- 28 Mart 2020
- 6.399
- 24.818
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #67.121
Günaydın milleeeeet
Yaşasın tatillll

Asmin75 süs herşeydir

Tak takistir sur surustur
Hayat tarzim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın milleeeeet
benim adam asortmanli halime alismis, süslensem taniyamaz herhaldeGünaydın milleeeeet
Yaşasın tatillll
Asmin75 süs herşeydir
Tak takistir sur surustur
Hayat tarzim![]()
Ben 13 senedir çöpünü görmedimDilim sağolsun aldırır![]()
Benimki özel günlere artık saksı ciceği alıyoDün dedim yarın çiçek almadan eve gelme diye hani alacakmi![]()
Ya evde bile kolyemsiz yuzugumsuz duramambenim adam asortmanli halime alismis, süslensem taniyamaz herhalde![]()
ben tam tersiYa evde bile kolyemsiz yuzugumsuz duramam
Firdevsim ben![]()
Hah şöyleDilim sağolsun aldırır![]()
Ekleniyor canim hesabinakaramelli_turta canım sen bana 1000tl yaz
Kurban işi belli olmadi.
Ayın sonuna doğru artırabilirim duruma gore
Kiz bende ojeyi pek severim kahvaltidan sonra süreyim iyiYa evde bile kolyemsiz yuzugumsuz duramam
Firdevsim ben![]()
Benim de öyle cıkar balkon yıka bollugunda bi sütüm hic olmadı:SBazı ınsanlar mamayı falan kotuluyorlar ama ben o tipten değilim canım benimde sütüm yetmiyo mecbur veriyorum kız üstüne uyuyor rahatlıyor katıla katıla aglamsindan iyi ama ezmirmenin rajatligi var istediği an al ağzına ver ama süt sağma mahvediyor insan-ı![]()
Kadın işteYa evde bile kolyemsiz yuzugumsuz duramam
Firdevsim ben![]()
Aylardır oje surmuyorumHah şöyle
Ekleniyor canim hesabina
Kiz bende ojeyi pek severim kahvaltidan sonra süreyim iyi
Benim istediğim birşey varsa aklina gelmeyeceği için neyi beğendiysem 5 10 kez söylüyorum, alana kadar
Bu da başka bir yöntem kizlar aklınızdabulunsun.
Yeni evinde bulaşık makinan olur umarım canımbenimki dünya kadinlar gününde gül aliyorda, ben diyorum gül getirme bulasik yika daha sevinirim![]()
Sür çıkar yaparsin heves işteAylardır oje surmuyorum
Çok severim ama evde elim hep suda, dolaplarda beyaz
Renkli oje çiziyor, sonra temizle dur![]()
Ben de eve gelen canlı çiçeklere cok üzülüyorumBenimki özel günlere artık saksı ciceği alıyo
Cünkü en ucuzu o
Ben de hic beceremem cicek bakmayı yazık oluyor hayvancagızlara![]()
Boşver canım ya bir de onunla uğraş durSür çıkar yaparsin heves işte![]()
Ben de öyle söylüyorum ara ara sonra bu iş tamamdir.. Hem istediğim oluyor hem almış oluyor. ...Peş etmek yok...Hah şöyle
Ekleniyor canim hesabina
Kiz bende ojeyi pek severim kahvaltidan sonra süreyim iyi
Benim istediğim birşey varsa aklina gelmeyeceği için neyi beğendiysem 5 10 kez söylüyorum, alana kadar
Bu da başka bir yöntem kizlar aklınızdabulunsun.