• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu arada bugün bir miktar ödeme aldim şirketten, bekleyenlere de ödedim tabi.
Patron bey tatile gitti.
Fevri davranma, buralara göz kulak ol dedi.
Sanki ihmal edecek durumum var, terminli iş yapıyorum neticede herşey kontrol altında zaten dedim
Maaşları her ay gelire göre belirleyelim bir süre dedi, mümkün olan en yüksek rakamı ödeyeceğim birbirinizi sakinleştirin, germeyin dedi.
Ben gelirim düşerse bayramdan sonra gelmem dedim.
Birlikte karar vereceğiz kime ne yapacağımıza dedi.
Giderayak ortamı germemek için alttan almış olabilir, bakalım bayram sonu nasil olacak

Nice yaşları olsun eşinin sağlıkla.
Şu erkek milleti gönül almayi bile beceremiyor ya. Bizim gibi gözü gönlü tok kadınları mutlu etmek ne kolay aslında. Şöyle nazlı,kaprisli,bir şey beğenmeyen tiplerden olanların peşinde pervane oluyorlar. Cefakar kadın para etmiyor,eziyet seviyor bu adamlar.🤣
Gönül almak surda dursun kıymet bilseler benimkinden ne istesem he deyip geçiyor ben napcam bilmiyom dilimle çiçek isterim gene almiyo 🙁🙁
Çok üzücü bir durum..Sen bir şey alıyor musun peki
Yok valla almam bende gönül isterki birgün alsın ama almaz doğum yaptım gene bisey yok şimdi gene ben istiyom doğum hediyesi al diye he diyor ama bakalım ben alıştım artık ama bazen millette görünce insan istiyo yani küçük bisey de olsa 🙁🙁

Bu arada bugün bir miktar ödeme aldim şirketten, bekleyenlere de ödedim tabi.
Patron bey tatile gitti.
Fevri davranma, buralara göz kulak ol dedi.
Sanki ihmal edecek durumum var, terminli iş yapıyorum neticede herşey kontrol altında zaten dedim
Maaşları her ay gelire göre belirleyelim bir süre dedi, mümkün olan en yüksek rakamı ödeyeceğim birbirinizi sakinleştirin, germeyin dedi.
Ben gelirim düşerse bayramdan sonra gelmem dedim.
Birlikte karar vereceğiz kime ne yapacağımıza dedi.
Giderayak ortamı germemek için alttan almış olabilir, bakalım bayram sonu nasil olacak
Bereketli olsun canım.
Patron bey virusten çok korkuyor ama tatile de gidiyor 😄

Gönül almak surda dursun kıymet bilseler benimkinden ne istesem he deyip geçiyor ben napcam bilmiyom dilimle çiçek isterim gene almiyo 🙁🙁
Yok valla almam bende gönül isterki birgün alsın ama almaz doğum yaptım gene bisey yok şimdi gene ben istiyom doğum hediyesi al diye he diyor ama bakalım ben alıştım artık ama bazen millette görünce insan istiyo yani küçük bisey de olsa 🙁🙁
En azından doğumda birşey alsaymis.
Ben özel gunlere önem veririm açıkçası karsindakinden de beklerim.
Hediye olur, hediye al diye para olur, kart olur her türlü kabulum😂
Kimi insanın yapısı da sanırım böyle, ya dusunemiyor ya da herşeyi var diye bakiyor

berlin ici de cok pahali zaten kiralar ucmus gitmis. biz de sehir merkezine 45 dakika uzaktayiz. ama burda bile kiralar feci ( soguk kira 1200 den basliyor sehir disi) kredi daha mantikli geldi bize.
biz birikimi bitiriyoruz nerdese tasinmadan sonra canim. 0 dan basliyacagiz yani. Ierde baska bir sehirde yatirimlik aliriz dedik. 1000€ kiraya ala bilirsem orayi, ben raziyim. Ozaman cünkü birikimde yapabilcez tek maas olsak bile. Lncekigim kizimi garantiye almak. Allah korusun basimiza bir is gelse, irtada kalmasin maddi yönden.

Biraz virüsten de korkuyoruz açıkçası 🤭 inşallah yavaş yavaş çıkarıcam canım ben iki defa tek çıkardım oda kontrole goturdum kızın nasıl oldu canım ıyimi şimdi 😘😘😘🌸
canim evin civarinda parkta dolassan?
Atesi kalmadi, burnu akiyor hala 😊

canim benim esimde özel günleri kutlamiyor hic, ama annemin disleri tutmuyor diye salatayi meyveyi incecik dogruyor. 1000 hediyeye bedell oluyor benim icin. Takma kafani böyle seylere, huzurlu, mutlu olmaya calis 😘

Öğlene fırında köfte patates, akşama mantı+kola var menüde.
Yarın eşimle diyete başlıyoruz, iddiaya da girdik bakalım nasıl olacak🤭
Taze fasulye almıştım yarın için biraz pişirir kalani buzluğa atarım.
Bu hafta kahvaltiliklar çok tutacağı için bütçeyi tutturmak için yemek olayını bskkiyat ve buzluktan halletmeyi düşünüyorum.
Ben diyette normal yemek yiyorum sayılır. Ama protein ağırlıklı. Mesela garnütür salatası yapıyorum. Bezelye, mercimek veya barbunya, fasülye vb şeyleri ya yoğurtluyorum ya da zeytinyağlı salata yapıyorum. Salata yanına çorba. Yanınada köfte et tavuk ne varsa 1 parça koyup yiyorum. İnanın çok doyurucu oluyor. Zaten salatalar çok besleyici oluyor böyle.
Eşimle yürüyüş yaptık. Dönüşte peynir,Gratis,bir kaç eksik hallettim. Eksi 220 ile döndüm eve. Para su gibiydi,durmuyordu cüzdanda.😂😂
Biz evden çıkmıyoruz :KK70: çıksak da eşim benim para harcayacağımı anlayınca beni başka yöne götürüyor. Yaşasın dayanışma.

Senin en güzel hediyen bebeğin. Kadınların bişeye sahip olması için kimseye ihtiyacı yok. Gidip kendine doğum hediyesi alabilirsin istersen. Misal ben kendime hediye aldım doğurunca. Adam alcak kayın aile alacak diye neden bekleyeyim. Çıkar alırım istersem.

Berat Albayrak Twitter'da bunu yazmış:
250 bankada düşük maliyetli destekleri incelemek. Konut satışları geçen ay% 209,7 artarak 190 bin 12 ile tarihinin en yüksek Haziran rakamlarına ulaştı. Ev sahibi olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.
Twitin altına konut kredisinde yapılandırma bekleyenler döktürmüş.
karamelli_turta karamelli_turta bu iş ne zaman olur dersin 🤔

Nice yaşları olsun eşinin sağlıkla.
Şu erkek milleti gönül almayi bile beceremiyor ya. Bizim gibi gözü gönlü tok kadınları mutlu etmek ne kolay aslında. Şöyle nazlı,kaprisli,bir şey beğenmeyen tiplerden olanların peşinde pervane oluyorlar. Cefakar kadın para etmiyor,eziyet seviyor bu adamlar.🤣
Ama sunu anlamıyorlar o görmezden gelinen hersey birikir birikir biyerde patlar.
Gittikten sonra döndüremezsin.
İkizler burcuyım,kapris benim göbek adım😂
Ama yükselen basak ,sanırım basagın romantikliigi beni yakıyor🤣

Maddi olarak durumumu yok?
Gerek mi görmüyor?
Ben kendime alıyorm özel günlerde artık
Anneler gününde sehpa aldım😂
Mayısta dogumgünümdü aaslında halı istiyordm o parayla gram aldım.
Halıyı biara alcm.
Eylülde evlilik yıldönümüm eger düserse biraz daha robot süpürge alcam.
Düsmezse ufak bi takı alcm kendime.
Ben artık bıraktım beklemeyi.
Dogumda 5 tas aldı artık zorla ama dogumparasını gömdü benim.
Bende kızın takılara el koydım🤣
Onları bari kurtardım.🤷🏻‍♀️

Berat Albayrak Twitter'da bunu yazmış:
250 bankada düşük maliyetli destekleri incelemek. Konut satışları geçen ay% 209,7 artarak 190 bin 12 ile tarihinin en yüksek Haziran rakamlarına ulaştı. Ev sahibi olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun.
Twitin altına konut kredisinde yapılandırma bekleyenler döktürmüş.
karamelli_turta karamelli_turta bu iş ne zaman olur dersin 🤔
Of bizim iş ufukta görünmüyor bile 🙄

Back
X