• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

burdada haftasonuna kadar yagmur gösteriyor.
Kizlar sabah tartildim 200 daha gitmis. 78,5 olmusum 🥰
Dün yemek menüm bin kez degisti 😂
Esimle anneme buzluktan icli köfte, kizima mercimek corbasi bol sebzeli, kendime kurufasülye 😂
bugün kizima kabak corbasi yapcam, bakalim sevecek mi, aksamda kiza kiymali pide, esime manti, annemle banada kabak yemegi yogurtlu.
Dün esimin issizlik maasi icin evraklari doldurdum. Bugün annemin doktor randevularini ayarlarim, yarin kizin kres ve anna okul islemleriyle ilgilenirim, vergicimde randevu alcam. Hal etceklerimin yarisi degil bile 😔
Anca kiz uyurken birseyler yapa biliyorum ama yemekte yapilmali o uyurken. Bir kac gündür kucagimdan inmiyor, nenesiylede fazla yanliz kalmiyor. Son disler zorluyor herhalde.

Canim cok yeni evlisiniz bence usulünce yolunu bul onu alıştırmaya çalış
Yavaş yavaş herşey yerine oturur inşallah ama her izne gittiğinde birşey isterim 🤭 biryandan o da haklı çünkü arabamız yok daha evimiz düzgün değil yavaş-yavaş bunları almayı dusunuyo

Günaydın kızlar
Bugün burada hava serin, güzel uyumuşum 🤭
Burdada baya serin 22 derece güneş yok ve ben de uyuyakalmışım sabaha kadar gece ikide uyudum tabi sabahtan beri acaba kız uyandı ben uyanamadım mı diye içim içimi yiyor 🙁🙁

Burdada baya serin 22 derece güneş yok ve ben de uyuyakalmışım sabaha kadar gece ikide uyudum tabi sabahtan beri acaba kız uyandı ben uyanamadım mı diye içim içimi yiyor 🙁🙁
gik deseydi uyanirdin bence 😊 ayri odada mi yatiriyorsun

burdada haftasonuna kadar yagmur gösteriyor.
Kizlar sabah tartildim 200 daha gitmis. 78,5 olmusum 🥰
Dün yemek menüm bin kez degisti 😂
Esimle anneme buzluktan icli köfte, kizima mercimek corbasi bol sebzeli, kendime kurufasülye 😂
bugün kizima kabak corbasi yapcam, bakalim sevecek mi, aksamda kiza kiymali pide, esime manti, annemle banada kabak yemegi yogurtlu.
Dün esimin issizlik maasi icin evraklari doldurdum. Bugün annemin doktor randevularini ayarlarim, yarin kizin kres ve anna okul islemleriyle ilgilenirim, vergicimde randevu alcam. Hal etceklerimin yarisi degil bile 😔
Anca kiz uyurken birseyler yapa biliyorum ama yemekte yapilmali o uyurken. Bir kac gündür kucagimdan inmiyor, nenesiylede fazla yanliz kalmiyor. Son disler zorluyor herhalde.
Kiyamam minige ya dış cikartmasida sorun mahvolurlar kız nedir senin bu yemeklerden cektigin bacım herkese ayrı tür yapıyon 🤭🤭

Kiyamam minige ya dış cikartmasida sorun mahvolurlar kız nedir senin bu yemeklerden cektigin bacım herkese ayrı tür yapıyon 🤭🤭
annemle ben rejimdeyiz canim ondan böyle oluyor 😊
bizdisleri hic fark etmedik ama bu son büyükler baya zorluyor herhalde, yoksa kesinlikle bana yapisik yasamazdi

Yok canim beşiği hemen dibimde eşimde diyor muhakkak uyanırdık ama düşündürüyor beni işte dün biraz savaş halindéydik bebekle yoruldu uyanmadimi acaba diye memeye alıştırıyorum ama tutmuyor 🙁🙁
yok canim yaninda uyuyorsa mümkün degil. En ufak sesinde uyanirdin. Benim kizim 6 haftalikken uyanmadan tüm gece uyumaya basladi. Sende sansli görünüyorsun bu konuda 😊
Keske emse. Benimkide kücük dogdu, ememedi. 3-4 haftadan sonra sptün kesildi. Mamayla büyüdü. Öylede böylede büyüyorlar canim.

annemle ben rejimdeyiz canim ondan böyle oluyor 😊
bizdisleri hic fark etmedik ama bu son büyükler baya zorluyor herhalde, yoksa kesinlikle bana yapisik yasamazdi
Ben de biraz bebekle düzenimi oturtsam biraz kendime bakacam valla geçen Tartıldım fazla gitmemiş doğumda 😣 kilonun fazlası zarar valla Insan oturup kalkamiyor ben lise zamanimda baya kiloluydum okuldan her eve geldigim de oturup ağlardım millet laf söylerdi diye Gene umursamadım taki üniversite sınavını kazanana kadar nasıl okula gidecektim başladım rejime 17 kilo falan vermiştim ay o zamanlar nasıl güzel olmuştum 🤭🤭🤭🤭 tabi bir kaç yıl içinde biraz aldım ama eski halime dönmedim

yok canim yaninda uyuyorsa mümkün degil. En ufak sesinde uyanirdin. Benim kizim 6 haftalikken uyanmadan tüm gece uyumaya basladi. Sende sansli görünüyorsun bu konuda 😊
Keske emse. Benimkide kücük dogdu, ememedi. 3-4 haftadan sonra sptün kesildi. Mamayla büyüdü. Öylede böylede büyüyorlar canim.
Bazı ınsanlar mamayı falan kotuluyorlar ama ben o tipten değilim canım benimde sütüm yetmiyo mecbur veriyorum kız üstüne uyuyor rahatlıyor katıla katıla aglamsindan iyi ama ezmirmenin rajatligi var istediği an al ağzına ver ama süt sağma mahvediyor insan-ı 🙁

Ilk haftalarda çok çektim canım yeni yeni yavaş yavas gece gündüzü ayırt ediyo uyuyor normalde bu kadar uyumaz dün biraz yoruldu diye uyudu bence

Pancar turşusu yapan var mı kızlar
Ben .yıkayıp,soyup,küp küp doğrayıp kaynatıyorum suda.yenecek kadar yumusayinca kavanoza alıp sarımsak ve 1 çay bardağı sirke ekliyorum. Kendi suyuyla tamamlıyorum üstünü. Tuzunu da pancarlari kavanoza aldıktan sonra suyuna ekliyorum dökmeden üstlerine. Suyunu içtiğimiz için aşırı tuzlu yapmıyorum.

Ben .yıkayıp,soyup,küp küp doğrayıp kaynatıyorum suda.yenecek kadar yumusayinca kavanoza alıp sarımsak ve 1 çay bardağı sirke ekliyorum. Kendi suyuyla tamamlıyorum üstünü. Tuzunu da pancarlari kavanoza aldıktan sonra suyuna ekliyorum dökmeden üstlerine. Suyunu içtiğimiz için aşırı tuzlu yapmıyorum.
Teşekkür ederim, deneyeceğim biraz

Günaydın herkese.🌸🌸
Bizi bu serin havalar mahvetti.😋 Uyuyan uyuyana. Evdeki kimseyi kahvaltıya getirmedim daha.
Az pencereyide açsan esse rüzgar ohhhh degmeyin keyfe insan kalkmak istemez ya genelde biz 9. Aydan sonra böyle yapardık sabahları annem pencereyi açardı battaniyeye sarılır kalkmak bilmezdik🤭🤭🌸

Back
X