- Konu Sahibi karamelli_turta
- #64.921
Ya bir kere de guzel nadide ender ozelligimizi kapsa ne olur paylaşmak guzelGörün diyor zaten turtis yiyin diye ikram yok ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bir kere de guzel nadide ender ozelligimizi kapsa ne olur paylaşmak guzelGörün diyor zaten turtis yiyin diye ikram yok ki![]()
Bence sizin ben gibi bi dostunuz yokTürkün Türkten başka dostu yok tabi
Kıza asmin gel beri.Bademli magnumun içinde bile daha çok badem var![]()
*kücük-emrah-baslar*Türkün Türkten başka dostu yok tabi
Ondan 5 tl dedim zaten..ayrıca dondurma yiyorsunBademli magnumun içinde bile daha çok badem var![]()
basima ne geldise gep türklerden geldiYa bir kere de guzel nadide ender ozelligimizi kapsa ne olur paylaşmak guzel![]()
Pijama unutulsun derkenKıza asmin gel beri.
Naptin da kizlarin hepsi atladı üstüne söz kizmicam de bakiyimm
Emrah müziği de geçmedin bu gece![]()

O paylaşırsa da biz yemeyelim tokum diyelimYa bir kere de guzel nadide ender ozelligimizi kapsa ne olur paylaşmak guzel![]()
Bizim debasima ne geldise gep türklerden geldi![]()
emrah sirasi sizde bugün. Ben gayet mutlu mutlu yatagimda badem yiyorumKıza asmin gel beri.
Naptin da kizlarin hepsi atladı üstüne söz kizmicam de bakiyimm
Emrah müziği de geçmedin bu gece![]()
Yanlız ben ondan da kar ediyorumOndan 5 tl dedim zaten..ayrıca dondurma yiyorsun![]()
Yatakta badem yediğine eminsin yaniemrah sirasi sizde bugün. Ben gayet mutlu mutlu yatagimda badem yiyorum![]()
fakir kalin sizO paylaşırsa da biz yemeyelim tokum diyelim
Kupon falan dedi, son kullanma tarihi geçenleri bize yedirmeye çalışır.
Ben iskillendim![]()
Benim ev köşe başıfakir kalin sizben köseyi döncem
![]()
Onu unutmaya pek omrumuz yetmez gibiPijama unutulsun derken![]()
![]()
Soyle hafif yan dön sen yeterli bu saatte badem yiyor yafakir kalin sizben köseyi döncem
![]()