• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimkilerde hep seçiyor. Sinir oluyorum herkes herşeyi yemiyor. Hiç sevmiyorum yemek yapmayi
Canim o genel de her evde var..
Eşim her gün et yese..Tamam sağlıklı da dozunda yani.
Bana kalsa sebze yesek
Oğlum da artik ne olsa yiyor
Yemek mecburiyetten bana gore de...

Merhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim :KK200:
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptım :( banka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum :( onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..o_O
Güle güle sağlıkla kullanın aracınızı...Pazartesi ile su an aras8nda cok fark yoktur heralde takip ederk piyasayı tekrar altin yapabilirsin cnm..
Biz de tayin olmazsa 2 ay sonra araba işi sıkıntı olacak bakalim..

Kızlar yarın bizim evlilik yıldönümümuz
Ne yapalım edelim diye hiç konuşmadık.
Eşim de konu acmadi, acaba unutmuş olabilir mi diye düşünmeye basladim🙈
Ben birşeyler planlayayim diye düşündüm ama aklıma da hiç öyle parlak fikir gelmedi.
Evde kaldigimizdan beridir kahvaltıyı o hazırlıyor, yarın erken kalkıp şöyle açık büfe formatında güzel bir kahvaltı hazırlayacağım.
Akşama da guzel bir sofra kurar anıları yadederiz, etli yemekler eşliğinde 🤣
Nice güzel ve musmutluuuuuuu yıllarınız olsun canım❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😘😘😘😘🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

12 saat sancidan sonra bende agri kesiciyi kabul etmisdim. Hic birsey his etmiyordum. Igneyi vuran doktora dedim artik senle kankardesiz biz 😂 Vallahi sonunda sezeryana aldilar ama biz amelyathanede sakalasarak gülmekten ökdük resmen. Güzel anilarim var dogumla alakali 😁
Inşallah bnmde güzel anılarım olur 😘😍

Canim ben iki sene önce tasindim Almanyaya. Is cevremden Alman arkadaslarim var o kadar. Benim is ingilizce bu yüzden herkesle rahat rahat ingilizce konusuyorum. Onun disinda kimle tanissam Türkiyeden. Bu yüzden Almancam bile yavas ilerliyor 🙄 Ben de sikayetciyim. Keske A Asmin75 ile ayni sehirde olsaydik. O Alman olmus 😄 Almanca pratik yapardik.
A Asmin75 doğma almanya demi
mavimli mavimli burda bir doğma büyüme fransız türk arkadaş var arada görüştüğümüzde çocuklarla konuştukça bile benim dilim ilerliyordu maalesef corona cıktı görüşemiyoruz çoktandır dil için türklerden uzak durmak lazım 😂😂

Canim 60 ken gören en az 65 sin diyordu otle vu vücut şeklim var. Kilodan ziyade artik bölgesel çalışacağım... Ce biliyorum ki dikat etmezsem alirim
Bndede hiç kalça göbek yok ama üst kısım var omuz falan bunların bölgesel çalışması yok demi 😓

günaydınlarrrr;

çok erken kalktım, uyku tutmadı. börek sardım, kahvaltı hazırladım, pazara çıktım, bezelye ayıkladım. :işsiz:
K kahvemsi mutluluk evlilik yıldönümünüz musmutlu olsun. ne yaptın, eşin bey ne yaptı? :süslü:
T tatlu azıcık mantı vardı buzlukta, senin şerefine pişireceğim cağnim.

Merhabalar, uzun zamandır yazmadım buraya. Ben Pazartesi günü ani bir kararla araba aldım. Altınlarımı bozdurdum, burada sizin sayenizde gayrete geldim, hepinize çok teşekkür ederim :KK200:
Aslında hep ev almak istedim ama arabamızda yoktu, bu zor günlerde uzak yerlere ailemi götürmek için de fırsat oldu bize.
Yalnız bir hat yaptım :KK43: banka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum :KK43: onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..o_O
Hayirli olsun aracınız.
O miktar yakin zamanda kullanilmayacaksa altın alırdım ben.

Benim ikinci doğumun spinal anestezi ile sezeryan doğumu oldu.
Doğum esnasinda o kadar panik ve heyecanliydim ki anestezicim yanima gelip de nasilsin dediginde adamin bileğini tutup o anki panik ve korkulu halime destek beklemiştim.
Hain anestezici iyiyim dediğim anda kaçtı gitti, daha da görmedim 🤣
😄 aynını bende ameliyat eden doktoruma yapmıştım.Adam ameliyathanede uyutulmadan önce geldi ben ağlıyorum tabi girerken filan, yanıma gelip sorun a eline yapışmıştım 😂 koca prof adam ameliyata gircek, elini sıkmaktan elini kırmadım iyiki 🤪

😂😂😂 ama güzel anılar di mi

ben ameliyat masasına kaldırdıklarında, dedim hanımlar kusura bakmayın 93 kg kaldırıyorsunuz, dogumdan sonra yataga kaldırcaklar masadan, ben: eee var mı bi fark kiloda? Ne gülmüstük 😂
Ayyy, bende ameliyat masasından sedyeye alırlerken siz beni kaldıramazsınız ben çok kiloluyum demiştim 😂 onlarda gülüp ohooo biz neler kaldırıyoruz bi görsen deyip,hop diye almışlardı.Bak gördünmü nasıl aldık diye.

Son düzenleme:
Yalnız bir hat yaptım :KK43: banka hesabımdan altın bozdururken 5000 liralık fazla bozdurmuşum :KK43: onu çekip tekrar altın mı alsam, her halükarda zarardayım değil mi..o_O
Hayırlı olsun güle güle kullanın 😊

😄 aynını bende ameliyat eden doktoruma yapmıştım.Adam ameliyathanede uyutulmadan önce geldi ben ağlıyorum tabi girerken filan, yanıma gelip sorun a eline yapışmıştım 😂 koca prof adam ameliyata gircek, elini sıkmaktan elini kırmadım iyiki 🤪
Seninki yine neyse dr 🤣
Benimki anestezici ne olacak sanki elini çekmeyeydi 😂😂
Bileklerim bağlı olduğu hâlde bile nasil yakaladim ama adamin elini 😁

Teşekkürler cnm hemen not aldim dediklerini...'te.izleme sutu hic kullanmadım..Hangi marka kullanıyorsun..
Temizleme jeli nemlendiriciserum falan var ama bazen aksatıyorum tabi...
Kesinlikle su içmeme olayı degil benimki bir şeyleri eksik ya da hatalı yapiyorum
Sebamed yada benzeri markaları tavsiye ederim canım.Eczaneden dermokozmetik ürünlerden kullan.Sanırım en uygun fiyatlı olanları sebamed.

Back
X