• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay gide gide oraya mi gittimiz bacim? hic sevmem o taraflari. Homeoffice varsa basvurayim 😁
Süleee kac tane istiyon, findikli mi olsun fistikli mi? 😉
Bütün fındıklı kirmizi paketli bir koli şimdi
Bir koli ise başlayınca
Kız ben ayağımı Edirne'den sallamadim daha, pasaportum bile yok bilmem niye Köln 🙈

Ya o değilde fellah köftesi enfestoydu sanırım fazla.kacirdim🙈
Yarın tartıda lanet70i gorcem haftasonu da köydeyim anam besler durur artik. Yalan oldu 60lar🤣
Neyse bugün gördüğüm beni 1 ay idare eder sonra kış gelir ben 80 olurum 🤣
Ben hiç yapmadım fellah köfte
Bu hafta deneyeyim
Pratik tarif varsa atarmisin

ok güllmek yok taam mi?

En sevdigim pijama alti 26 senelik 😁 ögrenciken aldim, kac kez yikandi bilmem, hamileyken biraz yirtildi, diktim ve hala giyorum 😁 onun gibi rahat birsey hayatda birdaha bulamam 😁

tasaruf buna denilir 😂😂😂

*burnu-havada-bakis-atar-etrafa*
Tam bir Alaman, varyemez
26 senede pijamaliktan çıkmıştır o

ok güllmek yok taam mi?

En sevdigim pijama alti 26 senelik 😁 ögrenciken aldim, kac kez yikandi bilmem, hamileyken biraz yirtildi, diktim ve hala giyorum 😁 onun gibi rahat birsey hayatda birdaha bulamam 😁

tasaruf buna denilir 😂😂😂

*burnu-havada-bakis-atar-etrafa*
Tam ekonomi/tasarruf hanimi 😁

Ben hiç yapmadım fellah köfte
Bu hafta deneyeyim
Pratik tarif varsa atarmisin
Biz çok seviyore ama ben ölçülü koymuyom göz kararı koyuyom
2 su bardağı ince bulguru 2 bardak sıcak suyla islatiyosun 15 dk bekliyosun
Üzerine 1 yumurta yarim bardak un 1 kasık salça 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kimyon 1 tatlı kaşığı nane tuz atıp 15dk yoğuruyorsun kkuru olursa azar azar soğuk su ilave edip yogur
Sonra kucuk yuvarlak kofte sekli verip hasliyosun 10dk falan
Zeytinyağında 2 diş sarimsagi kavurup domates rendesini ekliyorum tuz ekliyorum 1 yemek kaşığı salça ekliyosun pisiriyosun suyunu çekiyo yani
Sonra karıştırıp üzerine maydonoz serp
Bu baya ölçülü olduya 🤣

Back
X