• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canim cok sagol mesajin icin, cok rahatlatin beni. Suaritmasi hic aklima gelmedi, süper fikir!
Esim diyor verirlerse tasinalim, bi rahat edelim, sonra yine asansörlü merkezde ev bakariz. Oda aslinda olur.
Ama bakalim evi bize gercekten verecekler mi 😊
Sende dogumu yinede evde yapma canim 😀😘
Kac haftaliksin? Nasil gidiyor?

Biz de öyle düşündük, burada genelde yeni evliler alıyor üst katları ya da temelden oturanlar var hep 4-5 katlarda biz ikisi de değiliz 😄 kısmet oldu ama @kahvemsi_mutluluk dediğin gibi bazen söyleniyor insanlar 🙈 ama ben asansörsüz evde oturan kimseye gittiğimde söylenmemiştim aklıma bile gelmemişti. Arkadaşlarımdan biri şimdi ev alıyor, asansörlü binadan 1. Kat arıyor nasıl dili yandıysa 😂

Asmincim 26.haftadayım daha, ne gösterir zaman bilmiyorum ama inşallah evde doğurmam tabisi 😄

A Asmin75 minnoşa geçmiş olsun :dua:

Bir de kabak çoksa mücver yapabilirsin aslında

Biz de öyle düşündük, burada genelde yeni evliler alıyor üst katları ya da temelden oturanlar var hep 4-5 katlarda biz ikisi de değiliz 😄 kısmet oldu ama @kahvemsi_mutluluk dediğin gibi bazen söyleniyor insanlar 🙈 ama ben asansörsüz evde oturan kimseye gittiğimde söylenmemiştim aklıma bile gelmemişti. Arkadaşlarımdan biri şimdi ev alıyor, asansörlü binadan 1. Kat arıyor nasıl dili yandıysa 😂

Asmincim 26.haftadayım daha, ne gösterir zaman bilmiyorum ama inşallah evde doğurmam tabisi 😄

A Asmin75 minnoşa geçmiş olsun :dua:

Bir de kabak çoksa mücver yapabilirsin aslında
Allah tamamina erdirsin canim, saglikla al kucagina yavrunu.

Bencede artik alisiriz 4. kata. E zaten misafir icinde ev aramiyoruz, cikmak istemiyen bizi davet etsin ozaman 😂😂

bende demin fikir degistirip cirba yerine mücvere karar verdim 😄

babyloading87 babyloading87
canim sen mücveri buzlugada atmisdin dimi? Cikartinca hemen kizarttinmi yoksa cözülmesini mi bekledin? Cok kabak var cünkü

kizin biraz stesi vardi gece. Simdi daha iyi sükür. Dag havasi soguktu ordaki cocuklar hepsi nezle olunca, benimkide onlardan kapti herhalde 😘
Geçmiş olsun canım fazla dışarı çıkarmıyorsan normal hep evde olunca sonra dışarı çıkınca rahatsızlanıyorlar bende kızı babasına teslim edip hemen iki dk dışarı çıkıyom daha cikarmiyom dedim 40 günlük olsun sonra yavaş yavaş cikaracam

kira buralar icin cok cok uygun canim. Demin birdaha plana baktim 76 metrekare ev. Suanki evim 40. Su an 750€ ödüyorum düsün. Esimde diyor olmadi ordan aramaya devam ederiz. Bulana kadarda en azindan rahat otururuz ve kira uygun oldugu icinde birikimde yapa biliriz.
Su aritmaci olayida aklima yatti. Bide bir buzluk aliriz dedi esim, bir kez büyük alisveris yapip ettimizi doldururuz her ay.
Kizda daha cok yürüyor artik. Onada hafif semsiye gibi kapatila bilen cocuk arababalirndan aliriz yeter.

Bakalim umarim bosuna hayal etmiyoruzduz.
Çok güzel olur valla canım inşallah gönlüne göre olur 🙏🙏🙏😘

Kızlar selamlar.
Ufaklığı son aşısını yaptırdık.
Oradan çarşıya geçip eksikleri aldık.
Hava çok serin,tam yürümelikti. 9500 adım gezmişiz.
Ceviz,lokum,muz,poset, tatlandırıcı aldım.95 TL bitti bile.
A Asmin75 geçmiş olsun kuzuna canım. Hava değişimi ille etkiliyor bebekleri.

Gözüm üstünde :)
Benim de şirazem kaydı yine ya. Çok hareket edip çok yiyorum. yarın ben de gireyim bir düzene. Herkes yediklerini yazsın da takip edelim bari.
(Yukarıdakini hiç ben yazmamisim gibi yaparaktan )🤣🤣
akşama tavuklu nohutlu pilav var. Yanına yeşil salata ve ayran. Et yanına yoğurt vermem genelde demir emilimi için,ama tavuğun ne besin değeri var ki dedim.

Geçmiş olsun canım fazla dışarı çıkarmıyorsan normal hep evde olunca sonra dışarı çıkınca rahatsızlanıyorlar bende kızı babasına teslim edip hemen iki dk dışarı çıkıyom daha cikarmiyom dedim 40 günlük olsun sonra yavaş yavaş cikaracam
yok canim ben dogumdan veri hergün disari cikartiyorum. Obir cocuklar hepsi hastalandi dagda, onlardan kapti herhalde. Sükürcok nadir hastalanir. Sende bebektecikin hava alin canim. Ikiniz icinde cok önemli temiz hava. 😘

Kızlar selamlar.
Ufaklığı son aşısını yaptırdık.
Oradan çarşıya geçip eksikleri aldık.
Hava çok serin,tam yürümelikti. 9500 adım gezmişiz.
Ceviz,lokum,muz,poset, tatlandırıcı aldım.95 TL bitti bile.
A Asmin75 geçmiş olsun kuzuna canım. Hava değişimi ille etkiliyor bebekleri.
sagol canim 😘

Günaydin kizlar,

kizim halen nezle ve hafif atesi var. umarim cabuk atlatir.
Gece cok agladi, hic aliskin degilim bu hallerine, kolay kolay hasta olmaz.
Uykusuzum bugün, ama o uyurken mecbur evrak islerini halletmem gerek.

Bude bugün ne pisirsem derdi var tabi 😁
çok geçmiş olsun cnm.
Kabağı mücver yapabilirsin. çok severim😀
Günaydınlar
Günü 100 tl karla actm🤩
Dün babamlara yatak aldık benim karttan.Hesap kartından 957 tldi
Babam tabi 1000 tl veri üstünü almadı
Site bide paracarda %5 iade yapıyoms bide o gelcek😅
Kocinin dogum günü
Allah affetsin hic kutlayasım yok
O benimkini es gecti malum
Fbda arkadasları doldurmus simdiden msjları
Altına hepsinin aman kutlamayın sunun dogumgünunu yazasım var🤣
(Mutlu evliligin sırları vol1)
Hanımı olarak 2 satır yazmam lazım ama elim gitmiyor
Bide kardesim tutturdu bonnyfood yollucm kvvdene adresi ver diye
Hic veremem bana yolladılar mı dedim🤣
Ne abarttılar ya sanki peri padisahının oglu dogmus😒
ahahaha süpersin. 🤣
Kutlama boşver 🤣 ben kutlamiyom ama hediyesini veriyom🤣 napiyim ben de almasam giyeceği yok🤣 vicdanımı köpekler yesin🤣

Allah tamamina erdirsin canim, saglikla al kucagina yavrunu.

Bencede artik alisiriz 4. kata. E zaten misafir icinde ev aramiyoruz, cikmak istemiyen bizi davet etsin ozaman 😂😂

bende demin fikir degistirip cirba yerine mücvere karar verdim 😄

babyloading87 babyloading87
canim sen mücveri buzlugada atmisdin dimi? Cikartinca hemen kizarttinmi yoksa cözülmesini mi bekledin? Cok kabak var cünkü
Ben küçüğe hamileyken lojmandaydik Asmin. Hem de 5. Kat. İnsan alışıyor. Merdiven çıkmaya zorlanıyordu babam. Yanıma tabure alıp karşılıyordum. Dinleme dinlene çıkıyordu. Tasinmamiza yakın yan taraftaki komşu küçük vinç sistemi kurdu. Ağır şeyleri onunla çektiler yukarı.

Ben çöpe atmak için ayirmistim, dolap sonra geldi aklıma.
Motoru bozuk ama parçalar sağlamdı. Baktım öyle bir sürü ilan var. Tamir ettirme imkanım yok ben de sattım.
He öyle çok birşey değil ama çöpe atacagima kumbaraya üç beş takviye oldu
Ben de letgo dan yararlandim bu ara.
Kızımın bisikleti ve oto yükseltici koltuğunu sattım. Hele seneye evi tasfiye ederken dünya eşya çıkacak.hepsini uygun fiyattan veririm gider.

Son düzenleme:
Günaydınlar
Günü 100 tl karla actm🤩
Dün babamlara yatak aldık benim karttan.Hesap kartından 957 tldi
Babam tabi 1000 tl veri üstünü almadı
Site bide paracarda %5 iade yapıyoms bide o gelcek😅
Kocinin dogum günü
Allah affetsin hic kutlayasım yok
O benimkini es gecti malum
Fbda arkadasları doldurmus simdiden msjları
Altına hepsinin aman kutlamayın sunun dogumgünunu yazasım var🤣
(Mutlu evliligin sırları vol1)
Hanımı olarak 2 satır yazmam lazım ama elim gitmiyor
Bide kardesim tutturdu bonnyfood yollucm kvvdene adresi ver diye
Hic veremem bana yolladılar mı dedim🤣
Ne abarttılar ya sanki peri padisahının oglu dogmus😒
Nice yaşları olsun eşinin sağlıkla.
Şu erkek milleti gönül almayi bile beceremiyor ya. Bizim gibi gözü gönlü tok kadınları mutlu etmek ne kolay aslında. Şöyle nazlı,kaprisli,bir şey beğenmeyen tiplerden olanların peşinde pervane oluyorlar. Cefakar kadın para etmiyor,eziyet seviyor bu adamlar.🤣

Nice yaşları olsun eşinin sağlıkla.
Şu erkek milleti gönül almayi bile beceremiyor ya. Bizim gibi gözü gönlü tok kadınları mutlu etmek ne kolay aslında. Şöyle nazlı,kaprisli,bir şey beğenmeyen tiplerden olanların peşinde pervane oluyorlar. Cefakar kadın para etmiyor,eziyet seviyor bu adamlar.🤣

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Ayakta alkışlıyorum, bu sıra benim de kafamı çok kurcalayan bir mesele bu. Allah akıl fikir versin bu kocişkolara 😆

Back
X