• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun zamandır evdesin6 ay neredeyse birde üstüne pandemi,sıkıcı oluyor tâbi haklisin cnm.

Yurtdışında bebe doğurmaya teşvik var bildiğim kadarıyla ilk ikisine 2ser, üçüncüye 3 yil ücretli doğum izni 😄

Sen nasıl bir hatunsun tatlu 🤣
Canim malum biliyorsun...bu yol bayağı etkili oldu

Stres yapma
Gelir bugün yarın
cuma basvurduk canım
Canım bizde persembe basvurmuştuk sözde tapuyu gönderdim sisteme düşmemiş dedi pazartesi basladı sürec akşama ilk onay oldu dedi sürekli iletişim halindeyiz bugün eksper gitmiş bakalım rapora ne yazdı sürekli arıyorum cocuk 1 hafta sürer eksper gelişi dedi kamu kurumunda sürekli ararsan ilk o yapılıyor eşim ön sözleşme yapmış 15 gün diye kapora yanar diye ödüm patlıyor

Çook, takdir ediyorum peşinden geliyorum 😄
Gel canim gel burdan çıkan bir fikir bazen cok etkili olabiliyor...
Bak bu hafta 250 bitecek ama biraz stok falan da aldim...Aksilik olmazsa gelecek hafta daha az harcanır...

Bir de parmağına ben de isim baş harfi yazdirayim bir şey yapacağıma harfi görsün korksun :KK71:

Gel canim gel burdan çıkan bir fikir bazen cok etkili olabiliyor...
Bak bu hafta 250 bitecek ama biraz stok falan da aldim...Aksilik olmazsa gelecek hafta daha az harcanır...

Bir de parmağına ben de isim baş harfi yazdirayim bir şey yapacağıma harfi görsün korksun :KK71:
Büyük yazdir kiz hep görsün 🤣

Bu ara

Bu da bir sebep bence de.
O sorumluluğu bizimle aldılar 😄
İlk çocugada bakmıyodu seviyom demekle olur mu iki pış pış gidip yatıyodu şimdi banyo yaptırıyor kayınvalidem bu kadar mükemmel baba görmedim diyo kim egitti diycem boşver diyorum😂

Bugün menenjit ve rota aşısını vurdurduk 700tl verdik kuzum ilk defa ateslendi biraz bacakları kıpır kıpır olur hiç oynatmadı uyudu motor becerileri çok ilerde dedi doktor cok mutlu oldum dr bide gazladı cok güzel bakmışın falan diye uyuyamam bu gece bide yarın işe baslıyorum moralim bozuk

Kendimi tükenmiş hissediyorum. Yorgun hissediyorum. Etrafım bana akıllı kadınsın, herşeyin üstesinden gelirsin diyor. Şu sıra ben kendime inanmıyorum. Tükenmiş hissediyorum.
Öyle diye diye bizi zaten kadınlıktan soguttular😣
Niye herseyin üstesinden ben geliyorum yani😒
Azcık da siz gelin demek lazım 😐

Back
X