• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Youtube dan ona uygun spor videoları acip oyun gibi birlikte yapsaniz olur mu
Havalar çok sıcak ve har zaman dışarı çıkamıyoruz malum aklıma geldi
Canim 15 dk koşu bandında yürüyüş'le başladık...çizgi film açtım onu izledi...Evet videolar da bakacagim...Ya çabuk sıkılan ve hareketi hic sevmeyen bir çocuk..Yemesine dikkat etmeliyiz

Canım eşin ne kadar maaş alıyor biliyormusun?Bence sizin probleminiz maddi konuları konuşmamak.Sen ailenden farklı görmüşsün,eşin farklı görmüş.Bu şekilde kendini ve evliliğini çok yıpratıyorsun.Kendi şartlarınızı oluşturmanız lazım.Öncelikle oturup açık açık ne kadar gelir ne kadar gider var, kalem kalem yazıp, sonra birikim,çocuk için birikim,kişisel ihtiyaçlar için bütçe harçlık vs. Detaylı planlamalısınız.Lütfen ukalalık olarak algılama, senin yetiştirilme tarzından bu konuları konuşmaktan hoşlanmadığını düşündüğüm için nacizane fikrimi söyledim.
Est.hic öyle algılamam🌸
Ben sevmiyorm konusmayı aynen☺️
Siniirm gectiğinde detaylı bi konusma yapacagım ama suan hic konusmak istemiyorm kendisiyle😆
Allahhtan gececi pek karsılasmıyorz bu ara😂

bunlar tatlı yorgunluklar bi kaç hafta içinde herşey rayına oturur merak etme. Tek sağlık olsun.
Iyiyim bende iş güç 😂

Teşekkür ederim cnm sende güle güle kullan.
Bu kolyeyi buyukbasin alyansini sattimda aldım 2 yıl önce falan🤣
Sorarsa kayboldu diycem😂
2 yıldır sormadı mı🤣

babyloading87 babyloading87 ben de kredi kartımın ek kartını çıkardım eşine limiti düşük takip edeyim diye...bir de alışveriş yapıyor mesaj geliyor...Bu da kontrol etme de etkili oldu...Bu ara işleri sıkıntılı yiyecem de birikim e de atacağım da olmuyor :KK71:
Pandemide herkes de bi gerileme var.
Saglık olsun ins düze cıkarız cnm🙏🏻

Parası yetmiyor.
Yetmediğini kabul etmeyip kkdan karsılıyor.
O da yetmezse kücük krediler cekiyor.
Böyle böyle iceri giriyor.
Ben kzın ve evin masraflarını genel olrak üstlendim zaten.
Krediye de destek oluyrom.
Üzerine yaparsam benim calısma sevkim kalmıyor artık.
Elime hic bisey kalmayınca neden calısıyorma geliyor is.
Ama genel olrak benim maası da bizim paramız olarak görüyor zaten.
Allah sabır versin

Kişiler yüzünden ise görmezden gelmek belki işe yarar.
Kişileri püskürttüm. 4 idareci ve 4personeli püskrttm. İşleri düzenleyemiyorum. 4te 3ünü düzenledim. Kalanına enerjim kalmadı. Çok yoruldum.

Back
X