• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulgaristandan gelenlerin cogu aslinda roma. Malesef onlara güvenmiyorlar, ev vermiyorlar, en kötü islerde en az parayla kacsk calistiriyorlar. Cogu cadirda yasiyor.
Yani artik almanlar icin ger bulgaristandan gelen esitdir roma, onlara karsida iste önyargililar.
Genel olarak yabanci düsmanligi avrupada cok yükseldi.
Bszi konularda adamlara hakda veriyorum malesef. Bizimkiler gerektigi gibi davranmiyorlar burda cogunlukla.
Berlin bu konuda daha iyi. O yüzden bu sehri tercih ettik. Tam bir Alman kenti gibi degil dinamikleri. Dünya kenti resmen.

yok bazi ülkelerle zaten özel anlasmalari var. Arkadasim misal hem italyan hemde alman.
Sizdede sirun cikmaz bence öyle bir durumda. Zaten ab üyesi olan bir ülkenin vatandasisin, gelir avrupada istedigin ülkeye yerlesirsin
kiz ne alemsin. Türklere ozel kanunlar koymuslar demiyor da 🙃 neden acaba 🙄

Kizlar sabah sabah actim okudum bilgilendim, siz de merak ederseniz diye link biraktim.
Merak ettim yani bu cifte vatandaslik meselesini. Yani kendim icin degil ne de olsa ben zaten cifte vatandasim 😂

Ya aklıma ne geldi
Yurt dışından projeyle misafirler geldi yemeğe goturduk
Iskender yediler bu ne dediler alexander diyorum herkes gülmekten kiriliyo
Ayran nasil yapılır diye sordular. Ingilizcesi anlatamadı ne kadar koyuyoruz anlatın dedi fifty fifty dedim millet koptu
Ertesi gün kapadokyaya davet ettiler 🤣
:D

Back
X