• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evet sisman ama sevimli türk arkadaslarim...en son öglen ( K kahvemsi mutluluk buraya dikatini cekmek istiyorum 😂) bir sosis yedim, ve demin badem yemegi planliyordum ki, sizin mesajlarinizi okuyup vaz gectimmmm...evet siz bu gecede ac uyumamin sebebisinizzzz (kendi yerlerde, emrah artik kendini yirtiyor resmen)

evet sisman ama sevimli türk arkadaslarim...en son öglen ( K kahvemsi mutluluk buraya dikatini cekmek istiyorum 😂) bir sosis yedim, ve demin badem yemegi planliyordum ki, sizin mesajlarinizi okuyup vaz gectimmmm...evet siz bu gecede ac uyumamin sebebisinizzzz (kendi yerlerde, emrah artik kendini yirtiyor resmen)
Öğlen nasıl dikkatimden kaçar, diğer topiktede yazmışsın hatta onu da gördüm. öğrendin artık bu tamam şimdi sırada hal etdim var. Hallettim
Please repeat after ne 'hallettim'
Sabah yine eksi göreceksin bu gidişle manken bile olabilirsin 💪

evet bugün alusverise gutdik. Amac Asmine kot slmak. Sonuc, ben kot bulana kadar kocam kendine neler neler bulmadi, süslü köfte. Sonuc 300€ harcadik gekdik 😂
Kendime not, bu adami birsaha slusverise yanima almiyayim.
Isin iyi tarafi, arada bir cocktail icirdi bana, bide 10 km yürümüsüz.

Haftalik 100€ mutfak bütcemden 10€ kaldi.
Annem yarin geliyormus, yani sira sarma, yufka, klfte, lahmacun, semiz otu, bahce salatsligi ve elma, paca corbasi ve bilmediklerimi getiriyormus.
Beni almaya geldiginizde, pazar arabasinida getirin diyor 😂

evet bugün alusverise gutdik. Amac Asmine kot slmak. Sonuc, ben kot bulana kadar kocam kendine neler neler bulmadi, süslü köfte. Sonuc 300€ harcadik gekdik 😂
Kendime not, bu adami birsaha slusverise yanima almiyayim.
Isin iyi tarafi, arada bir cocktail icirdi bana, bide 10 km yürümüsüz.

Haftalik 100€ mutfak bütcemden 10€ kaldi.
Annem yarin geliyormus, yani sira sarma, yufka, klfte, lahmacun, semiz otu, bahce salatsligi ve elma, paca corbasi ve bilmediklerimi getiriyormus.
Beni almaya geldiginizde, pazar arabasinida getirin diyor 😂
Ona alışveriş yapacağına sen kaç tane coctail icerdin 😂

500€ ede bula bilirsin. Burda 0 arabanin tekeri yere deydigi gibi cuddiyim 5-10 bin arasi deger kaybediyor. Türkyede iknci el arabasinin degerlenmesini benim mantigim bir tülü almiyor.
Arkadasim 3 yil lnce 50km olan polo aldi. 14000€

500€ ede bula bilirsin. Burda 0 arabanin tekeri yere deydigi gibi cuddiyim 5-10 bin arasi deger kaybediyor. Türkyede iknci el arabasinin degerlenmesini benim mantigim bir tülü almiyor.
Siz de vergi olayı düşük olduğu için çok uygun arabalar
Burada orta seviye ikinci el araba 80-90 bin civarı.

Siz de vergi olayı düşük olduğu için çok uygun arabalar
Burada orta seviye ikinci el araba 80-90 bin civarı.
evet duydum onuda, gitdikce degerlenmesi, bize glre cok mantiksiz, bizde günden güne deger kaybediyor araba, orda resmen yatirim sayiliyor.

Canım süt varsa tarçınlı süt içip uyu. Metabolizman hızlanır.

3yıl sonra yani bugünkü fiyatı ne kadar

Back
X