi begenfi, ama biz eve hic isinamadik. 1300€ kira vereceksem bari evin ici gün isigi görsün dedim.
Aklimiz halen obir evde. Keske orasi olsa.
Gönlünce olsun inşallah canım eve girdinmi kaç yıl çıkamıyorsun kolay kolay geç olsun temiz olsun

Benim ufak oğlum öyle.
Anne yorgun musun,yardım edeyim mi,ağrın mi var senin için ne yapabilirim..
Herşeyi ayrintili yapar daha az önce masaj bile yapti🤩 kiyamam küçücük parmaklarina onlarin.
Düşkün bana, bende onlara.
Benim küçük bana benziyor 😬
Pinokyo 'yu okudum ona bir de kendi seçtiğini okuyacakmış şimdi ve uyku zamanı.
Ben ufaktan kaçar, kahvemsi Katya sabah işe gidecek malum.
İyi geceler 😘
kiz dünür 😉 iyi bak dagmadima ❤️😄

Ben yillar önce bayaceyrek slmisdim burdan. 65€ civarimiydi ne, 7 yil sonra altin tl olarak ikiye katladi, benim kuyumcu benim ceyrekleri 55€ civarinda almayi teklif etdi. Ilk kez bu yil biraz kazancim oldu altin konusunda oda internete göre 12€, kuyumcuda 7€ filsndir. Mavimside Berlinde, oda burdan almiyor ayni sebebten dolayi. Burdaki kuyumcular resmen 10€ fark atiyor ceyrege. Ingiltereyi bilemiyecegim, ama sana kazandiriyorsa al bence. Burda malesef o imkanimiz yok. Ama kizlari okuyunca bende altina hevesleniyorum o ayri 😁
Burda alip burda satarsan ayni Almanya gibi olur ama Turkiye’den alip satsan ancak karli..

Siz böyle oglularinizi anlatiyorsunuzda, aklima arkadasim geldi. Iki oglu var.
Ben kizima dogum yaptigim gün, ikisinin fotorafini atti bana ve sadece bunu yazdi: SEÇ

ay ne gülmüsdüm 😂
Haha🤣
Komşumuzun kizi Ankarada evli orada yaşıyor, bazen ailecek geliyorlar kizin ailesi burada.
Damat bey diyormuş ki eşim icin; ...'in çocukları benim kizi görmesin 🤣

Back
X