• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kiz bizim oralarda fakir ondandir 😂
kiz ben birsey istemedim, herseyi kendimiz yaptik zaten. Bu yasa kadar getirmisler bide dügünmü yaptircaz yasli insanlara dedik 😊
Bana bisey takmadı da ailesi hep söylenirim bisey takmadınız diye ben bisey yapmadimda eşim hepsini yaptı

En sevdiğim sari sari 😍
Güzel günlerde kullan cnm
Asla alma,yapma dememek lâzım..

Bazilari başında başka, sonrasinda başka olabiliyor.
Ben çiçekleri severim meselâ ama altin da severim 🤣
Bütçe o an neye uygunsa ona yönelmek de uygun olabilir.
Ama özel günlerin diğerlerinden bir farki olmasi gerek tâbi.
hangi özel günler 😩

burdada haftasonuna kadar yagmur gösteriyor.
Kizlar sabah tartildim 200 daha gitmis. 78,5 olmusum 🥰
Dün yemek menüm bin kez degisti 😂
Esimle anneme buzluktan icli köfte, kizima mercimek corbasi bol sebzeli, kendime kurufasülye 😂
bugün kizima kabak corbasi yapcam, bakalim sevecek mi, aksamda kiza kiymali pide, esime manti, annemle banada kabak yemegi yogurtlu.
Dün esimin issizlik maasi icin evraklari doldurdum. Bugün annemin doktor randevularini ayarlarim, yarin kizin kres ve anna okul islemleriyle ilgilenirim, vergicimde randevu alcam. Hal etceklerimin yarisi degil bile 😔
Anca kiz uyurken birseyler yapa biliyorum ama yemekte yapilmali o uyurken. Bir kac gündür kucagimdan inmiyor, nenesiylede fazla yanliz kalmiyor. Son disler zorluyor herhalde.
aferin valla ben verdigim kilolari bu hafta aldim 😬 sifir motivasyon.😡
anca yemege motivasyon 🙈
simdi sil bastan bugün basliyorum 🥴

Lazer bundan 8 yıl once de cok pahalıydı ben o dönem başladım sonra bırakmak zorunda kaldım...yani bir bak ihtiyacim gercekten varsa eklet ya da bir süre bekle cnm
ben 20 sene önce yaptirdim lazeri, o zaman tüm maasimi birakiyordum 🙄 ama su hayatta yaptigim en iyi seylerden biridir.

Ben de çoğu zaman takmıyorum...Ama kıyafete uygun zaman zaman farkli renkli takılar takarım...Okula giderken altin yüzükler bilezikler falan yapamiyorum...
Vergi dairesinde bir tane hanımefendi var,
Saçı, makyajı, kıyafeti çok modern. Tarz yani.
Kolunda 3 tane burma bilezik.
Çok komigime gidiyor ama yıllardır takıyor kadin🤭

Back
X