• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızçeler 🌸

günaydın kızlar
cok sukur bıze de ılk kredileri ödemek nasıp oldu
T tatlu baktıgınız evler noldu cnm
K kahvemsi mutluluk görüsmelerin ne zamandı hayırlı haberler olsn ınsAllah canım

Artık bitti say canım, sıra yapılandırma dualarında 😂 klübe hoşgeldin 🌸

Kızlar külçe altın alan oldumu hiç aranızda?

Aynı soruyu soracaktım ben de, 5gr filan görüyorum nette ama hiç almadım 🙄

Günaydın kızçeler 🌸

Artık bitti say canım, sıra yapılandırma dualarında 😂 klübe hoşgeldin 🌸

Aynı soruyu soracaktım ben de, 5gr filan görüyorum nette ama hiç almadım 🙄
Külçe altın bozarken çok zarar olmuyor dediler ama bilemedim.Diğerlerinde darphane damgası var diye çeyrek falan bozarken ondan zarar oluyormus.Gerci 1 gr bozarken çok düşük demişlerdi bana

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katilabir miyim ? 24 Ekim'de düğünüm olacak inşallah. Önümüzdeki 3 sene içinde ev alabilmek için altın biriktirmek istiyorum. Şu an 6 bilezigim 2 çeyrek altınım 1 tanede altın kolyem var. Bunları altın hesabı acip koymak istiyorum. Her ayda 300 400 TL lik gram altın koymak istiyorum üstüne. Şu an ev dizme arifesinde olduğumuz için daha fazlasını koyamam malesef. Düğün de toplanan herseyide altın hesabıma aktaracagiz artık kadar ki olursa. Düzenli olması açısından size katilmak istiyorum. Birde hangi bankada altın hesabı actirmaliyim bilmiyorum açıkçası bu konuda yardım istiyorum. Hangi bankalar daha avantajlı olur bizim icin ?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katilabir miyim ? 24 Ekim'de düğünüm olacak inşallah. Önümüzdeki 3 sene içinde ev alabilmek için altın biriktirmek istiyorum. Şu an 6 bilezigim 2 çeyrek altınım 1 tanede altın kolyem var. Bunları altın hesabı acip koymak istiyorum. Her ayda 300 400 TL lik gram altın koymak istiyorum üstüne. Şu an ev dizme arifesinde olduğumuz için daha fazlasını koyamam malesef. Düğün de toplanan herseyide altın hesabıma aktaracagiz artık kadar ki olursa Düzenli olması açısından size katilmak istiyorum. Birde hangi bankada altın hesabı actirmaliyim bilmiyorum açıkçası bu konuda yardım istiyorum. Hangi bankalar daha avantajlı olur bizim icin ?
hosgeldiniz ne güzel birikim fikri hemen olusmus sizde 😚 ben is bankasi altin hesabi kullaniyorum memnunum. digerleri ile ilgili arkadaslar bilgilendirir sizi burda 👍

hosgeldiniz ne güzel birikim fikri hemen olusmus sizde 😚 ben is bankasi altin hesabi kullaniyorum memnunum. digerleri ile ilgili arkadaslar bilgilendirir sizi burda 👍
Merhaba yazmanıza çok sevindim. Burada bazı olumsuz yorumlar okudum. Aklımda şüpheler olusmaya başladı :) misal bir üye adı altın hesabı ama ortada altın falan yok. Para üzerine kurulu finansal sistemlere de guvenmiyorum demiş. Vergi konusunda yazan olmuş. Al-sat yapma amacım yok zaten şu anda. Evde de biriktirmeye de korkuyorum. Hirlisi hırsızı var çok kararsız kaldım. İş bankasi vergi kesintisi ne kadar yapıyor ?

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katilabir miyim ? 24 Ekim'de düğünüm olacak inşallah. Önümüzdeki 3 sene içinde ev alabilmek için altın biriktirmek istiyorum. Şu an 6 bilezigim 2 çeyrek altınım 1 tanede altın kolyem var. Bunları altın hesabı acip koymak istiyorum. Her ayda 300 400 TL lik gram altın koymak istiyorum üstüne. Şu an ev dizme arifesinde olduğumuz için daha fazlasını koyamam malesef. Düğün de toplanan herseyide altın hesabıma aktaracagiz artık kadar ki olursa. Düzenli olması açısından size katilmak istiyorum. Birde hangi bankada altın hesabı actirmaliyim bilmiyorum açıkçası bu konuda yardım istiyorum. Hangi bankalar daha avantajlı olur bizim icin ?
hosgeldin 😊

Hoşgeldiniz,
Hayirli olsun düğün yakin yeterki iste karar ver ve harekete geç:)
Altin biriktirirken fizikî aliyordum ben ama altın hesabı kullanan arkadaşlar var.

Hoşgeldiniz 🤗

Hoşgeldiniz,
Hayirli olsun düğün yakin yeterki iste karar ver ve harekete geç:)
Altin biriktirirken fizikî aliyordum ben ama altın hesabı kullanan arkadaşlar var.
Teşekkür ederim hoşbuldum. Altın hesabında kararlıydım, araştırırken buraya denk geldim. Sitedeki diğer grupları da okudum. Daha acemiyiz sanırım sistemi çözene kadar altın kasası kiralasam daha iyi olur gibi düşündüm :)

Merhaba yazmanıza çok sevindim. Burada bazı olumsuz yorumlar okudum. Aklımda şüpheler olusmaya başladı :) misal bir üye adı altın hesabı ama ortada altın falan yok. Para üzerine kurulu finansal sistemlere de guvenmiyorum demiş. Vergi konusunda yazan olmuş. Al-sat yapma amacım yok zaten şu anda. Evde de biriktirmeye de korkuyorum. Hirlisi hırsızı var çok kararsız kaldım. İş bankasi vergi kesintisi ne kadar yapıyor ?
Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin.
Bankalar altın günleri yapıyor, elindeki takıları götürüyorsun 22ayar gram altına göre hesap yapıp sana bankada altın hesabı açıyorlar. Diyelim 100 gram yaptı. Hesabına 100 gram altın yatırıyorlar.
Sonra sen de istediğin kadar alıma devam edebiliyorsun.
Bankaya verdiğin altunlari ileride bilezik, yüzük olarak geri isteyemezsin.
Bazı bankalar gram olarak isteyene veriyor.
Evde bekletmek sıkıntılı, kasanın kirası var ve Allah korusun kasada ne olduğunu banka bilmediği için icindekinin güvencesi yok.
Altın alımında yüzde bir vergi var ama kasa kirası ile kıyaslayınca birşey değil.
Devlet bankalarıni tercih edebilirsin miktar yukluyse.
Ben ziraat, enpara, isbankasi kullandım. Farkları yok.

Merhaba hoşgeldiniz.
Bende bankadan gr alımından yanayım

Vergi dairesinde bir tane hanımefendi var,
Saçı, makyajı, kıyafeti çok modern. Tarz yani.
Kolunda 3 tane burma bilezik.
Çok komigime gidiyor ama yıllardır takıyor kadin🤭
Benim bankadaki müşteri temsilcim öyleydi...Kadın modern en moda kıyafet sac stil bilezikler sallantı altin küpeler değişik geliyor...Tamamen tercih tarz iste..

Benim calıştığım muhitler biraz sıkıntılı heralde 1 tane taksam yolda heran her ay olabilir

günaydın kızlar
cok sukur bıze de ılk kredileri ödemek nasıp oldu
T tatlu baktıgınız evler noldu cnm
K kahvemsi mutluluk görüsmelerin ne zamandı hayırlı haberler olsn ınsAllah canım
Canim hafta sonu 2 eve bakacağız burada baktığımız 1 tanesi de aklımızda...Tabi 2 haftaya kalmaz 1. Tayinler belli olacak acele de etmiyorum...Ama çok beğenirsem istanbuldakini yatırımlık alirim

Back
X