• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bitti turtisim 2262 idi 900de kira de bizim bunye alısık minimum 3bine :KK48: aracı satmadık ama ya lazım oluyo cok cocugu al götür bırak her gun bıde alıstım ben ıyıce 110-120binmiş satsak
Araç şuan hele çocuk da olunca resmen ihtiyaç.
Satmamaniz da iyi olmuş bir taraftan :)

Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın ? Okumaya çalışıyorum genelde ama bazen çok birikiyor atladığım oluyor:olamaz: düzenli takip etmeye çalıştığım burası, @elecda ve @tr_lelli nin topiği. İşe başlayınca ister istemez tempo oluyor.
kronikuykucu kronikuykucu canım eviniz hayırlı olsun
Kendimden örnek vereyim 3725 ev kredisi
925 ihtiyaç kredisi (Araba için çektiğimiz, 2 yıllık çekmiştik)
1300 ihtiyaç kredisi ( ev için çektiğimiz, 4 yıllık çekmiştik) Ve bakıcı parası. Taksitleri seninkinden fazla ama ödendi bu zamana kadar şükür, üstelik birikim yapıp ara ödeme bile yaptık. Buradaki bayanların hepsi akıllı, hesabını kitabını biliyor. Sen de öylesin gözün korkmasın ödeniyor, ilk bir kaç seneden sonra fazla da gelmez, ara ödemeyle de düşürürsün yıldan ya da tutardan. Bu arada ara ödeme bağışıklık yapıyor sürekli yapmak istiyorsun de mi karamelli_turta karamelli_turta
@sekerim00 başınız sağolsun
Hoşgeldin canım.
Ben kadrolu ev hanımı olma yolunda ilerliyorum bu aralar, pek haber yok benden🙈
Güzel borç odemişsin sen de.
Borç rakamı yüksekse daha çok dikkat ediliyor
Bir an evvel bitsin diye binbir şey düşünüyor hesaplıyoruz.

Sahillerde mesafe kurmak zor suara😔
Denize girince dip dibe olcaz diye korkuyorm bende .
Bayramda gidecektim yoksa ama millet akar sahillere🤷🏻‍♀️
Tatil günleri çok kalabalık olur,
Belki haftaici bir gün olabilir ama ben gitmem sanırım bir süre daha.

4 ay ödedim. 5yıl ihtiyaç, 10yıl konut kredisi çektim. Aylık ödeme toplamım 2500. Bilerek düşük ayarlattım. Elime fazla para kalsın diye. Hayatın ne getireceği hiç belli değil. Hayat sigortam da var. Ama ölmeyip hasta olursak problem. Ben daha yeni başladım. Erkenden bitireceğim ama bu kafa ile. Aslında arabamı satıp 2.evin peşinatını da versem borçsuz ev alırdım. Ama çocukları düşünerek elimdekinin hepsini kullanmadım. Ne kadar ihtiyatlıyım görün bunu. Bence örnek alınması lazım. Anlattım yukarıda yaşadığımı. Başımıza bişey gelmeyeceğinin garantisi yok.
cocukken yoksuluk cekenler hep garantici. Ayni kafadaniz

Teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür, sen nasılsın ? Okumaya çalışıyorum genelde ama bazen çok birikiyor atladığım oluyor:olamaz: düzenli takip etmeye çalıştığım burası, @elecda ve @tr_lelli nin topiği. İşe başlayınca ister istemez tempo oluyor.
kronikuykucu kronikuykucu canım eviniz hayırlı olsun
Kendimden örnek vereyim 3725 ev kredisi
925 ihtiyaç kredisi (Araba için çektiğimiz, 2 yıllık çekmiştik)
1300 ihtiyaç kredisi ( ev için çektiğimiz, 4 yıllık çekmiştik) Ve bakıcı parası. Taksitleri seninkinden fazla ama ödendi bu zamana kadar şükür, üstelik birikim yapıp ara ödeme bile yaptık. Buradaki bayanların hepsi akıllı, hesabını kitabını biliyor. Sen de öylesin gözün korkmasın ödeniyor, ilk bir kaç seneden sonra fazla da gelmez, ara ödemeyle de düşürürsün yıldan ya da tutardan. Bu arada ara ödeme bağışıklık yapıyor sürekli yapmak istiyorsun de mi karamelli_turta karamelli_turta
@sekerim00 başınız sağolsun
canımm cok sagol destegın için moral oldu valla

Çok pahalı ama iki yılda parasını çıkartır sanırım.
Ben de bir ara düşündüm ama kaldı öyle
Güle güle kullanin
Teşekkür ederim kahvemsi :KK68:
1200₺. ye aldım 4 taksitle ödeyeceğim. Bizim evin su masrafına göre 9 ayda kendini çıkaracak gibi :dua:

hâkim ve savcıların mali ve sosyal h a k la r ın a ve sicille r in e
ilişk in k o n u la r la , m ü fe tt iş h a l k â ğıt la r ın a k a r şı a ça ca k la r ı ve id a r e m a h -
k e m e le r in in gö r e vin e gir e n d a va la r d a y e t k ili m a h k e m e , h â k im ve y a
sa vcın ın gö r e v y a p t ığı y e r in id a r i y a r gı y e t kisi y ö n ü n d e n b a ğlı o ld u ğu
b ö lge id a r e m a h k e m e sin e e n y a k ın b ö lge id a r e m a h k em e sin in b u lu n d u ğu y e r id a r e m a h k e m e sid ir .
bu altını çizdiğim yeri tarif edecek olan var mı :KK70:
9uncu kelimeden sonra beynim yandi

Enez çok güzel ve ülkemizin en temiz sahillerinden
Konaklama sıkıntısı var oralarda yoksa kesinlikle Antalya'dan daha güzel denizi.
Benim bir yere konaklamalı gitmem icin ya asi bulunacak ya korona olup atlatacağız yoksa çok zor 😭
Biraz düşüneyim belki hafta içi bir gün Adalar yaparız. Psikolojime bağlı 😂
bagisiklik kalici degilmis canim, yani bisuna kora olmuyalim 😊

karamelli_turta karamelli_turta ihlası çok beğeniyorum ben de, annemde de süpürgesi var. Benim bütçemi çok aşıyordu bizimki linkteki 🥳

asawater k.kasa havzingli - ASAWATER
Güle güle kullan canım en büyük artisi taşıması yok.
Turtis güneş kremlerini unutma, süt gibi hatunsun kızarmış piliç olma sonra😂
Şimdiden iyi eğlenceler canım, bol bol story bekliyorum 😍
😁😁
Kremlerim hazir
Çok story aticiim çok 😅
Bronzluk da bir günde zor 🤣

bunu nezaman yapmaliyiz. Aceba denesem mi diye düsünüyorum
Eylül sonuna ekim başında çıkıyor o biberler,on numara oluyor 😁

Back
X