- Konu Sahibi karamelli_turta
- #66.241
dayanamadim bir dilim proteinekmegi yedim salamla.Canım süt varsa tarçınlı süt içip uyu. Metabolizman hızlanır.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dayanamadim bir dilim proteinekmegi yedim salamla.Canım süt varsa tarçınlı süt içip uyu. Metabolizman hızlanır.
kac kilometrede olduguna baglı canım, cok bilgim yok ama ortalama belki 7000 euro. Araba burda hiç bir şekilde yatırım aracı olamaz3yıl sonra yani bugünkü fiyatı ne kadar
Çok heyecan cookYarın halka karışacak uzun süred sonra, heyecanına ver![]()
Şişman miievet sisman ama sevimli türk arkadaslarim...en son öglen ( K kahvemsi mutluluk buraya dikatini cekmek istiyorum) bir sosis yedim, ve demin badem yemegi planliyordum ki, sizin mesajlarinizi okuyup vaz gectimmmm...evet siz bu gecede ac uyumamin sebebisinizzzz (kendi yerlerde, emrah artik kendini yirtiyor resmen)
Ayaklarimi atacağım yarin halkaay simdi yarin bize bide hava atar ben sahilerde geziyorum diye![]()
Öyle bir buton yokkBeğenmedim butonuna basarız biz de![]()
Kisa günün kârı Enisteye yaramışevet bugün alusverise gutdik. Amac Asmine kot slmak. Sonuc, ben kot bulana kadar kocam kendine neler neler bulmadi, süslü köfte. Sonuc 300€ harcadik gekdik
Kendime not, bu adami birsaha slusverise yanima almiyayim.
Isin iyi tarafi, arada bir cocktail icirdi bana, bide 10 km yürümüsüz.
Haftalik 100€ mutfak bütcemden 10€ kaldi.
Annem yarin geliyormus, yani sira sarma, yufka, klfte, lahmacun, semiz otu, bahce salatsligi ve elma, paca corbasi ve bilmediklerimi getiriyormus.
Beni almaya geldiginizde, pazar arabasinida getirin diyor![]()
HaahhhaaOna alışveriş yapacağına sen kaç tane coctail icerdin![]()
Hadi hayırlısı olsun asminnbizde bugün araba konusduk. Esim sinavi gecer gecmez birtane ikinci el alalim, bizi 1-2 yil idare etsin diyorum. Ardindan düzgün birsey aliriz.
3000€ civari olsun diyoruz
Bgdeki araç fiyatlarini görsen, bedavaya yakin.Ne kadar ucuz![]()
Hayırlı olsun Uykucum evin çok sevindim.altını bugun bozcaz tatlu ınsAllah guzel haberi ondan yana kullanmak ıstıyorum![]()
canım arkadasım cok tesekkur ederimHayırlı olsun Uykucum evin çok sevindim.
hadi iyi gezmeler sana canımGünaydınnnn
Sabah sabah sizi müzikle uyandirayim
Yollardan bildiriyorum,
Muxs beybiler.
hoşgeldinHayırlı sabahlar herkese.
Haftalık 250 TL harcama konusuna yazıyorum. Kahvemsi mutluluk buradan bahsetti. Biraz gezindim sayfanızda. Güzel birikimler ve arkadaşlıklarla dolu.
Arada uğrarım izninizle.
Hoşgeldin canimHayırlı sabahlar herkese.
Haftalık 250 TL harcama konusuna yazıyorum. Kahvemsi mutluluk buradan bahsetti. Biraz gezindim sayfanızda. Güzel birikimler ve arkadaşlıklarla dolu.
Arada uğrarım izninizle.
Hoşgeldin canım, ozletiyorsun kendini.Gunaydinnn
Vücudumda kabarcıklar çıkmaya başladı. Hava çok sıcak kızlar.
Öğleden sonra mutfak salon yatak odası cehennem gibi is de yapılmıyor. Sabahtan yaptım yaptım.
Ekdersi alınca elimdeki gram çeyrek yarim altının üstüne ekleyip ata alacağım kismetse...
Nakit ayirdigim paradan sadece 50 TL arttirabildim. Dun pazar alışverişi yaptım. 10 tlden aşağı meyve yok gibi. En son salı pazar alışverişi yaptıgim için alınacak az olur birikime koyarim dedim elimde 50 TL kaldı. 130 TL harcadım.
31 yaşındayım, eczacıyım. birikim hedefim yok maalesef.Hoşgeldiniz, biraz kendinizi tanitir mısınız ?
Birikim Hedefleri varmi?
31 yaşındayım, eczacıyım. bugüne kadar pek birikim yapmadım. siz neler yapıyorsunuz? nasıl biriktiriyorsunuz? altın nasıl alıyorsunuz?Biraz kendinizden bahsederseniz tanışalım @Thewitcher
Afiyet olsuun. Yarın diyetine kaldığın yerden devam edersin.dayanamadim bir dilim proteinekmegi yedim salamla.![]()
Hoşgeldiniz31 yaşındayım, eczacıyım. bugüne kadar pek birikim yapmadım. siz neler yapıyorsunuz? nasıl biriktiriyorsunuz? altın nasıl alıyorsunuz?