• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Turtacım 3 te biri kadar yaptım senin verdiğin ölçünün 20 küçük kavanoz çıktı. Bir de kıyma makinem olmadığı için robot kullandım sanırım ondan dolayı suyunu çekmesi biraz uzun sürdü ama sonuçta lezzeti güzeldi. bir hafta sonra birini açıp deneyeceğim, rapor ederim :dua:

Ama gerçekten çok mutlu oldum, kendimi bir şey sanıyorum :KK52:
Eline sağlık canım afiyetle yiyin

Tarhanayi yapan hanım iş yerinden bir arkadaşın annesi.
Durumları kötü diye ilk söylediği yıl az aldım, sonra baktım lezzeti yerinde, kadın da temiz.
Ama devamlı aldıkça fahiş zamlar yapmaya başladı.
Geçen yil şirkette 25 kg sattı
Balıkesir'de yapiyor, orada malzeme daha uygun.
Ama eziyeti çok mu ondan mı fiyatı bu kadar yüksek o konuda bilgim yok
Nette birkaç tarif buldum Ağustos ortası biraz denemek niyetim var
Becerebilirsem fazla yaparım.
Tarhana bikac şekilde yapılır. Biz her yıl memlekette yaparız...Ciddi anlamda zahmetli oluyor...Istanbul neminde bizim yaptığımız tarhana asla olmuyor mesela...Bana gore en zor kışlık tarhana yapmak derim...Pekmez kaynatırız sos falan da yaparız biz ama tarhana denilince o el emeği el acıması demek...Sen aklıma yatan tarifle deneyebilirsin...
Her yöre de hatta ayni yore de farkli ev de yapılan tarhana lezzeti farkli oluyor...

Günaydınlar🌸bizim tarhanalar annemden☺Yapması çok zahmetli tam kuruması gerek nemli bölgelerde zor☺Annem hep yaylada yapar akdeniz bölgesi nemli malum😊birde sofraya serecek yer lazım tarhanayı 😉nam ı diğer boş oda🤣
Yaa degil mi bir de ekşi ekşi kokar ama ben severim o kokuyu.. Bu yıl yapacağız galiba

Günaydin kizlar,

dün dönüste terefelikle tam daha ciktik, yüzüm kipkirmizi yanmisim.
Dedigim gibi oldu tatilde kilo veripde geldim 😂 600g vermisim 😄
Izin güzel bitmedi malesef. Bizimle gelen ciftlerden biri cok kötü kavga etti hepimizin önünde ve bu kavga cumartesi aksamindan eve dönüsümüze kadar devam etti. Hep bizim önümüzde. Kimsede keyif kalmadi.
Okadar para ödeyip bunlari yasamak cok üzücü oldu.
Dinlenmis his etmiyorum kendimi.

A Asmin75 canım tatile gidip - 600le dönmen çok iyi 🤛🏻 kız eğlendi mi? 💜

Benim de en sevmediğim şey, başkalarını neden huzursuz ediyorsunuz değil mi :110: bizim de kuzenlerle ortamımızda var böyle bir çift hepimiz kaygılı kaygılı bekleriz bir yere gittiğimizde, şimdi kavga mı çıkacak, birbirleriyle küsler mi 🙈 bütün özel gün ve haftalarda bir gündemleri oluyor.

Günaydin kizlar,

dün dönüste terefelikle tam daha ciktik, yüzüm kipkirmizi yanmisim.
Dedigim gibi oldu tatilde kilo veripde geldim 😂 600g vermisim 😄
Izin güzel bitmedi malesef. Bizimle gelen ciftlerden biri cok kötü kavga etti hepimizin önünde ve bu kavga cumartesi aksamindan eve dönüsümüze kadar devam etti. Hep bizim önümüzde. Kimsede keyif kalmadi.
Okadar para ödeyip bunlari yasamak cok üzücü oldu.
Dinlenmis his etmiyorum kendimi.

Kötü olmuş ya🙁Sizin içinde o çift içinde çok üzüldüm kötü bir durumo_O

Back
X