- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #64.841
O varya muhtesembir tatAklım su an sen8n kaymaklı yumurta da nasil denemedim diye

Kahvaltida yap
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O varya muhtesembir tatAklım su an sen8n kaymaklı yumurta da nasil denemedim diye

onlar daha kibarlar, girerim o riskeKomşuya ne gidip durun virüs var coronali

tr_lelli

tr_lelli

Biliyorum cnm benim yaptigimda kek üstü pişen bi kremalı falandı iyi oluyo değişik oluyoYok kız bu çok güzeldi, ıspanak değilde fıstık varmış gibi
Şerbetli ustu şantili acayip lezzetliydi
Kaç ay diyet yaptim bunların hiçbirini duymadımay türkler iste
burda nohut chipsi, mercimek makarnasi, bezellye makarnasi ala biliyorsun. Ben sabahlsri unsuz ekmek yiyorum.
O da bizim sevdiğimiz bir arkadaşımız,

Bak sen onları yiyeceğine ekmek ye kea8n zayıflarsınay türkler iste
burda nohut chipsi, mercimek makarnasi, bezellye makarnasi ala biliyorsun. Ben sabahlsri unsuz ekmek yiyorum.
 metabolizma şaşırt...Gondereyim sana trabzon ekmeği yaninda kars kasari
 metabolizma şaşırt...Gondereyim sana trabzon ekmeği yaninda kars kasari
sabah fotosunu atayim ama önce nazar boncugu takayim ekmegimeO na
O na sil oluyo su tuz maya mi iciyon

Ya kardeşim kırmızı mercimek cipso yaptı dipsos falan. Bildiğin güzeldi öyle demeKaç ay diyet yaptim bunların hiçbirini duymadım
Yazık annem bu kadar eziyet etme kendine, sen özünde Türksün genlerinle barış
Afiyetle zayıfla

benim guatir japon amaKaç ay diyet yaptim bunların hiçbirini duymadım
Afiyetle zayıfla

Şimdi yumurta ve kaymağı severim kesin beğenirim hadi pazar ödülüm olsunO varya muhtesembir tat
Kahvaltida yap
Kaç ay diyet yaptim bunların hiçbirini duymadım
Afiyetle zayıfla

Marketlerin kaymağını begenmiyorum ben ondan dedimŞimdi yumurta ve kaymağı severim kesin beğenirim hadi pazar ödülüm olsun
Kaliteli kaymakla

thewitcher düsürüyo diyip, ortaligi karistirip kenara cekilirO da bizim sevdiğimiz bir arkadaşımız,
Birbirimize düşüremezsin kiiii

Ama arkadaşlar Made in Turkeybenim guatir japon ama

Sut satan bazen yapıyor cok lezzetlidirMarketlerin kaymağını begenmiyorum ben ondan dedim
Asmin kiz mikserciligi birak bakiyimthewitcher düsürüyo diyip, ortaligi karistirip kenara cekilir

al yine kötü arkadas cevresiBak sen onları yiyeceğine ekmek ye kea8n zayıflarsınmetabolizma şaşırt...Gondereyim sana trabzon ekmeği yaninda kars kasari

Ahahahahthewitcher düsürüyo diyip, ortaligi karistirip kenara cekilir

Alaman mikseri bir tarhana yâpma ama ortalığı karistirthewitcher düsürüyo diyip, ortaligi karistirip kenara cekilir