• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Can sıkıntısı ruh darlığı 🤣🤣
Bende günlere giderken saçlarımı şekillendirmeyi makyaj yapmayı takip tanıştırmayı özledim🤣 tesettürlü olduğumdan mutevellit
40gr mega bilezik aldım ne düğün kaldı ne bayram
1 kere takamadim🤣🤣
Ayyy kanayan yaram
Düğün bileziklerim ev alırken gitti zaten hiç takamamistim o zaman hevesim yoktu
Ocakta doğum günümde eşim bilezik aldı
Kardeşimin düğünde takicam diye heves ettim.
Korona herşeyi mahvetti.
Anneme verdim bileziği de kasaya koysun diye evde olsa takar hevesimi alırdım azıcık 🤭

Bihterinkiler uyumalik değil ama soyliyim de sonra ben bilmiyordum olmasın 🤣

Kız ben öyle bir şey içinde kendimi hayal bile edemiyorum bu kiloyla.. kocayı hayattan soğutmayım 🤣🤣 Bihter kiim ben kim🤭

Ben Pandalı pijamalarımı alıp sağdan devam ediyim🙊

Ayyy kanayan yaram
Düğün bileziklerim ev alırken gitti zaten hiç takamamistim o zaman hevesim yoktu
Korona herşeyi mahvetti.
Anneme verdim bileziği de kasaya koysun diye evde olsa takar hevesimi alırdım azıcık 🤭
Al annecinden bazen tak hevesin şey olsun 😀

Geçmiş olsun canım ben de geçen yıl baya büyük bir kaza atlattım. İlk başlarda gerçekten çok korktum ben de, arabaya kızımla binemedim bir süre. Sonra 2 defa kullanmaya mecbur kaldım öyle öyle alıştım tekrar. Bırakırdım ben de biliyorum ama bir şekilde lazım oluyor gerçekten.
evet korkunun üstünden gelmeliyiz.
Cok cok gecmis olsun. Allah birdaha yasatmasin 😘

Ayyy kanayan yaram
Korona herşeyi mahvetti.
Ben daha dün taktım 2 dk aynada falan baktım kendime 🤣🤣

Kurtuldunuz sükür. Benimki de alsa keske ama calismiyor bile sinava dogru düzgün. Kaza gördük demin cok fena. Sen kaza diyince 😩 Ben de ürküyorum cocuklardan sonra korkak oldum resmen 🙄
kiz benimkide sadece sabahlari ise giderken calisiyordu. sifir hatayla gecmis bide. Seninkide yapar aslinda 1-2 gün calissa.
Sende kullansan olmaz mi? Ben deniyecem mutlaka

Ahanda cağnım kıymetlim göz bebee
20200624_230444.webp
m🤣

Tabi çocuklarda evde değil 🤣
Ruhun varoş aklın hep farklı çalışıyor
Asil hanimefendiler onunla uyur 🤣🤣
Yok be o psikolojide değilim hem çiftleşme zamanı gecti🤣🤣
Ben mutluyum kedili pijamamla siz asil uyuyun🤣

Back
X