• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alıcaktım
Ama bugün fırladı bir finansçı olarak almanın doğru olmadığını düşüniyorum şuan
Ben minik tutarlar aldığım ve al-sat yapmadığım için elime para geçtikçe alıyorum. Ciddi yatırım yapanlar ve kâr marjı güdenler daha dikkat eder tabii.

Güle güle oturun Allah ödeme kolaylığı versin canım❤
Hayirli olsun cnm😍
Çok sevindim, Allah ödeme kolaylığı versin.
kronikuykucu kronikuykucu hayırlı olsun.
Ne zaman tasiniyorsun 🥰
Colombre Colombre T tatlu
çok tesekkur ederim kızlar Allah razı olsun

kahvemsim ayın 15-20si arası kira zamanımız. o zamana kadar da cıkamayacagım ıcın tekrar kırayı yatırıp agustosta tasınmayı dusunuyorum yani 15 agustosa kadar gunumuz olmus olacak nasıpse. temızlıgı olsun toplanması olsun rahat olsun ıstıyorum

kahvemsim ayın 15-20si arası kira zamanımız. o zamana kadar da cıkamayacagım ıcın tekrar kırayı yatırıp agustosta tasınmayı dusunuyorum yani 15 agustosa kadar gunumuz olmus olacak nasıpse. temızlıgı olsun toplanması olsun rahat olsun ıstıyorum
hayirli ugurlu olsun canim 😘

Biz evi aldıktan sonra 10 gün içinde taşınmıştık.
Ciddi ciddi bakmaya başlayınca ufaktan toplanmaya da başlamıştım, ona rağmen yorucu ve zordu.
Geniş zamanda taşınmak daha kolay olur.
Eksikleri halledecek vaktin de kalır.

Yine bir takım hesaplar kitaplar yapıyorum🙈
Kış hazırlığı ve stok market alışverişi için bütçe ayırmam lazım.
Kredide yapılandırma bir an önce netleşseydi de ona göre net rakamlar üzerinden plan yapsaydım🙏
Stoklar benim de bir taraftan azalıyor.
Listemi yapmam lâzım canım benim de.
Hiç netleşecek gibi görünmüyor ama.

Canım sende türkiyede bozdurursun, tl yi euroya çevirirsin gerekirse, o zaman 2 euro filan fark eder
cok birsey getiremiyorsun canim, yakallanimca baya bi vergi cezasi ödüyorsun.
Ben eurodan devam. Ise baslayinca artik borsadan etf fond lari alayi planliyorum egerki islerim rast giderse. 😘

Canım sende türkiyede bozdurursun, tl yi euroya çevirirsin gerekirse, o zaman 2 euro filan fark eder
Sen ilerde pasdiv gelir icin planlar yapiyordun di mi? Dogru mu hatirliyorum? Bende etf fondlariyla passiv gelir kurmayi planliyorum. Umarim olurda ilerde daha rahat yasariz.

Back
X