• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öyle diye diye bizi zaten kadınlıktan soguttular😣
Niye herseyin üstesinden ben geliyorum yani😒
Azcık da siz gelin demek lazım 😐
Ben kadın gibi hissetmiyorum zaten artik🤣
Ev dışarı derken karıştı roller
Bakarsınız tek tek hepinize yürürüm 🤣

Uzun zamandır evdesin6 ay neredeyse birde üstüne pandemi,sıkıcı oluyor tâbi haklisin cnm.

Yurtdışında bebe doğurmaya teşvik var bildiğim kadarıyla ilk ikisine 2ser, üçüncüye 3 yil ücretli doğum izni 😄

Sen nasıl bir hatunsun tatlu 🤣
yok gurban öyle degil en azindan burda 😂 3 yil izin kullanma hakkin var, ama bunun sadece bir yili ücretli. Son 12 ay maasinin ortalamasini hesapliyorlar ve bunun 100de 80ini aliyorsun. Bu parayi bir yil aliyorsun, diyelim 1000€. Bunu 1 yil her ay, yada 2 yil her ay 500€ seklinde. Ha bide gelirin cok yüksekse bile 80% a da 1800€ limit koydular.

yok gurban öyle degil en azindan burda 😂 3 yil izin kullanma hakkin var, ama bunun sadece bir yili ücretli. Son 12 ay maasinin ortalamasini hesapliyorlar ve bunun 100de 80ini aliyorsun. Bu parayi bir yil aliyorsun, diyelim 1000€. Bunu 1 yil her ay, yada 2 yil her ay 500€ seklinde. Ha bide gelirin cok yüksekse bile 80% a da 1800€ limit koydular.
Kanunlar değişiklik gösteriyordur mutlaka her ülkede.
Bizde doğum sonrası ücretli izin 56 gün :p

Back
X