- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #67.301
Geç bir günaydın herkese.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum :)Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin.
Bankalar altın günleri yapıyor, elindeki takıları götürüyorsun 22ayar gram altına göre hesap yapıp sana bankada altın hesabı açıyorlar. Diyelim 100 gram yaptı. Hesabına 100 gram altın yatırıyorlar.
Sonra sen de istediğin kadar alıma devam edebiliyorsun.
Bankaya verdiğin altunlari ileride bilezik, yüzük olarak geri isteyemezsin.
Bazı bankalar gram olarak isteyene veriyor.
Evde bekletmek sıkıntılı, kasanın kirası var ve Allah korusun kasada ne olduğunu banka bilmediği için icindekinin güvencesi yok.
Altın alımında yüzde bir vergi var ama kasa kirası ile kıyaslayınca birşey değil.
Devlet bankalarıni tercih edebilirsin miktar yukluyse.
Ben ziraat, enpara, isbankasi kullandım. Farkları yok.
Hoşgeldin,Allah tamamına erdirsin inşallah.Hoşbuldum :)
Bende devlet bankasından yanayım her zaman. Ziraat diye düşünüyoruz ama bakalım. Siz vadeli mi vadesiz mi altın hesabı kullandınız. Sık sık al sat dusunmedigimiz için vadeli olsun diye düşündük.
Tüm altınları mi koymak istiyordum ama olumsuz yorumlar gözümü korkuttu, tabii bunun yanında olumlu yorumlar da var. Bileziklerimi koymama kararı aldım. Toplanan paranın da üstüne koyup bilezik alırım. Ailelerimiz de takacak 12 civarı oluyor. Onları kv emanet edebilirim sanırım aile apartinda oturuyor genelde evdedir. Şu anda ki iki ceyrek altınım ve düğünde gelen gram ve ceyrekleri yaptıracağım sadece bunlarda muhtemelen 9/10 civarında olur. Malum altın ateş pahası. Ustunede kendim her ay 300 TL lik Gr altin koyacağım. Sizce 2.5/3 yıl sonra bize getirisi ne olur
Merak ettim hangi konu.Günaydın kizlar
Yoğun bir gündeyim
Haftaya izin alcam yine
Sıcakta calisilmiyor
Bdvde bir konu var yazmak,istiyorum yazamiyorum![]()
Neredeydin tatlu.Canim üstelik yani buranın iyi bir sahil pazarı...Bezelye 5 Tl börülce 6 Tl idi...Salatalık 1.5 Tl idi var diye almadim
Konu nedir cnm,büyükse yazma orayaGünaydın kizlar
Yoğun bir gündeyim
Haftaya izin alcam yine
Sıcakta calisilmiyor
Bdvde bir konu var yazmak,istiyorum yazamiyorum![]()
ben de evde biriktiremiyorum nolur nolmaz. bankadan kolayca hallediyorum bir dakikada. vergi kesintisi hepsinde ayni yüzde bir diye biliyorum.Merhaba yazmanıza çok sevindim. Burada bazı olumsuz yorumlar okudum. Aklımda şüpheler olusmaya başladı :) misal bir üye adı altın hesabı ama ortada altın falan yok. Para üzerine kurulu finansal sistemlere de guvenmiyorum demiş. Vergi konusunda yazan olmuş. Al-sat yapma amacım yok zaten şu anda. Evde de biriktirmeye de korkuyorum. Hirlisi hırsızı var çok kararsız kaldım. İş bankasi vergi kesintisi ne kadar yapıyor ?
Kuyumcularda artık sabit fiyat söylüyor hepside aynı fiyatı söylüyor.Bankadan aldığıma göre daha karsız geldi fiziki almayacağım artık.Bankadan almaya geri döndümben de evde biriktiremiyorum nolur nolmaz. bankadan kolayca hallediyorum bir dakikada. vergi kesintisi hepsinde ayni yüzde bir diye biliyorum.
İs görüyor ama bir fairy değil cnm.Çarşıda işlerimi hallettim.
Gratis bombostu aylar oldu gitmemiştim tuhaf geldi, alacaklarimi alip çıktım.
Migrosun kendi markali bulaşık makinesi tabletini aldım denemek istedim fiyatı çok uygunmus 17.5 tl, kullanan varmı kizlarumarım pişman olmam.
Yemek dünden var yanina ilâve salata yaparim, çorba yapsam icilmiyor sonra kedisler nasipleniyor.
Evi süpürüp silecegim.
Banyo wc yıkayacağım, nevresimler değişecek.
Sicakta resmen canim hiçbirşey yapmak istemiyor.
Bimin tabletleri bulaşık için Cook çok kötü biz mutfak dolapları ve parkeleri siliyoruz onlarla daha etkiliİs görüyor ama bir fairy değil cnm.
Eger onu kullanıyorsan memnun kalmazsın.
Leke bugu bırakabiliyor.
Ben de uygun diye bimin tabletini alıyorm.
Cam esyalrda leke bırakıyor![]()
Kuyumcularda artık sabit fiyat söylüyor hepside aynı fiyatı söylüyor.Bankadan aldığıma göre daha karsız geldi fiziki almayacağım artık.Bankadan almaya geri döndüm
Altın alamadım.Kuyumcular odası fiyat belirlemiş ne düştüğüne ne yüksegine kimse vermiyor hepsi sabit fiyat söyledi.
Çeyrek 665
Cumhurıyet 2720
Bende çektiğim parayı kızdım geri yatırdı netten alacagım heves falan kalmadı![]()
Dün ben de gram almaya çıktım.405 TL den açıyorlar ağızlarını,408,409 diyen de olduKuyumcularda artık sabit fiyat söylüyor hepside aynı fiyatı söylüyor.Bankadan aldığıma göre daha karsız geldi fiziki almayacağım artık.Bankadan almaya geri döndüm
Ilk defa deneyeceğim,İs görüyor ama bir fairy değil cnm.
Eger onu kullanıyorsan memnun kalmazsın.
Leke bugu bırakabiliyor.
Ben de uygun diye bimin tabletini alıyorm.
Cam esyalrda leke bırakıyor![]()
Hoşgeldiniz ✌merhaba hanımlar. çok toyum, yaşım genç, yeni memur sayılırım. (sağlık bakanlığında 2 senelik sözleşmeli memurum ancak olduğum yerde uzun süre kalacağım için ileriye dönük bir düşünce ile evime baya bir masraf ettim, ayrıca kyk borçlarım vardı). yeni yeni artıya geçiyorum, bu süreçte her ay bir gr bile olsa altın alıp kenara koydum. 10 gr altınım var, harcamlarım oluyor ama ben bozmayı düşünmüyorum, bana destek olun lütfen. hepinize sevgiler ve bol kazançlar
Hoşgeldin. Bu kadar gençken böyle akıllı olman yaşıtlarından 1-0 önde olmanı sağlayacaktir. İnşallah kızlarım da senin gibi olur. Altın almaya devam diyorum.merhaba hanımlar. çok toyum, yaşım genç, yeni memur sayılırım. (sağlık bakanlığında 2 senelik sözleşmeli memurum ancak olduğum yerde uzun süre kalacağım için ileriye dönük bir düşünce ile evime baya bir masraf ettim, ayrıca kyk borçlarım vardı). yeni yeni artıya geçiyorum, bu süreçte her ay bir gr bile olsa altın alıp kenara koydum. 10 gr altınım var, harcamlarım oluyor ama ben bozmayı düşünmüyorum, bana destek olun lütfen. hepinize sevgiler ve bol kazançlar