• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün aktif kullandığım kk limitini düşürdüm. İnsanlık için küçük ama benim için büyük adım💪
Genelde nakit kullanmaya calisiyordum ama korona zamanı bütün harcama karttan oldu.
İptal etmeyeceğim çünkü çok puan veriyor.
Geçen ay 100 TL, bu ay daha bitmeden 90 TL puan kazandım.
Market bütçesini aşağı yukarı belli zaten, karta aktarip ordan kullanirim diye düşünüyorum.
Önümüzdeki ay taksitler bitiyor, ödeyince yine limit dusururum.
Tebriklerrr beybisi.
Büyük bir adim bence de.
Benim şu an sadece eksi bakiyem var kk larini hep kapattirdim.

Kizim biraz nezle olmus. Sogan dogradim basucuna koydum, daha rahat nefes aliyor.
Discide randevum vardi, ordayken dislerimide temizlettim 60€.
Tatil icin alis verisleride hesaplamislar bugün. Ev ve gida toplam 600€ tuttdu.

Kizlar cumartesi ev bakmaya gitcez. Münihin disinda. Ulasim var merkeze 45 dakika sürüyormus. 2 + 1 oda, 70-80 metrekare büyüklügünde, balkonuda var. Tek sorun 4 ücüncü kat, asansör yok. Kirasi cok uygun 1032€ sicak kira. Begenirsek bize verecekler gibi. Tanidik sayesinde baglanti kurduk.
Duva edin bizim icin kizlar. Artik kücük evde cidden zorlaniyoruz onun icin münih disinada raziyim. Merdiven sayesindede fit olurum herhalde 😂
Annem zorlancak bize geldigindede, ama yavas yavas cikarim diyor.

Kizim biraz nezle olmus. Sogan dogradim basucuna koydum, daha rahat nefes aliyor.

Kizlar cumartesi ev bakmaya gitcez. Münihin disinda. Ulasim var merkeze 45 dakika sürüyormus. 2 + 1 oda, 70-80 metrekare büyüklügünde, balkonuda var. Tek sorun 4 ücüncü kat, asansör yok. Kirasi cok uygun 1032€ sicak kira. Begenirsek bize verecekler gibi. Tanidik sayesinde baglanti kurduk.
Duva edin bizim icin kizlar. Artik kücük evde cidden zorlaniyoruz onun icin münih disinada raziyim. Merdiven sayesindede fit olurum herhalde 😂
Inşallah olur canım banada dua et bende arıyorum ama bir yılı gözden çıkarmışım anca bulabilirim 🙁🙁🙁

Asmincim hayırlısıysa olsun dilerim. Benim ev de asansörsüz 5. kat. İlk başta çok tedirgin olduk insan alışıyor çünkü rahata. Dediğin gibi büyükler biraz zorlanıyor ama bize iyi geldi merdivenler. Bir de ben 19 yaşıma gelene kadar asansörsüz bir binanın en üst katında oturuyorduk. Kv halen 5.katta oturuyor ve dizleri beli sıkıntılı. Samimi iki arkadaşımın da aynı şekilde.

Şu an sadece şehir dışından dönüşler ve toplu alışverişlerde gözüm korkuyor 🙈 bir de ani bir sağlık durumu olsa diye düşündüğümde, doğumu da evde yaparım napim 😂

stok için depoyu kullanıyoruz, suyu da arıtma ile çözdüm 😄

Kumbaraya 20 TL yi aktardım.
Dolap satışlarından gelen tutarları az çok demeden kumbaraya aktarıyorum. Şimdiye kadar fena gitmedi. İki perde, iki termos, tablo, kilim, bozuk blender setinin parcalarini sattım.
Ev eşyalarına ragbet çok. Uygun fiyat yazınca iki güne gidiyor.
Haftaya mutfak dolaplarını elden geçirince fazlalık olursa yine eklerim dolaba.
İyi satmışsın. Bozuk blendarı bile para ettirmişsin.

Asmincim hayırlısıysa olsun dilerim. Benim ev de asansörsüz 5. kat. İlk başta çok tedirgin olduk insan alışıyor çünkü rahata. Dediğin gibi büyükler biraz zorlanıyor ama bize iyi geldi merdivenler. Bir de ben 19 yaşıma gelene kadar asansörsüz bir binanın en üst katında oturuyorduk. Kv halen 5.katta oturuyor ve dizleri beli sıkıntılı. Samimi iki arkadaşımın da aynı şekilde.

Şu an sadece şehir dışından dönüşler ve toplu alışverişlerde gözüm korkuyor 🙈 bir de ani bir sağlık durumu olsa diye düşündüğümde, doğumu da evde yaparım napim 😂

stok için depoyu kullanıyoruz, suyu da arıtma ile çözdüm 😄
canim cok sagol mesajin icin, cok rahatlatin beni. Suaritmasi hic aklima gelmedi, süper fikir!
Esim diyor verirlerse tasinalim, bi rahat edelim, sonra yine asansörlü merkezde ev bakariz. Oda aslinda olur.
Ama bakalim evi bize gercekten verecekler mi 😊
Sende dogumu yinede evde yapma canim 😀😘
Kac haftaliksin? Nasil gidiyor?

Canim insallah g9nlune gore olur. Şu an evinden dolayı sıkıntıdasın çünkü...4.kat olması guzel havadar olur..Annen yavaş yavaş çıkar dedigi gibi...
Bu dediğin kira aylık mi cnm.Euro olarak yazınca bize gore fazla geliyor gerçi s9nucta orda gelir de euro

Bu ev olur umarım asmin ne zamandır arıyorsunuz cnm

İyi satmışsın. Bozuk blendarı bile para ettirmişsin.
Ben çöpe atmak için ayirmistim, dolap sonra geldi aklıma.
Motoru bozuk ama parçalar sağlamdı. Baktım öyle bir sürü ilan var. Tamir ettirme imkanım yok ben de sattım.
He öyle çok birşey değil ama çöpe atacagima kumbaraya üç beş takviye oldu

A Asmin75 umarım ev güzeldir canım.
Ama asansör olayı beni de düşündürdü.
Benim önceki ev 3.katti ama merdivenleri çok dikti, bir gelen bir daha gelmedi😂
Kira anladığım kadarıyla epey uygun.
1032 birim para olarak düşünüyorum burası için uygun
Umarım evi beğenirsin canım

Tebriklerrr beybisi.
Büyük bir adim bence de.
Benim şu an sadece eksi bakiyem var kk larini hep kapattirdim.
Sağol turtisim.
Şu an elimde 3tane kk var, bir tek bunu kullanıyorum.
Digerlerinden biri konut bankası iptal yok, oteki de limiti epey yüksek kullanmadım hiç ama iptal de etmedim.

Back
X