yinede bilsin bunu bence, sakince kendini nasil his etdigini anlat. Erkeklere herseyi direk söylemek gerek, imah etme, onun kendiliginden anlamasini bekleme. 😘
Off cok anlattım biliyor musun lohusalık da 😣
Biliyor sıkıldıgım seyleri,ama aynı devam.
Sarı inadı var adamda.
Ben de ilgilenmiyorm artk kendi haline bıraktım.

Ben esime cok asıktım
Hayrandım resmen
Son 2 senede o hayranlık puff oldu😒
Bence yine seviyorum ama söylemiyorm😂
Sevmeden insan dayanamaz bence.
Kızgınım daha cok sanırım😣
Çok tatlısın 🥰
Sevgi olmasa herşey daha zor olurdu
Sende kızgınlık değil de kırgınlık var bence

Günaydın kızlar :KK200:

İki gündür gece kızları canlı yayında prime time da yakalayacağım diyorum ama ya eğitim oldu ya bayıldım 🙈

Ama düne ayrı üzüldüm çünkü gündem benim konuymuş :KK70:

Bende yıllarca borç ödedim ve tek dertleri ne alsak oğullarının üzerine olması hala. Ama kendileri hazıra konup evlatlarına hiç bir şey yapmayan daha da onlardan para alan insanlar. Eşim para yönetimini geröekten bilmiyor, sanki yılların acısını da kazandığını harcayarak çıkarıyor ama bir yanı var hissediyorum biliyorum daha doğrusu. Gelişmeye açık :) hala bütçesini bilmem benim maaşımı da bir şekilde borca bağlar ama sanki biraz daha sabredersem şirinleri görebileceğim 😄

Çok çok geçmiş olsun Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii sen yazdığında ben mi yazdım acaba ya diyorum 🙄 benim de 12.000₺ zarar oldu ve tamamen olacağı varmış durumuydu.

babyloading87 babyloading87 canım bizim de pide aşşşırı büyük doğranmış biberli az etli pide, kvlerin özel gün yemeği :bicak:
Sana uyan saatlerde de yayın ayarlarız hep buralardayiz 🤭

Toplantımızı yaptık sabahın erken saatlerinde.
Herkesin yüzü gözü şiş, birazdan kaşık formülünü yollayacağım onlara, Asmin gibi arkadaşları olmadığı için kameralarda güzel görünmenin yolunu bilmiyorlar 🤣
patron bey uyanamadiysaniz öğlenden sonra konuşalım dedi ama kendi de uyuyordu🤭
Neyse kısa kestik en azından o yönden iyi oldu.
Haftaya yüzyüze görüşelim istiyorlar pazartesi ya da salı şirkete geçerim.

CBC51C8F-A9C5-4646-AC7B-75176338B638.webp

Günaydın kızlar :KK200:

İki gündür gece kızları canlı yayında prime time da yakalayacağım diyorum ama ya eğitim oldu ya bayıldım 🙈

Ama düne ayrı üzüldüm çünkü gündem benim konuymuş :KK70:

Bende yıllarca borç ödedim ve tek dertleri ne alsak oğullarının üzerine olması hala. Ama kendileri hazıra konup evlatlarına hiç bir şey yapmayan daha da onlardan para alan insanlar. Eşim para yönetimini geröekten bilmiyor, sanki yılların acısını da kazandığını harcayarak çıkarıyor ama bir yanı var hissediyorum biliyorum daha doğrusu. Gelişmeye açık :) hala bütçesini bilmem benim maaşımı da bir şekilde borca bağlar ama sanki biraz daha sabredersem şirinleri görebileceğim 😄

Çok çok geçmiş olsun Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii sen yazdığında ben mi yazdım acaba ya diyorum 🙄 benim de 12.000₺ zarar oldu ve tamamen olacağı varmış durumuydu.

babyloading87 babyloading87 canım bizim de pide aşşşırı büyük doğranmış biberli az etli pide, kvlerin özel gün yemeği :bicak:
Sanada geçmiş olsun cnm
Kasko yaptirmamistim.
Birikimim olmasa kredi çekmek zorunda kalacaktim.

Göster enişte beye kızgınlığını baby,
Iyice farkina varsin 😉
Varmak istemiyolar karamelli
Geçen evlilik yıldönümü mesaj atmış hatirladigina binayen
Bende yazdım ne evliliği ne yıldönümü parçadan akiyor mutsuzluk diye
Yazdigi cevap su sen şükretmeyi bilmiyon
Bana şükredeceğim ne verdigini söylersen önünde saygıyla eğileceğim dedim.
Cevap aynen şu. Tost yapiyim getiriyimmi yermisin.
Ölürmüsün öldürürmüsün

Back
X