• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarın hava sıcaklığı yüksek görünüyor.
Hazır hava serinken yarının yemek işini halletmeye karar verdim.
Benim detots bitene kadar eşime ve kendime ayrı hazirlayacagim.
Pazartesi ortak menüye dönerim.
Bu hafta şirkete gitmem daha, ama evden yapmam gerekenler var.
Parada aldım biraz hızlandırır bu beni.

Öğlen biraz uzandım, uyumuşum.
Rüyamda bakan bey ve bankacimi gördüm.
Bayram müjdesi oldu bu diyorum🤭
Konut kredisinde yapılandirma ile kafayı bozdum bu aralar🤫
Pandemi süresinde doğru düzgün Altin almadım, yapılandırmayı bekliyorum nasıl bir yol izleyecegime ona göre karar vereceğim

İyi akşamlar.
Burda yazdığımdan beri ev arıyoruz.
Bir tane bulduk bizim baktıklarımız hep giriş kat yani bu paraya öyle.
Bu otopark üstü mutfak salon bir 85 metrekare 2+1 225 bin bize krediyle 365 e geliyor yok başka zaten para çıkartamıyoruz.
Sıfır daire birazı mezarlığa bakıyor ama benlik sıkıntı yok her odası güneş alıyor temiz güzel.
Zaten bu kadar gezmeye hep düz girişler var. Birde çok kişiye sorduk herkes 3 sene sonra faizi bile çıkartır diyorlar.
Nasio kısmet hayırlısı diye dua ediyorum hep..

İyi akşamlar.
Burda yazdığımdan beri ev arıyoruz.
Bir tane bulduk bizim baktıklarımız hep giriş kat yani bu paraya öyle.
Bu otopark üstü mutfak salon bir 85 metrekare 2+1 225 bin bize krediyle 365 e geliyor yok başka zaten para çıkartamıyoruz.
Sıfır daire birazı mezarlığa bakıyor ama benlik sıkıntı yok her odası güneş alıyor temiz güzel.
Zaten bu kadar gezmeye hep düz girişler var. Birde çok kişiye sorduk herkes 3 sene sonra faizi bile çıkartır diyorlar.
Nasio kısmet hayırlısı diye dua ediyorum hep..
Hadi hayırlısı

Pandemi süresinde doğru düzgün Altin almadım, yapılandırmayı bekliyorum nasıl bir yol izleyecegime ona göre karar vereceğim

Ya kahvemsim yapılandırma olacak mı diyorsun 🙄 ben de öyle hevesle bekliyorum :dua:

Bu arada kızlar ben de günlükte üstüste takanlardanım takıları 🙈 bir defasında yenigelin bir akrabamızın evine hırsız girdi diye ne kadar üzüldüğümü söylemiştim de eşime sen korkma zaten üzerinde taşıyorsun hepsini demişti 😑

Genelde minimal takılar alıyorum ben ama tek takamıyorum. Hep öyleydi ama, annemin ziyneti yoktu ama o da gümüş takardı. Ben içanadolunun altın seven bir ilinden olduğum için sanırım, içimde bir yerlerde bir çingene var 🙈

Benim hediye çözümüm de böyle, eşim özen göstermez ama beğendiğim günlük takılara ses etmez ben de artık karamelli_turta karamelli_turta gibi adres gösteriyorum. İlk zamanlar üzülürdüm artık "bunu mu demek istediniz?" diye cümlelerini tamamlıyorum 😄

Ya kahvemsim yapılandırma olacak mı diyorsun 🙄 ben de öyle hevesle bekliyorum :dua:

Bu arada kızlar ben de günlükte üstüste takanlardanım takıları 🙈 bir defasında yenigelin bir akrabamızın evine hırsız girdi diye ne kadar üzüldüğümü söylemiştim de eşime sen korkma zaten üzerinde taşıyorsun hepsini demişti 😑

Genelde minimal takılar alıyorum ben ama tek takamıyorum. Hep öyleydi ama, annemin ziyneti yoktu ama o da gümüş takardı. Ben içanadolunun altın seven bir ilinden olduğum için sanırım, içimde bir yerlerde bir çingene var 🙈

Benim hediye çözümüm de böyle, eşim özen göstermez ama beğendiğim günlük takılara ses etmez ben de artık karamelli_turta karamelli_turta gibi adres gösteriyorum. İlk zamanlar üzülürdüm artık "bunu mu demek istediniz?" diye cümlelerini tamamlıyorum 😄
Yapılandırma olmasını çok istiyorum diyorum, son söz büyüklerimizin 🤭
Bizim gibi bekleyen çok büyük bir kitle var, umut benimki. Ama neden olmasın

İste öyle oluyır
Bennde 1 lik kumbarası yaptm anam 2 güne bir 4 tl cekiyor icinden🤦🏻‍♀️
Krs atmıyor bu arada
Arabayı yıkatmaya ver 4 tl ver 4 tl💆🏻‍♀️
Yıkamacıya calısıyorz deidm kaldırdm ortadan😣
Araba yikatma kumbarasi sanmış seninki 😁
Seninki en azından zevkini tutturamamis. Benimki gecelik almış bana, bayağı da şık bir şey,55 kilo kadınım o zaman. 9 aylık hamileyken giydiğimde bile bol geliyordu düşün yani. 🤣🤣
Bedenini tutturamamış 😄 ay allahim bu kocalar.
Pazar günü kardeşim ve gelin hanim arkadaslarinin nikahına gitmişler.
Benim aldığım elbiseyi giymiş. Foto attı ablacığım çok beğendim yazmış.
karamelli_turta karamelli_turta senin dediğin aklıma geldi, iyi ki onun aldığı kazağı değiştirmemişim, mesajı aldım 😂
Onun aldıklarını hiç degistirmemeye devam et görümce kahvemsi 😀
Oo bacim ellerine sağlık 😍
karamelli_turta karamelli_turta temmuz ayı birikimi 3 gr lik 24 ayar altın ❤ ( 405 ₺ den 🙄)
Katlansin inş, ekliyorum ☺
Rüyaların gerçek olsun kahvemsim, tez zamanda 🙆🏻‍♀️
Ve tatlu sonunda börülce buldu 2 kilo aldim haşlayıp birazı dondurucuya birazını da yaparim...2 kiloda bezelye aldim o nunda birazı poşet birazı dondurucuya...22 tl harcadim

Ağız tadıyla tüketin tatlucum

Ve tatlu sonunda börülce buldu 2 kilo aldim haşlayıp birazı dondurucuya birazını da yaparim...2 kiloda bezelye aldim o nunda birazı poşet birazı dondurucuya...22 tl harcadim
Tatlu 4 kilo sebze 22 lira çok iyi fiyat. Bezelye en fazla 6 ya,börülce 10 a düştü burada.

Araba yikatma kumbarasi sanmış seninki 😁

Bedenini tutturamamış 😄 ay allahim bu kocalar.

Onun aldıklarını hiç degistirmemeye devam et görümce kahvemsi 😀

Oo bacim ellerine sağlık 😍

Katlansin inş, ekliyorum ☺

Rüyaların gerçek olsun kahvemsim, tez zamanda 🙆🏻‍♀️

Ağız tadıyla tüketin tatlucum
İnşallah canım sağol amin 🤗

Asmincim genelde almancılar alıyorlar gelinlerine benim ve senin niye yoksa artik 🤣🤣bide urfa genelde hep toprak sahibi olduğu için zenginler baya biz ilçesiyiz fakir kesimiz 🤭😀
kiz bizim oralarda fakir ondandir 😂
kiz ben birsey istemedim, herseyi kendimiz yaptik zaten. Bu yasa kadar getirmisler bide dügünmü yaptircaz yasli insanlara dedik 😊

Son düzenleme:
Back
X