• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bence biriyle anlas, sabit bir makazfRki verirsen hep burdan alirim de. Yoksa sanki bankadan almak daha mantikli?
Burdada 10€ fark koyuyorlar onun icin ben altin almiyorum.
Kendi memleketim ama esnafın bir kısmı diyeyim hiç aldırmaz müşteriye. İster al ister alma modunda satış yaparlar. Az sorgulayinca surat asanı bile var. Bankadan eşim yapıyor gram birikimi. Ben kendime özel olsun istiyorum. Çil çil altın biriksin böyle içinde yatıp yuvarlanayim falan.😂😂😂

Kendi memleketim ama esnafın bir kısmı diyeyim hiç aldırmaz müşteriye. İster al ister alma modunda satış yaparlar. Az sorgulayinca surat asanı bile var. Bankadan eşim yapıyor gram birikimi. Ben kendime özel olsun istiyorum. Çil çil altın biriksin böyle içinde yatıp yuvarlanayim falan.😂😂😂
Yine aklima himmet ağabey geldi 😄

hm öylese baska sansin yok, ya bu fiyata alcan zaten degerleniyor diye, yada döviz alcan

Şu ara altın alınır mı ya ne yapacağım bilmiyorum. TL değeri düşüyor altın devamlı artıyor. Sonbaharda mı alsam ne yapsam
Ben alacağım. Kendi fikrim alınmış alınmıştır. Altın uzun vadede hep kazandırır. Çok yüksek rakamlar bizi bekliyor ileride . Ben piyasayı böyle okuyorum en azından. Karar sizin.

Elinize sağlık. Maşallah çocukların boğazı hiç durmuyor bizim de. Yapıp yememeyi öğrendim ben mecburen. Her güne bir şey çıkıyor illaki.
Teşekkür ederim. aynen öyle. Eskiden günlük biseyler yapıyorum evde olduğum süreçte ama şu an ise dönünce haftada 1 yada 2 kere Tatlı yapiyorum

Bir saat yürüyüş yaptık kızımla. Eşimin iş arkadaşının tanıdığı kuyumcu varmış .ona gittim. Kapalı çarşı 397 iken 400 den verdi gramı. Böyle bir iki ne alabilirsem kârdır.
Kızıma sneakers aldık çıkmışken. Kedilere de mama derken para mara yok kardeşim. Bitti.😂😂🤦‍♀️

Back
X